ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #3: Stylish rijlaarzen van Epplejeck

 

Update 20/12: De winnaar heeft inmiddels een berichtje ontvangen. Laura Brethouwer, van harte gefeliciteerd!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als EskadronANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #3
Wat:
 Epplejeck Rijlaarzen Lou
Ter waarde van: €99,95

Productspecificaties rijlaarzen: 
“Deze stijlvolle leer-look laarzen komen met twee extra kleuren veters, waardoor je in een handomdraai een andere look kunt creëren. Langs de rits is de laars voorzien van een elastische inzet, voor extra comfort en een mooie aansluitende pasvorm. ”

 

 

Deze rijlaarzen heeft Epplejeck pas sinds een paar weken in de collectie, helemaal nieuw dus! Ik vind ze ontzettend tof, vooral door de gekleurde veters die je erbij krijgt. Lekker mixen & matchen! Mijn favoriet is absoluut de lichtbruine variant. Een ander pluspunt vind ik dat de laarzen niet van leer zijn. Ik eet bijna geen vlees meer en vind het dan een beetje krom om wel lederen spullen te kopen. Een bijkomend voordeel van het nepleer: de verkoopprijs! Met €99,95 zijn de laarzen prima betaalbaar (in vergelijking met andere rijlaarzen).

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liked. Volg daarnaast ook gelijk de Facebookpagina (klik hier) en/of Instagram (klik hier) van Epplejeck, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe toffe producten en acties. Geef ook even aan welke kleur van de drie rijlaarzen jullie het mooist vinden, ik ben benieuwd!

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk! 🙂

47 comments

 1. ReplyNikki ten Pas

  Zo gaaf😍 deze laarzen in bruin/cognac (de kleur van de foto) 😍😍😍✨ zou super staan bij mijn donkerblauwe wedstrijd outfit😍✨ Kunnen mijn paardje en ik mooi shinen op concour! Heel graag de cognac in maat 39!🍀🍀🍀🍀🍀🍀💪🏼

 2. ReplyIrene

  Toffe aktie weer. Cognac kleurige laarzen staan al even op mijn lijstje, dus doe heel erg graag mee. In it to win it 😉

 3. ReplyJitske Boonstra

  Im in! Ik zou graag de congac kleurige in maar 38 willen winnen lijkt me super cool ook met de blauwe veters, fashion statement he haha

 4. ReplySteffi Valvekens

  Geweldig!!! De zwarte zijn prachtig, wil deze dolgraag winnen zodat ik ze op wedstrijden kan dragen. 😇

 5. ReplyLaura de Wilde

  Gaafff! Heb ze al een paar keer op de site zien staan en elke keer ben ik weer verliefd😍ik doe mee voor de lichtbruine variant in maat 39/40

 6. ReplyElla

  Die gekleurde veters echt te gek, wauw !!! Lekker mixen & matchen is inderdaad geweldig :)haha Zelf eet ik ook niet veel vlees meer dus kies ik ook nooit leren producten. Mijn favoriet is sowieso de lichtbruine omdat hij zo een speciaal kleurtje heeft .

 7. ReplyAnna

  Ik doe mee! 🥰 Ik zou graag de zwarte in maat 40 willen winnen! Ik vind de andere kleuren ook heel mooi maar ik zou graag de zwarte willen omdat de andere niet echt passen bij mijn cap haha! Ik volg je op insta @anna0318x en volg Epplejack ook! Ik hoop dat ik win!! xx

 8. ReplySterre van der Zee

  Wat een gave actie! De maand Decemeber is een dure maar vooral gezellige maand. Ook is in december mijn verjaardag. Aangezien mijn verjaardag cadeau (rijlaarzen) van 2 jaar geleden bijna versleten zijn. Zou dit een super cadeau zijn. Ik denk dat ik dan voor de zwarte zou gaan. Moeilijk kiezen 🍀

 9. ReplyLuna

  Wauw! Die bruine laarzen zijn inderdaad er mooi, maar ook klassiek. Ik ga mijn kansen erop wagen, en wil graag meedoen aan de winactie. Ik zou graag de bruine willen, in maatje 38. En ja, als ik nou niet win, dan nog gewoon even lekker doorsparen 🙂

 10. ReplyLara Verburgh

  Die bruine botten vind ik wel mega leuk! Een paar nieuwe botten zouden wel welkom zijn, aangezien de mijn volledig versleten zijn🤦‍♀️😂!

 11. ReplyAmber Luypaert

  De cognac kleur zou ik super graag winnen in maat 39 😍. Ik heb er echt nodig nadat die van mij helemaal kapot zijn, na een paar jaar trouwe dienst!

 12. ReplyShari Braekevelt

  De donkerbruine (of als die in het cognac eigenlijk lichtbruin zijn de lichtbruine!). Mijn schoenmaat is 38-39 (is te zien hoe breed de kuit is)

 13. ReplyMarike

  Ik doe graag mee voor de zwarte. Binnenkort mijn eerste paardrijles 😱. Dan moet ik natuurlijk goed boor de dag komen!

 14. ReplyLisa den Boer

  Ik doe mee voor de meest rechter laars met de bronze knopjes 🙂 Ze zien er zo mooi uit!! Ik rij nu met rubberen laarzen, deze set is veel te mooi hihi

 15. ReplyGwendoline

  Ik doe graag mee met deze winactie 🙂 en dan gaat mijn voorkeur uit naar de cognackleurige! Ik vind die kleur zo mooi. Ik rij momenteel met zwarte Epplejeck rijlaarzen en ben daar erg tevreden over, maar zijn wel aan vervanging toe haha.

 16. ReplyValentine S

  O M G, weer zo’n leuke actie! Zou heel leuk passen bij mijn nieuwe spullen van EJ 😍😍😍😍 IK BEN FAN 😍😍😍😍 Cognac komt super mooi uit!

 17. ReplyIrene Hop

  Ik zou heel graag de zwarte rijlaarzen winnen voor mijn dochter. Zou een heel mooi kert cadeaux zijn.🍀👌

 18. ReplyAnne

  Helemaal in love met de bruine cognac kleur 😍 Hele leuke kleur voor afwisseling. Ik doe dus zeker mee met de winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *