ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #6: Luxe frontriem (naar keuze) van WW Hippique

Update 29/12: De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen! Leonie van der Ster, van harte gefeliciteerd!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als EskadronANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #6
Wat:
 Luxe frontriem naar keuze, van WW Hippique
Ter waarde van: €36,95

 

Enkele frontriemen uit het assortiment van WW Hippique

 

Als er één webshop is die waanzinnige frontriem verkoopt, dan is het WW Hippique wel! Je kunt bij deze webshop je eigen frontriem samenstellen of kiezen uit een kant-en-klaar ontwerp. Of je nu pareltjes wilt, rosegouden steentjes of simpel zilver: je vindt gegarandeerd een frontriem die bij jouw stijl past. Zelf ben ik groot fan van de Stellux collectie. De frontriemen in deze collectie zijn gemaakt met Swarovski elementen, op zacht leer en in een wave model. Ik heb de Stellux Black voor mijn merrie Arwen. Ik had voorheen een frontriem met méga veel zilveren bling bling en ik wilde nu graag een frontriem die iets subtieler is, maar die alsnog wel een blingertje heeft. De kwaliteit is echt heel goed en ik ben er dan ook heel blij mee. Een prachtig item voor onder de kerstboom! 🙂

 

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liket. Volg daarnaast ook gelijk de Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier) van WW Hippique, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe toffe producten en acties. Geef ook even aan welke kleur/model frontriem je zou willen hebben, ik ben benieuwd!

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk!

17 comments

 1. ReplyBetha van der Linden

  De 2e van links van de grote foto.
  Graag maat Full voor een gedeeld kopstuk. Ik volg jullie op Facebook en ik vind jullie frontriemen waanzinnig mooi!

 2. ReplyMargot Broeckx

  Ik doe heel erg graag mee op facebook en instagram voor zo’n P R A C H T I G E frontriem voor mijn witte topper! 🤞🐴🍀💕

 3. ReplyKirsten

  Super leuk! Zou een heel leuk kerstcadeautje/decembercadeutje zijn!! Degene rechtsonder in het plaatje vind ik het mooist.

 4. ReplyElske Wijshake

  Ik ben helemaal gek op rosé goud. Dus een frontriem met rosé gouden glitters moet natuurlijk niet ontbreken. 🍀🍀

 5. ReplyLarissa

  Omg zo mooi ik doe graag mee ik zou graag een 3-3-6-3-3 frontriem in een wave van hun willen winnen in Crystal in zilver kastje met kobaltblauw in zilverkastje in de maat 41 cm(Cob/full) ik wil die al zo lang en ik zou het erg leuk vinden om ‘m te winnen voor mijn toppertje!! (ik heb jullie gevolgd onder de naam @larissaaajwz)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *