MUSTHAVE: Rijlaarzen met vijf verwisselbare dressuurbogen (+ win ze zelf!)

Update 9/7: De winnaar is inmiddels bekend! Van harte gefeliciteerd Juliet de Kruif!

 

Toen ik de nieuwe rijlaarzen bij Divoza zag wist ik gelijk: hier móét ik over schrijven op Pumps & Paarden! Deze nieuwe rijlaarzen van het merk Mondoni hebben namelijk verwisselbare dressuurbogen, zodat je met één paar rijlaarzen vijf verschillende looks kunt creëren. Ennn als kers op de taart: ik geef één paar rijlaarzen cadeau weg!

 

LijntjeLijn

 

1K

2K

 

Rijlaarzen met verwisselbare dressuurbogen
Dit nieuwe model rijlaarzen van het merk Mondoni heet ‘Arundel’. Je koopt ze standaard met een basic zwarte dressuurboog en een extra setje dressuurbogen. Je maakt de boog vast met klittenband, super makkelijk! Ik vind dit echt een super tof concept, omdat je zo je laarzen iedere keer weer kunt aanpassen aan je rij-outfit en zadeldek. Ben je de basic set zat? Ga dan voor de set met zilveren bloemenprint of voor de zwarte glitters.

Ik mocht van Divoza zelf de rijlaarzen + dressuurbogen uitproberen en ik ben inmiddels groot fan! Door middel van het klittenband kun je de bogen heel makkelijk verwisselen en ook de rest van de laars ziet er mooi uit. Aan de achterzijde zit een rits met elastiek, waardoor de laars mooi om je been sluit. Ook zitten er aan de achterzijde lipjes met drukknopen zodat de rits mooi weggewerkt is. De rijlaarzen (met standaard setjes dressuurbogen bijgeleverd) kosten 149,95 en zijn daarmee hartstikke betaalbaar. Meer info of shoppen? Klik hier voor de website van Divoza.

Mijn outfitjes met de verschillende bogen:

 

3K
1
Basic dressuurboog (standaard geleverd bij de rijlaarzen)

 

 

4K
22
Dressuurboog ‘Flower’ €7,96 – klik hier

 

 

5K
3

Dressuurboog ‘Glitter’ €7,95 – klik hier

 

 

6K
5

Dressuurboog ‘Croco’ €7,95 – klik hier

 

 

7K
4

Dressuurboog ‘Studs’ €7,95 – klik hier

 

Ik mag de ‘Arundel’ rijlaarzen + extra setje dressuurbogen weggeven!
Super leuk, van Divoza mag ik deze rijlaarzen + een extra setje dressuurbogen weggeven aan één van mijn volgers! Meedoen? Volg onderstaande stappen:

Stap 1. Like/volg Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
Stap 2. Laat op Facebook en/of Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Geef daarbij ook aan welke dressuurbogen jij het mooiste vindt en welke maat je hebt.

Meedoen kan t/m 6 juli,  veel geluk!

57 comments

 1. ReplyHermaTop

  Voor mijn lieve dochter Niesje(8) zou ik graag dit mooie paar laarzen winnen.
  Omdat ze het zo leuk doet met haar mooie Milkmaid en dat ze Henriete zo goed opleid en om Kuifje zijn ondeugden helemaal boos word en met Snowy gaat het nu ook goed . Niesje heeft het best druk met haar vier pony’s waarvan Milkmaid haar eigen pony is en de rest rijd ze voor iemand anders dan speelt ze ook elke dag nog cello en heeft ze ook nog eens een heel goed rapport mee naar huis genomen dus je snapt dat ik bere trots op mijn meisje ben en vind dat zei deze mooie laarzen verdiend ze heeft maat 36 en ik denk dat ze de bling bling het mooist vind

  1. ReplyEline

   Ik wil ze heel graag winnen omdat ik er van hou om mijn spullen af te wisselen en binnekort knhs ga starten met mijn stoute monstertje😍😍

  2. ReplyFinette van Egmond

   Ik zou heel graag mee willen doen😄💖 Ik vind degene met de glitters het mooist💎💎 Ik heb maat 36 maar 37 kan ook.🐴🐴🤗🤗

 2. ReplyRosanna

  Ik zou ze graag willen winnen, mijn fries Thim kan soms zo’n held op sokken zijn..laatst gingen we buiten aan de hand uitstappen, hij schrok van iets en sprong uit angst bij me op “schoot” 🙈helaas had ik toen mijn wedstrijdlaarzen aan, die nu dus een hele beschadigde neus heeft, helaas is het niet meer te maken..dus een paar nieuwe laarzen zou heel goed uitkomen! Want zo’n beschadigde neus is toch niet zo netjes tijdens een wedstrijd haha. Ik vind de basic, flower, en glitter dressuurbogen het mooist! Mocht ik mogen winnen, ik heb een maatje 37.

 3. ReplyRien Sanders

  Ik ben een 1,5 jaar geleden gestart met paardrijden, ondertussen geniet ik ontzettend van Wotan, me altijd trouw. Hij geeft me telkens energie waardoor ik me steeds jonger voel! Ik vind het belangrijk om zowel mijn paard als mezelf netjes en beiden in stijl als een geheel te laten voortbewegen. Bij het zien van de laarzen was ik onmiddelijk verliefd !! Ik zou als voorkeur de dressuurbogen met studs verkiezen, de glitter en croco zijn ook geweldig !! Moest ik kans maken, ik heb maatje 41. Dank je wel in naam van Wotan en mezelf voor de mooie kans die jullie bieden 🐴😍

 4. ReplyKim bastiaans

  Ooooeeeeee verliefd! Ik zou ze graag willen winnen in maat 38. Zou z’n mooie vervanger zijn voor de laarzen die ik nu heb. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 5. ReplyMarieke

  Oee! De glitter vind ik het mooist😍😍 maat 41 zou super zijn! Ben wel toe aan nieuwe laarzen…😅

 6. ReplyRia

  Voor Ella Offenberg, de dochter van een vriendin, omdat ze met haar e-pony Orlando het laatste jaar zo goed vooruit is gegaan en ze naar de regionale kampioenschappen mag in juli😃.

 7. ReplyKirsten

  Ik doe mee! Ik doe mee! Ik doe mee!
  40/41 met de studs!! Ben niet zi van de bling bling maat zo’n stel mooie rijglaarzen is wel wat.

 8. ReplyLaura Verheijden

  Hoi Mara,

  Wat een superhandige manier om wat afwisseling in je laarzen te brengen! Ik doe heel graag mee met deze actie omdat vanaf morgen mijn grote droom uitkomt en ik mijn eerste eigen paard heb. Een prachtige merrie, Volona! Daarbij zou het natuurlijk fantastisch zijn als ik met deze mooie laarzen enigszins kan matchen bij haar beauty! 😍 Mijn schoenmaat is 40,

  Succes met het maken van je keuze (zal ook een uitdaging zijn kan ik me voorstellen 😳),

  Fijn weekend!

  Groeten Laura

 9. ReplyJozien van Beek

  Voor mijn dochter Jet van 15. Heeft erg hard gewerkt op school en daarnaast heek veel getraind om binnenkort haar eerste officiële knhs wedstrijd te rijden. Kan ze meteen reclame maken voor deze fantastische laarzen!

 10. Replymaja spa

  Voor mijn dochter Dominique die zo gegroeid is in haar zelfvertrouwen door paard te gaan rijden, Zelfs haar tics zijn bijna weg.
  Ze zou zo graag deze laarzen willen hebben dan heeft ze ook eens iets nieuws. Maat 39 die glitter dingen vindt ze geweldig. Hoe meer bling hoe beter

 11. ReplyManon Debuysere

  Voor mij graag de dresuurboog ‘glitters’.
  Ik zou het heel graag winnen omdat ik dringend nieuwe rijlaarzen nodig heb omdat mijn rijlaarzen stuk zijn. En binnenkort begin ik ook met wedstrijden te doen dus dit zou ook heel fijn zijn.
  En de rijlaarzen zijn SUPER mooi.🤩

  1. ReplyManon Debuysere

   Voor mij graag de dresuurboog ‘glitters’ (maatje 40).
   Ik zou het heel graag winnen omdat ik dringend nieuwe rijlaarzen nodig heb omdat mijn rijlaarzen stuk zijn. En binnenkort begin ik ook met wedstrijden te doen dus dit zou ook heel fijn zijn.
   En de rijlaarzen zijn SUPER mooi.🤩

 12. Replyanita kosunen

  37 r met gliterboog zou geweldig zijn. mooie laars en zou mooi zijn als ze ook voor junioren op de markt gebracht worden bv met rose of rode gliterboog of een nederlandse vlagkleuren gliterboog.

 13. ReplyLinde Zoetelief

  ik doe mee! de glitterboog is absoluut de mooiste!! een paar nieuwe laarzen kan ik wel gebruiken, mijn ouwe laarzen beginnen toch wat aan de kleinen kant te worden. En mijn pony wou graag eten en ik was vergeten om mijn laarzen uit te doen en mijn stal schoenen aan te doen hij rende naar het eten toe en stapte zo op mijn teen weer gelijk en beschadiging echt super jammer 🙁 een nieuw paar kan ik dus zeker gebruiken vooral omdat ik binnenkort met wedstrijden ga beginnen! mijn maat is 40.

 14. ReplySandra Griekspoor

  Voor mijn dochter Merel.
  Een extra beloning omdat ze het zo goed heeft gedaan op school!
  (Maat 39)

 15. ReplySikrit Vloet

  Ja dat zou gaaf zijn zulke mooie rijlaarzen; hoef ik niet meer met mijn versleten chaps te rijden!👍 Voorkeur: glitter; dan ook meteen maar luxe passend bij mijn hoofdstel en zadel! 😜

 16. ReplySan

  Wow wat een mooie laarzen voor een mooie prijs. De studs vind ik heel mooi subtiel bling
  Maar 38😍😍😍

 17. ReplyJessie

  WOWW!! Wat een super leuke winactie!! Ik ga binnekort beginnen met een verzorgpony bij te rijden en daar kan ik ze super goed voor gebruiken, ben een beetje broke dus kan ze helaas niet ef betalen😂…. SUPER JAMMER, daarom is dit een hele leuke kans! Ik vind de studs het allermooist!! Ik heb maat 35-36 (kleine voetjes😂).. dit zou zoo veel beter zijn dan mn versleten lelijke chaps!!!

 18. ReplyFemke

  Wauww! Super mooi! Ik zou ze heel graag willen winnen, omdat de laarzen die ik nu heb, te klein zijn in de lengte en het leer begint te scheuren. (Snap ik wel na 4/5 jaar). Ik ben nu ook uitgegroeid 🎉 En dan zouden deze supeeeer mooie laarzen perfect uitkomen! Ik vind de dressuurboog ‘glitter’ het mooist 😍. Maar als ik zou winnen zou ik ze gewoon allemaal aanschaffen 😂. Ik heb maat 40/41, maar ik wet niet hoe deze uitvallen! Ik ga duimen 🍀🍀

 19. ReplyKarin

  Voor onze kleindochter maat 34 voor flowers zal ze helemaal vetcool vinden voor bij der wedstrijd outfit op haar nieuwe pony ze groeit als kool dus rijdt bijna iedere dag dus alles slijt extra hard 🍀🍀🍀

 20. ReplyLisa Premereur

  Wauw! Zou deze zo graag willen winnen!!! Ze zijn zo mooi!
  Met de glitterbogen vind ik ze nog mooier! Maat 37/38
  Ze zijn zo mooi! Fantastisch dat jullie zo een winactie doen!!

 21. Replylynn

  wauw deze zijn echt mooi!!
  Deze kan ik zeker en vast gebruiken want na 3 à 4 jaar zijn mijn andere al heel versleten en natuurlijk te klein aan het worden. Het zou ook heel leuk zijn om eens nieuwe botten te hebben want mijn zus krijgt regelmatig nieuwe botten omdat ze er niet veel zorg voor draagt en dus heel rap kapot laat gaan ( waar ik dan veel zorg voor mijn spullen draag). Ik ga vanaf dit jaar ook beginnen op jumping te gaan dus dit zou echt wel leuk zijn om te winnen… Ik vind de glitter het mooiste en ik heb maat 37-38 .

 22. ReplyJanette

  Zou deze graag willen winnen omdat ik sinds kort mijn lang gekoesterde wens om te paardrijden in vervulling kan laten gaan… En beleef zoveel plezier aan het rijden.

 23. ReplyMarie-José

  Wat een mooie laarzen en super die verwisselbare bogen.
  Na de rivierwater gelementen te hebben, dacht ik dat is echt iets voor mijn allerliefste schoondochter, die gaat beginnen met paardrijden ! Zij heeft maat 40 en ik weet zeker dat ze in de wolken zal zijn als ze de winnaar is !!
  Zou een leuke verrassing zijn !

 24. ReplyBodil Oosterhuis

  Wow wat een leuk concept !! Ik hou wel van variatie dus deze laarzen zijn perfect ! Nieuwe laarzen komen van pas omdat ik mijn huidige laarzen alweer +- 5 jaar heb ! Ze staan je erg mooi 😊 !! Ik vind ze flower boog super gaaf maat 40 😍 !

 25. ReplyErna Oonk

  Voor mijn dochter Thirsa, omdat haar dressuurlaarzen binnen een jaar alweer te klein zijn😟 en ze eigenlijk alweer toe is aan nieuwe. Ik denk dat ze de verwisselbare bogen helemaal geweldig vindt! Vooral de boog met de studs staat perfect bij haar wedstrijdjasje.

 26. ReplyMaaike

  Ik doe mee! Gave laarzen ik zou graag de laarzen in maat 39 willen winnen. De croco boog vind ik erg gaaf! Maar ook de andere tops zijn mooi. Leuk dat je kan afwisselen 😀 Ik zou graag met deze mooie rijlaarzen naar de trainingen van mijn instructeursopleiding en wedstrijden gaan. Mijn jodphus hebben de gaten er zo goed als inzitten (lees door gebruik van tape) en zijn dus zeker aan vervanging toe.

 27. ReplyPriscilla

  👍 Op Facebook en ❤️ op Instagram!
  Ik doe graag mee voor een maat 38 met flowerboog 😍

 28. ReplyYvonne

  Dat zou echt super zijn mijn oude rijlaarzen passen niet meer rijd nu altijd met chaps dit ziet er vast veel mooier uit dus ja heel graag voor mezelf maat 37/38 met glitter leuk leuk😉🤞🏻🍀

 29. ReplyKim

  Die met glitters en flowers zijn super mooi! Ik had t zelfde als jou, ik zag ze en was meteen verkocht. Heb net nieuwe dresuurlaarzen,’ maar deze staan mij voor het springen wel heel erg aan!! Maatje 36

 30. ReplyRijanna

  Wat zou ik deze graag winnen voor op mijn toppers dan kan ik wisselen van boog op wedstrijd natuurlijk gun ik deze alle deelnemers

 31. ReplySanne

  Omg ik vind dit z’n gave laarzen!😍
  Ik zag ze ook op de site van divoza en wil ze graag hebben.
  Helaas zijn mijn huidige laarzen afgelopen vrijdag officeel overleden en deze waren ook van mondoni en heb ze met plezier gebruikt.
  Maar helaas kan ik nu geen nieuwe laarzen aanschaffen vanwege hoge kosten deze maand.
  Ik vind de glitter en de croco dressuur bogen het mooiste😍
  Wat mij aanspreekt aan de laarzen is dat ze niet overdreven zijn (Laten we het zo zeggen).😅
  Mocht is het geluk hebben zou ik ze graag in maat 40 willen hebben🍀🍀🍀

 32. ReplyIndira Van Kerchove

  superleuke actie! Echt supercool dat je de dressuurbogen kan afwisselen! Echt iets voor mij! Ik vin de glitterboog het allermooist! Zou een super leuk verjaardagscadeau zijn! 😍 Ik heb voetmaat 40

 33. ReplyJulia van Cranenbroek

  Ik doe graag mee aan de winactie omdat mijn laarzen echt helemaal verleten zijn. En omdat ik deze laarzen al een paar keer tegen ben gekomen en ik toen al dacht van wauww dat zijn deze laarzen mooi en makkelijk!! Ik zou graag de zwarte glitterdressuurboog willen winnen😊 maat 42

 34. ReplyAnnika

  Hoi! Ik doe ook mee! Ik heb op Instagram al vertelt waarom ik mee doe, alleen ben ik vergeten mijn mast te zeggen hihi, ik heb maat 38 de dresuurboog met studs vind ik heel gaaf!

  Groetjes Annika!

 35. ReplyEvy van Dam

  Wauww super gave rijglaarzen !! Ik wil ze heel graag winnen omdat ik graag wedstrijd laarzen wil omdat mijn training laarzen niet zo mooi meer zijn omdat ik ze te vaak gebruik…, dus zou super zijn als ik win!!

 36. ReplyFinette van Egmond

  Ik zou heel graag mee willen doen😄💖 Ik vind degene met de glitters het mooist💎💎 Ik heb maat 36 maar 37 kan ook.🐴🐴🤗🤗

 37. ReplyAngela

  Gaaf! Ik zag al een variant van QHP, maar die is er alleen in junior. Nu heb ik wel een kleine pony (1.25m), maar ze doet het zo leuk onder het zadel, dat een paar mooie laarzen niet zouden misstaan! 🙂

 38. ReplyValerie

  Alle stapjes doorlopen!
  Wat zijn deze laarzen gaaf 😍
  Ik bendri gebd op zoek naar nieuwe aangezien de mijne het erbij gelaten hebben 🙈
  Fingers crossed dus dat ik met zo een leuk paar kan starten binnenkort! 🤞🏻😘

 39. ReplyEmma vandamme

  OMG ZOOoooOOO mooi 😻met afwisselbare bogen, dan lijkt het of je nieuwe laarzen hebt‼️ MIJN DROOM 💫❤️ Want mijn chaps en choppers zijn helemaal versleten en kapot maar ik krijg geen nieuwe😕ik heb ze nog maar een half jaar dus ja ahah ze zijn helemaal kapot gegaan op buiterrit hahaha 🤣❤️ Ik zou heel graag winnen ‼️‼️‼️ Xxxxx groetjes ❤️❤️🐴🐴🐴🦄🦄🦄

  1. ReplyEmma Vandamme

   Sorry ik was vergeten te zeggen mijn mama heeft alle stapjes gedaan ( ik heb geen Facebook )
   IK ZOU HEEeEEeL GRAAG de croco boog willen hebben xxxx leukste winactie ooit !!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👢👢👢👢👢👢👢❤️❤️❤️❤️

 40. ReplyAnnelies

  Oehhhhh dat zijn gave rijlaarzen! Als nog best relatieve beginner in paardenland (Ik ben 2 jaar geleden begonnen met rijden op mn 36ste, daarvoor nooit op een paard gezeten) vind ik het altijd fijn om op jouw blog de leukste nieuwste gadgets te ontdekken. Waaronder deze super leuke ontdekking, want er zijn maar weinig rijlaarzen waar ik zo op het eerste oog verliefd op word….
  Dus ik doe graag mee met de winactie. De glitter en flower vind ik de mooiste dressuurbogen. En ik heb maat 40

 41. ReplyMarilene van Bemmel

  Wauww ze zijn zo gaaff! ik zag ze indd ook al en wou ze meteen hebben maar mocht het nog niet whahha. Dus dit zou ik zo gaaf vinden! Echt super mooi en leuk dat jullie zo’n winactie houden ik zou graag de glitter boog willen en de laars in maat 38! Succes veder iedereen!❣

 42. ReplyEva Manenschijn

  Super gaaf! Ik vind die met de glitters wel echt helemaal het einde😍 Ik zou ze heel graag willen winnen want mijn schoenen met chaps gaan helemaal kapot en zijn erg verkleurd en dan zouden deze erg mooi zijn voorop wedstrijd! Ik heb maatje 38❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *