ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #8: Setje ‘Heritage’ van Eskadron

Update 29/12: De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen! Sytske Talsma, van harte gefeliciteerd!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als EskadronANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #8
Wat:
 Eskadron set (zadeldek + oornetje) ‘Heritage Mirco Emblem’
Ter waarde van: €74,95 en €28,95

Productspecificaties: 
“Anatomisch gevuld zadeldek met volumineuze vulling en siliconen applicaties. Voorzien van het Eskadron logo aan de zijkant en horizontaal doorlopend het Heritage logo. Het gehaakte oornetje heeft een enkele koordbies en elastische oren.”

 

 

Ik weet dat héél veel Pumps-lezeressen dol zijn op mooie kwaliteitsspullen en matching outfits. Daarom mocht een set van Eskadron uiteraard niet ontbreken in deze Christmas-giveaways en wat ben ik blij om te vermelden dat dat gelukt is! Dit bruine setje komt uit de nieuwe collectie en staat naar mijn mening op elk paard heel mooi; of je nu een zwart paard hebt, een schimmeltje of een bruin paard. Super classy en makkelijk te combineren met je eigen rijoutfitjes!

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liked.

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk! 🙂

33 comments

 1. ReplyMarit schiphorst

  Ik doe mee k zou dit setje super graag willen winnen om aan iemand te geven om haar te bedanken. Maat full❤😘

 2. ReplyMatijke

  Wauw wat een super gave prijs 🤩 dolgraag doe ik mee voor een kansje, zou geweldig zijn! Heel hard duimen 🍀🍀🍀🍀🍀

 3. ReplyElske Wijshake

  Heb net mn eerste eskadron dekje gekocht, op social media las ik veel goede reacties op het merk maar het was zo duur. Maar nu ben ik ook overtuigd, wat een super kwaliteit heeft het merk!! Ik doe zeker mee🦄🦄🍀

 4. ReplyElla Neyens

  I’MM INN
  Stiekem was ik al aan het hopen op een mega mooi Eskadron Heritage setje !!!!
  En nu die er is, doe ik heeel graag mee !x
  Dit is zowiezo mijn favo setje omdat de kleuren zo speciaal zijn en deze kleur gaat heel goed bij mijn fjordjes 😉
  Dit zou nog een heel mooi kerstcadau zijn x
  xxx Ella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *