ALL I WANT FOR CHRISTMAS GIVEAWAY #1: Setje ‘Hummingbird’ van ANKY

 

Update 12/12: De winnaar is inmiddels bekend! Sanne Rep, van harte gefeliciteerd!

It’s Christmas time! Althans, bijna dan. En daarom heb ik deze maand de All I want for Christmas – giveaways georganiseerd. Tot en met de kerst verloot ik op Pumps & Paarden allerlei toffe prijzen: producten die ik zelf ook voor Kerstmis zou willen hebben óf producten die ik al heb en groot favoriet van mij zijn. Met merken als Eskadron, ANKY en LeMieux, één groot feest dus!

Wil je geen één actie missen van de All I want for Christmas – Giveaways? Zorg er dan voor dat je mij volgt op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier), of maak jezelf een VIP-member (klik hier!)

 

 

Giveaway #1
Wat:
 ANKY zadeldek en bandages in de kleur ‘Hummingbird’.
Ter waarde van: €54,95 en €28,95

Productspecificaties zadeldek: 
“Dit anatomisch gevormde zadeldek heeft een fluweelachtige buitenzijde van suèdine en een vochtregulerende, ademende voering van Coolmax. De pad is egaal gevuld met synthetisch materiaal. De antislip glitterletters bovenop de pad zorgen voor een stabielere ligging van het zadel.”

 

 

Oooh jongens, deze kléúr! Ik heb zelf de ANKY winterjas in de kleur ‘Hummingbird’ en daar ben ik helemaal verliefd op. Daarom wilde ik de Christmas-giveaways graag aftrappen met een zadeldek in dezelfde kleur. Poepie chique! Doe mij die maar onder de kerstboom 😉

Zo doe je mee:
Het enige wat je hoeft te doen, is laten weten dat je meedoet aan deze giveaway. Laat dus een reactie achter op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) en zorg ervoor dat je mij daar ook volgt/liked. Volg daarnaast ook gelijk de Instagrampagina van ANKY (klik hier) en/of de Facebookpagina van ANKY (klik hier), zodat je op de hoogte blijft van nieuwe toffe producten en acties.

Volgende week ontvangt de winnaar bericht onder zijn/haar geplaatste comment. Veel geluk! 🙂

67 comments

 1. ReplyPauline Warners

  Prachtig, deze kleur! Staat vast fantastisch op mijn blonde Schwarzwälder Fuchs ruin Jupp. 😍 Duimen dat ik win…. 👍👍👍

 2. Replymaja spa

  Voor Saskia Maas die heeft een enorm lief paard die kan ik dan als cadeau aan haar geven. Die kleur staat prachtig op haar paard

 3. ReplyJamy

  Dat is de kleur die mijn dochter nog op haar verlang lijstje heeft staan!!! Zal erg gaaf zijn bij haar valk pony😍😍

 4. ReplyAmber

  Dit setje zou ik heel graag willen winnen! Dit jaar wilde ik graag een fotoshoot doen in de herfst met mijn paard, helaas raakte hij geblesseerd en werd ik geopereerd in de herfst periode… we waren dus allebei niet klaar voor een fotoshoot! Nu wil ik het volgend jaar proberen en deze kleur zou zo mooi staan op mijn vos tussen de mooie herfstkleuren!! Dus ik doe mee voor dit super mooie setje😁

 5. ReplyMelissa

  Ik zou dit setje enorm graag willen winnen voor mijn koffie bruine topper nu! Deze kleur zou echt heel mooi op hem staan ! Ook voor mijn vosje(veulen) later zou dit geweldig zijn !

 6. ReplyNikki tP

  Super graag voor Mn lieve en knappe paardje!♥️✨😍🐴🍀 dit setje zou haar super staan!
  Perfect voor alle trainingen♥️🙈😊💪🏼

 7. ReplySharonne

  Prachtige win actie. Zou mijn donkerbruine ruin van Westenwind prachtig staan. All I want for christmas is de Hummingbird Anky set. Ben heel lief geweest dit jaar. 😬🍀🤞🏻

 8. ReplySofie Smekens

  Ik wordt binnenkort alleenstaande mama van mijn eerste kindje, daarom gaan alle centjes naar de voorbereiding en niet naar naar mijn paardje. Zou leuk zijn iets te winnen voor m’n liefste schat 😍

 9. ReplyLauren Ronsse

  Ik hoop deze set te mogen winnen voor mijn topper. Langzaam komt hij er weer bovenop met zijn rug en kan ik na 1,5 jaar eindelijk terug starten met rijden. Zou leuk zijn om deze set dan te kunnen gebruiken. Duimen maar ! 🤞😍

 10. ReplyMariska van der Velden

  Wauw, wat een prachtige warme (kerst)kleur. Dat zal fantastisch staan op onze zwarte kanjer!

 11. ReplyElaine smit

  Echt zo mooi ik zoek al tijden een zadeldek en deze kleur met die bandages erbij geweldig 💙 💜 💖

 12. ReplyLara Verburgh

  Ik hou van de zadeldoekken van Anky😍. Leuke kleurtjes en goeie kwailiteit!! Ik doe heel graag lee aan de wedstrijd!

 13. ReplyMadelon

  K heb gereageerd op Facebook 🙂 daar volg ik jullie allebei! Wat een geweldige set om mee af te trappen zeg!

 14. ReplyKirsten D

  Superleuke actie! Ik vind de Anky dekjes altijd supermooi maar ze zijn niet zo goedkoop, waardoor ze voor mij met mijn baantje naast school en de paarden niet echt betaalbaar zijn helaas. Het zou echt super leuk zijn om met deze mooie Anky spulletjes rond te kunnen rijden!

 15. ReplyJuliët

  Jaa ik doe mee!! Want deze kleur staat prachtig op mn zwarte parel en ik heb ookal een truitje wat een beetje die kleur heeft dus zou de set compleet maken!!😍

 16. ReplyGuilia

  Wauwiee!!!
  Lijkt me echt super gaaf om te winnen! Aangezien ik deze laatst wou gaan kopen maar ik dat niet mocht van mijn moeder….😅 zou mijn paardje echt super goed staan😍

  Ben benieuwd❤️❤️

 17. ReplyKim Peeters

  Wauw, wat een gave winactie! De producten van Anky zijn van super kwaliteit en het blijft mooi! En dan die kleur…! 😱😍 Ik duim mee! 🤞🏻

 18. Replymarja

  wauw echt super gaaf. en past ook echt perfect bij me paard!
  ik kan alleen maar met Anky dekjes rijden met me paard. hij is erg gevoelig en van anderen merken krijgt die schrale plekken. vandaar koop ik ook wel is een 2e hands dekje om hem en mezelf blij te maken maar zo’n nooit zet is helemaal geweldig om te krijgen😍

 19. ReplySofie

  Wauw dit setje staat al heel lang op mijn verlang lijstje en zal prachtig staan op mijn friesje! ♥️ Deze zou ik graag onder de kerstboom willen 😊 ik doe meee!!

 20. ReplyAdriana

  Heel graag voor mn stekelvos En bij mn onderleggers is alles helemaal af🥰🥳die kleur is briljant 🔝🍀

 21. ReplyMargot

  Deze set is het mooiste waar ik mijn ogen ooit op heb gelegd (niet letterlijk dan natuurlijk, dat zou niet zo gezond zijn… 🤔). Ik doe dan natuuuuurlijk mee in de hoop dat het geluk aan mijn kant ligt. Met 82748283 deelnames aan 7264832837 giveaways moet mijn geluk ooit eens mee zitten he (oke de nummer matchen niet en zijn misschien lichtjes, echt heel lichtjes maar hoor, overdreven)

 22. ReplyElla

  Waauuw echt het mooiste setje van Anky ook omdat het heel mooi bij mijn paard past!!
  Toen ik het voor het eerst zag wist ik onmiddellijk wat ik voor mijn verjaardag zou vragen ;))
  Jammer genoeg kreeg ik toen iets anders…
  Dus bij deze ALL I WANT FOR CRISTMAS IS DIT MEGA COOLE SETJE XX
  xx Ella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *