FUNNY: 7x hoe paardeneigenaren over het voorjaar dachten versus de bittere werkelijkheid (+winactie!)

De lente: ik kijk er de hele winter al naar uit! Toch zijn deze maanden ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn.. Met een knipoog uiteraard! 😉

 

 

1. Het weer
Verwachting: elke dag een stralend blauwe lucht, zonnetje (zo eentje waarvan je razendsnel verbrand, dat dan wel), rond de 18/20 graden, en heeerlijk: geen gedoe meer met dekens!
Realiteit: het is 22 mei en de dagen met 20 graden zijn nog op één hand te tellen, vorige week was het podverdorie zelfs 13 graden en afgelopen weekend stonden er in het zuiden en oosten van het land talloze straten onder water door alle regen. Hallo, mooi weer?! Waar hang je uit?!

 

 

2. Paarden op de wei
Verwachting: eindelijk, de paarden weer lekker het land op! Het wordt rustig opgebouwd, zodat het lichaam kan wennen aan het gras en de paarden niet na twee dagen al tonnetje rond zijn. Dit jaar zullen ze niet te dik van het land komen!
Realiteit:

En twee uur later:

 

 

3.  De vacht
Verwachting: bye bye dikke wintervacht en hállooo shiny zomervacht!
Realiteit: duurt dat verhaarproces altijd ZO lang?! O-ver-al haar en het hóudt maar niet op?!!!

 

 

4. Dekens
Verwachting: heerlijk, geen gedoe meer met dekens!
Realiteit: waarom heb ik ook al weer een lichtgekleurd paard gekocht?

 

 

5. Outdoorwedstrijden
Verwachting: Met mooi weer kunnen we lekker veel trainen en zal dit outdoorseizoen hét moment zijn om samen te knallen en in de punten te rijden!
Realiteit: Paraplu’s + Wapperende vlaggen + tractoren + bloembakken + duizend vliegen = één groot drama.

 

 

6. Outfits
Verwachting: Yay, de nieuwe zomercollecties liggen in de winkels en ik zie zóveel leuke dingen! Eindelijk de eskimo-outfits terug in de kast en mooie, nieuwe stijlvolle polo’s aan.
Realiteit: Banksaldo staat op standje blut, dus gewoon maar weer dat oude verwassen shirt aan. Zit stiekem nog lekkerder ook.

 

 

7. Zomereczeem
Verwachting: Dit jaar gaat het écht lukken om hem jeukvrij te houden. Zodra het warmer wordt pak ik hem helemaal in met een zomereczeemdeken.
Realiteit:

tips zomereczeem finecto

 

Winnen: hét middel tegen zomereczeem
Tsja, het voorjaar is blijkbaar ook niet alles. 😉 Om het komende maanden toch nét wat fijner voor jou en je paard te maken, mag ik namens Finecto drie potten Finecto+ Horse weggeven! Dit 100% natuurlijke supplement in poedervorm strooi je over het voer van je paard en het zorgt ervoor dat je paard minder lekker gaat ruiken voor muggen en andere insecten. Hierdoor wordt je paard (bijna) niet meer gebeten door muggen en werkt het daarom perfect voor paarden met zomereczeem.

Tip: Finecto+ Horse is nu tijdelijk ook in de aanbieding bij Welkoop, dus wil je het supplement sowieso graag proberen, dan raad ik je aan om snel naar de winkel te gaan! 🙂

Kans maken op een gratis pot? Zo doe je mee:
Like Finecto op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), doe hetzelfde bij Pumps & Paarden (klik hier voor Facebook en klik hier voor Instagram) en laat bij Pumps & Paarden op Facebook en/of Instagram even een reactie achter dat je meedoet. That’s it!

Volgende week kies ik de drie winnaars, veel geluk!

#advertorial

2 comments

  1. ReplyNadie Meeusen

    Voor mijn paard Jingles. Hij heeft zomereczeem en draagt zo’n geweldig deken😒. Maar af en toe heeft hij toch nog jeuk 🤪 Dus willen we dit middeltje zeker eens uittesten 🤞🍀🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *