ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #4: Chique halster (in zwart of bruin) van Premiera

Update 20/12: De winnaar heeft inmiddels een berichtje ontvangen. Gerrie Festen, van harte gefeliciteerd!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als EskadronANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #4
Wat:
 Premiera halster Sona
Ter waarde van: €34,95

Productspecificaties halster: 
“Het Premiera ‘Sona’ halster is gemaakt van soepel en zacht kwaliteitsleder. Het halster heeft een zacht onderlegde neusriem en kopstuk en is voorzien van mooie witte stiksel. Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en bruin. De bruine variant heeft goudkleurige details en de zwarte zilverkleurig. ”

 

Mijn eigen merrie met het ‘Sona’ halster.

 

Ik vind dit zo’n geweldig halster! Ik heb de bruine variant en hij staat super chique en stijlvol bij mijn merrie. Inmiddels gebruik ik ‘m alweer een jaar bijna dagelijks en het leer is nog net zo mooi als een jaar geleden. Het voelt heel zacht en soepel, en is dus absoluut niet zo’n stijf halster dat nog heel erg moet vormen. Ik ben dus nog altijd heel blij met deze aankoop en wilde ‘m daarom graag in de Christmas-giveaways opnemen! 🙂

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liked. Volg daarnaast ook gelijk de Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier) van HypoStore, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe toffe producten en acties. Geef ook even aan welke kleur jullie het mooist vinden, ik ben benieuwd!

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk! 🙂

35 comments

 1. ReplyMargreth Noordermeer

  Het zwarte halster zou prachtig staan op mn zwarte parel Eefke 😍 ( als het groot valt Cob, anders Full)

 2. ReplyMargot Broeckx

  Wauw! Ik zou super graag het prachtige bruine halster winnen voor mijn witte topper! Heb ook al meegedaan op facebook en instagram! Fingers and hooves crossed! <3

 3. ReplySterre

  Ik doe graag mee! Aangezien mijn verzorg paard regelmatig naar de DA moet vanwege blessure. Is het erg fijn om zo’n mooi halster om te hebben. Daarnaast is het ook een erg mooi cadeau voor de eigenaar en haar Friese merrie! Graag de bruine

 4. ReplyMagda Meijer

  Wauw die bruine zou mijn paardenvriend heel goed staan🤩😍 ik doe graag mee! Maat full, of als het groot valt cob.

 5. ReplyGwendoline

  Ik doe ook graag mee Mara! Wat een mooi halster. Als ik win, zou ik superblij zijn met een bruine in maat full. 🙂

 6. ReplyBeatrijs

  Deze wil ik al zooo lang 😍😍😍
  Hij is echt super mooi! Maat full in het bruin zou geweldig staan op mijn knapperd.❤

 7. ReplyMilika Kupers

  Heel mooi! De zwarte zou mijn pony prachtig staan (de bruine ook 🤩) dus doe heel graag mee voor de zwarte in maat cob❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *