GIVEAWAY: Vrijkaartjes voor World of Fantasy-show van CAVALLUNA

Update 18/3: De winnaars zijn inmiddels bekend. Annemieke Breedveld en Faska van der Pijl: van harte gefeliciteerd!

Eind maart (30 en 31 maart om precies te zijn) komt CAVALLUNA met een nieuwe paardenshow naar Rotterdam Ahoy. Ik mag in deze blog maar liefst 8 vrijkaartjes voor de show weggeven, yay!

 

 

 

World of Fantasy-show
CAVALLUNA is naar eigen zeggen de meest succesvolle familieshow met paarden. De organisatie vertelt: “Mens en dier werken in totale harmonie samen in ontroerende scènes, adembenemende acrobatiek en sensationele choreografieën. De World of Fantasy-show neemt je mee naar een fantasiewereld vol betoverende droomwouden en wonderlijke wezens. Hoofdrolspeler Tahin ontvlucht zijn alledaagse leven naar een wereld waarin zijn wensen en fantasieën eindelijk waar worden. Hij ontmoet de mooie Naia, met wie hij ook in zijn reële wereld samen wil zijn. Maar daarvoor moet hij een zware taak volbrengen: hij moet leren het noodlot te vertrouwen. Zal Tahin erin slagen -ondanks de dwalingen tussen de twee werelden- zijn geluk te vinden? Verheug je op onvergetelijke scènes en schitterende paarden!”

De show is drie keer te zien in Rotterdam: op zaterdagmiddag (30 maart) om 15.00u, zaterdagavond (30 maart) om 20.00u en zondagmiddag (31e) om 14.00u. De prijzen voor de tickets zijn vanaf €49,00. Klik hier voor meer info of om tickets te bestellen.

 

Vrijkaartjes winnen
Ik mag twee setjes van vier kaarten weggeven. Je kunt er dus met het hele gezin heen of drie gezellige vriendinnen meenemen. Kans maken? Zorg ervoor dat je Pumps & Paarden volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en laat daar een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Tag ook gelijk even degenen die je mee zou willen nemen. 🙂

De winnaars krijgen volgende week bericht, veel succes!

#advertorial

18 comments

 1. ReplyZoë Zwiggelaar

  Ik doe mee!!! Zou heel gaaf zijn om een moeder dochter paarden avond te hebben! Samen met mijn moeder Agnes Zwiggelaar en met Danielle Rietdijk en Romy Rietdijk!

 2. ReplyKirsty

  Mijn familie houdt van paarden en Cavalluna is de grootste en beste paardenshow ter wereld. Een spektakel van paarden en muziek en ik zou het leuk vinden om met mijn man en twee dochters naar Rotterdam te gaan om deze geweldige show te ervaren.

 3. ReplyElaine Smit

  oehhh lijkt me leuk om samen met mijn lieve moeder en zusjes heen te gaan .we zijn echt een stelletje gekke paarden fanaten en deze show lijkt ons geweldig 😍🐎🐎

 4. ReplyKim Goeree

  Yeahhhh, geel graag samen met mijn pardenvriendinnetjes, lia, miranda, karianne en John natuurlijk!

 5. Replymaja spa

  Ik zou ze heel graag willen winnen voor Saskia Maas omdat zij zo veel doet voor mijn dochter. Dit zou ik dol graag als bedankje willen geven

 6. ReplyBelinda Herber

  Graag een lootje voor Chantal Louwaars (moeder van 3)en haar dochter omdat ze het allemaal zo goed doet.
  En voor mijn dochter Kelly van Beek omdat ze ondanks dat ze mama is van 2 en werkt, ook zo goed zorgt voor
  haar Fries Oebeltje die nog al eens pech heeft gehad.

 7. ReplyBregje de Kort

  Hier wordt je toch helemaal uitzinnig van? Nou m’n dochtertje èn ik iig wel!!
  😁👍🐴

 8. ReplyJohn van den Booren

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😄

 9. ReplyMarieke van Sonberg

  M’n kleindochters zijn echte paardenmeisjes. Ik zou hun hier heel blij mee maken en mezelf ook wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *