ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #7: Rijbroek van Essentials by PK

 

Update 29/12: De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen! Van harte gefeliciteerd Sophie Rohaan!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als EskadronANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #7
Wat:
 Essentials by PK rijbroek ‘Milla’
Ter waarde van: €129,95

Productspecificaties rijbroek
“Rijbroek Milla is een comfortabele rijbroek die verkrijgbaar is in drie varianten: met stoffen knie, full grip en full seat. Het materiaal is ademend en huidvriendelijk. De stretch-beenafsluiting past optimaal om de enkel en garandeert het best mogelijke draagcomfort in je rijlaarzen. Verder heeft de broek voor- en achterzakken. Verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder grijs, bruin en blauw.”

 

 

Essentials by PK is het nieuwe zusje van ruitersportmerk PK International Sportswear. Het is een basiscollectie die bestaat uit tijdloze kledingstukken. Heel fijn: omdat het een basiscollectie is, zullen de items dus nooit uit het assortiment gaan of uitverkocht raken. Een goede pasvorm en luxe stoffen staan voorop bij dit merk, dus ik ben heel erg benieuwd! Een heel fijn kerstcadeau voor onder de kerstboom, die volgens mij voor iedereen wel van pas komt. 🙂

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liket. Volg daarnaast ook gelijk de Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier) van Essentials by PK, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe toffe producten en acties. Geef ook even aan welke kleur rijbroek je zou willen hebben, ik ben benieuwd!

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk! 🙂

33 comments

 1. ReplyMargreet Degen

  Wauw zou geweldig zijn om zo het nieuwe jaar te kunnen beginnen 😀 Heel graag in het blauw maat 40 😀

 2. ReplyEveline Nauta

  Wauw, ik vind die grijze wel heel erg mooo! Zou hem graag winnen voor mijzelf en/of mijn dochter (gelukkig hebben we dezelfde maat, dus zullen we er dubbel plezier van hebben). 😉

 3. ReplyKirsten

  Ik doe graag mee. Ik zou gaan voor de grijze, omdat ik alleen een blauwe en zwarte broek heb en grijs is weer eens wat anders!

 4. ReplyGabriëlle

  Oh, een blauwe in maat 40 zou fantastisch zijn. Hopen dat kerst nog een beetje mooier wordt dit jaar 🤞🏻🎄🎉🥂

 5. ReplyDemi Versteeg

  Jaa zo graag. Helaas zijn mijn rijbroeken allemaal te klein geworden sinds ik weer ben begonnen met rijden. Kan dus heel hard zon tijdloze rijbroek gebruiken 😍🙆🏼‍♀️

 6. ReplyAnke day

  💖OMG💖

  Super gave WINACTIE
  Zou super graag winnen 🎀 Om te kunnen stralen samen met mijn paard Annie 🐴
  🍀 like
  🍀 tag
  🍀 comment
  🍀 WIN 🍀
  #liketoWIN😁

  Amber Day
  Rani Day

 7. ReplyElla Neyens

  I’MM INN!!!
  Deze rijbroeken zijn zo mooi en ik zou er graag eentje winnen 😉
  Ik ben heel erg fan van de grijze full grip ! (die matcht mooi met mijn dekje x 😉
  Dit zou nog een mega leuk kerstcadeau zijn !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *