HIER WIL JE HEEN: Horse & Technology 2018 (+ win kaartjes!)

Update 9/5: De winnaars zijn inmiddels bekend! Elain van Duijn en Birgit Wijnands; heel veel plezier op het evenement!

Het evenement Horse & Technology is zo’n gevalletje “daar MOET je bij zijn”. Talloze inspirerende clinics, interessante sprekers en genoeg standjes om tussendoor lekker te kunnen shoppen. Daarom geef ik vandaag een aantal vrijkaartjes weg!

 

LijntjeLijn

 

Horse & Technology

 

Wat is Horse & Technology?
Horse & Technology is een vrij nieuw evenement (volgens mij wordt dit de tweede editie) en vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 mei in Weert. Wat ik zo leuk vind aan dit evenement, is dat je op een laagdrempelige manier alles te weten komt over innovatie in de paardensport. Als je graag je kennis in de paardensport wat meer wil vergroten, dan raad ik je zeker aan om hier een kijkje te nemen. Het is leerzaam, zonder dat suffig en saai wordt. Op Horse & Technology zie je:

★ Clinics van o.a. Sönke Rothenberger, Morgan Barbancon Mestre, Robert Ehrens, Mans Buurman en Elbert Koelewijn. Na iedere clinic is er voldoende ruimte om vragen te stellen of een gesprekje aan te gaan.

★ Lezingen over o.a. de toekomst van dressuurproeven jureren, anatomische hoofdstellen door de ogen van een dierenarts en ruiterfit analyses.

★ Shows én Meet&Greets van Jesse Drent, Britt Dekker en Esra de Ruiter (PaardenpraatTV), voor de jongere bezoekers.

★ Kür op muziek van Grandprix amazone Jenny Schreven.

Strodorp met meer dan 30 standhouders, waaronder WW Hippique, Doc Horse, Plasta Lique, Equi Chique, Subscribe Sports, EquiCrown en TTD Sports.

★ Kinderdorp & Ponyrijden voor de allerkleinsten.

★ Ruiterbal én afterparty met live muziek. (Whoehoeeee!)

 

Vrijkaartjes winnen?
Yessss, ik mag vrijkaartjes weggeven aan Pumps-lezeressen! Kans maken? Laat dan op mijn Facebookpagina en/of Instagram even een reactie achter. Daarin laat je weten welke clinic/lezing/standhouder je het leukst lijkt én tag vooral ook even degenen die je mee zou willen nemen naar dit evenement. Klik hier voor mijn Facebookpagina en klik hier voor mijn Instagram. De winnaars worden na het weekend al bekendgemaakt!

 

Verzekerd zijn van een kaartje?
Wil je de uitslag van de winactie liever niet afwachten, dan kun je natuurlijk ook gewoon je kaartje online of aan de deur kopen. Die kosten €23,50 (let wel op: aan de deur zijn de kaartjes duurder). Kinderen onder 12 jaar zijn gratis. Meer info vind je *hier*.

2 comments

  1. ReplyChassity van den broek

    Zou heel graag door de ogen van de dierenarts Willen gaan een keer heel wat anders wat er op de meeste evenementen word gegeven dit lijkt me super leerzaam ook zijn de kraampjes erg leuk om heen te gaan altijd zou graag samen met me zus willen gaan Danique van den broek

  2. ReplyElain

    Ik kijk helemaal uit naar de lezing over.de toekomst van dressuurproeven jureren. Ik sta ook te popelen om Mans buurman aan het werk te zien en de shows + standhouders, met name Equi Chique maken de dag compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *