ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #2: High waist rijbroek van Montar

 

Update 12/12: De winnaar is inmiddels bekend! Astrid Rombaut, van harte gefeliciteerd!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als EskadronANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #2
Wat:
 Montar Highwaist rijbroek (kleur naar keuze)
Ter waarde van: €139,95

Productspecificaties rijbroek: 
“Deze razend populaire rijbroek heeft een siliconen zitvlak en een hoog model. Hij is kleurvast en is gemaakt van een extreem elastische stof, waardoor het extra zacht aanvoelt op de huid.  De rijbroek is verkrijgbaar in o.a. de kleuren wit, zwart, grijs en blauw en in de maten 34 t/m 54 (dames) + 152 & 167 (kinderen).”

 

 

De Montar Highwaist is één van mijn favoriete rijbroeken en daarom mocht ‘ie uiteraard niet ontbreken in deze Christmas-giveaways! Ik heb er zelf ook een en hij zit zó comfortabel. De stof is heel zacht en rekt lekker mee. Het voelt als een zachte legging, dus het gebeurt regelmatig dat ik ‘m ’s avonds op de bank nog steeds aan heb. 😉  Sowieso vind ik high waist broeken het lekkerste zitten, al mijn ‘gewone’ jeans zijn ook high waist. Pluspunt dus! De prijs vind ik wel echt jammer, Montar rijbroeken zijn zo duur! Maar goed, daarom juist mooi dat ik ‘m vandaag mag weggeven 😉

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liked. Volg daarnaast ook gelijk de Facebookpagina van Montar Benelux (klik hier), zodat je op de hoogte blijft van nieuwe toffe producten en acties.

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk! 🙂

37 comments

 1. ReplyDeb

  Wat jammer… zij heb geen Facebook (wel Instagram). Ik kan Montar dus dan ook niet volgen via Facebook. En dus niet meedoen met de winactie

 2. ReplyJudith

  Jaaaa zo graag!!! Echt de allerfijnste en beste broeken! Helemaal mee eens!! Maar de aanschaf is wel een flinke hap uit je budget. Ik heb er dan ook eigenlijk niet genoeg om de week door te komen 😱 dus ik doe graaaag mee 😁😁😁

 3. ReplyMeaghan gallagher

  Hopelijk kan ik met de kerst voor het eerst weer te paard klimmen na meer dan een maand zelf thuis gezeten te hebben. Extra fijn begin dan met een nieuwe montar broek. 🍀🍀

 4. ReplyAnne

  Super vet! Heb je overal geliked en VIP! Montar lijkt me zo verschrikkelijk fijn zitten, dus doe absoluut graag mee 😊😊

 5. ReplySofie

  Super leuke winactie! Nog nooit een montar rokbroek gehad vanwege de prijs maar lijkt me super fijn! Ik wil graag mee doen 🥰🥰

 6. ReplyNikki ten Pas

  Ik doe zeker mee voor deze mooie en fijne rijbroek!😍✨🍀🍀 Mijn huidige rijbroeken van Montr gaan ondertussen alweer bijna 2 jaar mee en zijn ondertussen al wel toe aan vervanging! Heel graag deze in maat 40! Zou super zijn voor de trainingen♥️✨🙈

 7. ReplyIrene

  Ja montarbroeken zijn super fijn, zeker die met hoge band. Heb op het moment niet veel rijbroeken (zijn versleten en aan vervanging toe) en montar is momenteel eventjes te duur in aanschaf.
  Dus ik doe al te graag mee een grijze zou leuk zijn, ga meestal voor blauw, voor de afwisseling😍

 8. ReplyMadelief van Benthem

  Super graag! Ik heb momenteel geen rijbroek, maar wel een paard te trainen. Helaas geen budget voor een nieuwe, en ik droom al een hele tijd van zo’n gave Montar rijbroek! Ik hoor hier heel veel goede dingen over!

 9. ReplyAngelique van Dijk

  Wauw, deze rijbroek zou ik zooo graag voor mijn dochter willen winnen. Daar zou ze superblij mee zijn ❤.

 10. ReplySteffi Valvekens

  Ik wil deze prachtige Montar highwaist rijbroek winnen in navy M, ideaal want onze eventingteamkleuren zijn navy. En de highwaist is ook super, zit fijner dan normale waist. 🍀

 11. ReplyElla

  Zelf heb ik nog geen Montar rijbroek maar deze heb ik wel al een paar keer voorbij zien komen op Epplejeck en hij ziet er echt fantastisch uit!!! Ik draag tegenwoordig alleen maar high waist broeken omdat ze geweldig zitten vooral om te rijden ( of voor s’avonds haha). Rijleggingen vind ik ook fijn maar ik heb liever iets dikker stof. Daarom zou deze perfect zijn!!
  Ella xxx

 12. ReplyLuna

  Oh wat een kei gave broek! En ze hebben het ook nog in de kleur blauw, dat is toch al helemaal geweldig. Inderdaad, high waisted broeken zijn gewoon een geweldige uitvinding. Ik zou graag mee willen doen aan de winactie, aangezien ik toch door best veel rijbroek heen ga. En het best moeilijk is om een goede aansluitende, elastische rijbroek te vinden, wat toevallig ook nog in je prijsklasse valt. En wat is dan beter dan een winactie!

 13. ReplyMilika Kupers

  Ik koop eigenlijk ook nooit montar rijbroeken of andere rijbroeken, puur omdat ik het zoveel geld vind voor een broek (en de paardensport is al duur genoeg) maar ik ben wel heel benieuwd hoe ze zitten en ze zullen vast een hele lange tijd meegaan en ze zijn prachtig🤩❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *