PUMPS & PAARDEN IS 3 JAAR: Dus ik trakteer op een Ariat rijbroek!

Update 27/3: De winnaar heeft inmiddels een reactie van mij gekregen onder haar geplaatste comment! Manon de Haan; van harte gefeliciteerd!

Het is vandaag 20 maart en dat betekent: Pumps & Paarden is jarig! Precies drie jaar geleden ging mijn blog live en zette ik mijn eerste berichtjes op Facebook en Instagram. En wie jarig is, die trakteert! Nu is het vrij lastigย om zo’n 50.000 traktaties te maken… ๐Ÿ˜‰ Dus ik geef aan รฉรฉn Pumps-lezeres een hรฉรบl leuke traktatie: de nieuwste Ariat-rijbroek!

 

LijntjeLijn

 

Maar eerst…
Voordat ik jullie meer ga vertellen over de rijbroek en over de winactie, wil ik jullie eerst MEGA erg bedanken voor alle reacties en likes die jullie de afgelopen drie jaar hebben gegeven! Zonder bezoekers, zonder reacties en zonder likes kan Pumps & Paarden niet bestaan, dus ik waardeer het รฉcht ontzettend! Het blijft super leuk om jullie feedback op mijn blogartikelen te lezen.

Ik hoop dat jullie Pumps & Paarden nog lang blijven volgen en er net zo enthousiast over blijven als ik. Tips en ideeรซn om Pumps & Paarden nog leuker te maken zijn natuurlijk heel erg welkom.

Nogmaals: super super sรบper erg bedankt voor de afgelopen 3 jaar!

 

Nou, genoeg emotioneel gedaan. ๐Ÿ˜‰ Kijk mee naar mijn foto’s:

 

Ariat rijbroek

Ariat rijbroek

Ariat rijbroek

Ariat rijbroek

 

Tri-Factor rijbroek
De broek die ik op bovenstaande foto’s aan heb, is de Tri-Factor rijbroek van Ariat. Dit nieuwe model heeft een full seat siliconen grip en komt in drie kleuren: donkerblauw, wit en beige. Ik heb dus zelf de donkerblauwe broek, maar ook de beige variant hangt inmiddels in mijn kast.

Ik vind het ontzettend fijne broeken: goede pasvorm, goede kwaliteit en een siliconen zitvlak dat niet tรฉ veel grip geeft. Tussen de siliconen lijntjes zit aardig wat ruimte en dat vind ik heel fijn. Dan zit je niet zo muurvast. Daarnaast bevat de rijbroek ‘IceFil Cool Technology’ – dat de temperatuur van je huid tot zo’n 3 graden reduceert. Helemaal high tech ๐Ÿ˜‰

Ohja, voor de geรฏnteresseerden: de jas en rijlaarzen die ik op bovenstaande foto’s draag, zijn ook van Ariat. ๐Ÿ™‚

 

Win win win!
Speciaal voor mijn 3 jarig jubileum, mag ik van Ariat ook een Tri-Factor rijbroek aan รฉรฉn van jullie weggeven! Kans maken? Zorg er dan sowieso voor dat je mij volgt op Facebook en/of Instagram. Laat een reactie achter op Facebook of Instagram (of op beide, om meer kans te maken. Ik kies namelijk willekeurig รฉรฉn van de twee kanalen en kies daar dan uiteindelijk de winnende reactie) en laat in die reactie weten dat je mee doet. Laat daarbij ook even weten welke kleur rijbroek je zou willen hebben.

Klik hier voor mijn Facebookpagina en klik hier voor mijn Instagrampagina. De winnares krijgt volgende week antwoord onder haar geplaatste reactie, dus je ontvangt vanzelf een melding op Facebook of Instagram! ๐Ÿ™‚

 

Op naar de volgende drie mooie jaren..
Dankjulliewel!!!!!

Liefs, Mara

50 comments

 1. ReplyNatasja Slats

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan! Hele mooie rijbroek dus ik doe graag mee met de winaktie!

 2. ReplyCleo van den heuvel

  Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal! Ik vier het graag met je mee in het blauw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜œโค๏ธ๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿ€๐Ÿฆ„

 3. ReplyEva

  Gefeliciteerd met je 3-jarige jubileum, idd reden voor een feestje ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
  De rijbroek lijkt mij superfijn! Zou hem wel willen in het blauw ๐Ÿ˜

 4. ReplyDimitra

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je een beetje vanaf het begin en het is ontzettend leuk om je pagina zo te zien groeien.
  Keep Up the good work โค๏ธ
  Ik ga voor de blauwe broek maat 38.

 5. Replymaja spa

  Voor Saskia Maas een blauwe broek die doet enorm veel voor mijn dochter. Door haar heeft mijn dochter veel meer zelfvertrouwen gekregen met paardrijden. Als mijn dochter de manege opkomt is het een heel ander kind, veel opener, vrolijker en zeker meer ontspannen. Dankzij Saskia is mijn dochter al zo ver gekomen

 6. Replydonna etty

  Van harte gefeliciteerd met het jubileum en wat een gave winactie hiervoor waag ik een kansje voor de mooie rijbroek kleur wit!
  ๐Ÿ˜

 7. ReplySaskia

  Beste Mara, gefeliciteerd met deze mooie 3 jaar! We hebben al genoten van al je mooie Posts en leuke ideeรซn. We kijken weer uit naar aankomende nieuwe jaren ๐Ÿ˜.
  Het lijkt me erg leuk om ervaring op te doen met deze blauwe ariat rijbroek ( heb wel al veel ervaring van de zeer goede en verschillende rijlaarzen van Ariat). Succes nog bij aankomende jaren bij pumps en paarden. ๐Ÿด

 8. Replydonna etty

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum en wat een gave winactie graag hiervoor een kansje wagen voor de mooie rijbroek kleur wit!
  ๐Ÿ˜

 9. ReplyLaura

  Super Mara! Gefeliciteerd!!!
  Leuke actie, ik doe graag mee en zou graag die broek in het wit willen ๐Ÿ˜ mt 36

 10. ReplyJannet

  Gefeliciteerd met je gigagave blog!! Ik vind het zelf de allermooiste die er bestaat!! Natuurlijk doe ik mee met de winactie en ga voor de beige broek๐Ÿ˜. Ik wens je heel veel succes in de volgende 3 jaren!

 11. ReplyBrenda Willemse

  Van harte gefeliciteerd!!๐ŸŽ‰ ik zou heel graag de rijbroek in het donkerblauw willen winnen๐Ÿ˜!

 12. ReplyJohn Elling

  Hallo Mara…van harte gefeliciteerd. Een zwarte zou ik graag winnen aangezien ik weer aan een nieuwe toe ben. ๐Ÿ˜‰

 13. ReplyJolanda konings

  Hieperdepiep hoera gefeliciteerd op naar vele mooie jaren, graag zou ik de beige kleur willen winnen.

 14. ReplyClaudia

  Hoeperdepiep hoera 3 jarige bestaan!!
  Als ik zou mogen kiezen dan graag de blauwe, grootste maat.

 15. ReplyNadine Hoitsema

  Gefeliciteerd!!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ De donkerblauwe zou ik heeeel graag willen winnen!!๐Ÿ˜๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 16. ReplyRasheda

  Je doet dat super goed, dikke proficiat!!
  Ik zou super super graag de beige broek willen willen ๐Ÿ˜

  Fingers crossed

 17. ReplyKimberley Paymans

  Als eerste gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan! ๐ŸŽ‰ ik doe graag mee met de win actie omdat ik nog steeds niet de perfecte witte rijbroek voor de wedstrijden heb gevonden met de beste grip en ze zijn niet eens goedkoop geweest. De ene glijd nog , de andere rijbroek zit niet lekker en ik hoop dat deze dus wel echt goed gaat zitten dus duimen duimen duimen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 18. ReplyValencia

  Woeehoe gefeliciteerd!!
  Ook doe ik graag mee met deze winactie! Ik heb toch een nieuwe rijbroek nodig dus deze winnen zo echt super tof zijn!

 19. ReplyMyriam Knappstein

  Gefeliciteerd ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰. Een donker blauwe in maat 36 lijkt mij ontzettend mooi!๐Ÿ˜

 20. ReplyDominique

  Gefeliciteerd๐Ÿ˜
  Wie wil er nou niet zo’n fijne rijbroek? Ik doe zeker mee voor de kleur beige๐Ÿ˜๐Ÿ€

 21. ReplyIlse Rustenburg

  Gefeliciteerd๐ŸŽ‰,
  Ik zou heel erg graag de donkerblauwe in maat 34 als ze die hebben maar anders maat 36 willen winnen๐Ÿ˜. Dit is echt mijn droomrijbroek๐Ÿ’“.

 22. ReplyJordi

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan!
  Ik zou graag de broek in het donker blauw willen winnen.

  Het is een mooie fijne broek die mooi hoog aansluit. Daarnaast is Ariat gewoon een super goed merk. Omdat ik nu veel train met mijn paard zou zo’n goede broek zeer welkom zijn!
  Want ons doel is nog wel om dit jaar op wedstrijd te starten. En wat is er nou fijner om thuis lekker te kunnen trainen in zo’n mooie gave broek!!

 23. ReplySophie

  Ohh gefeliciteerd!! Laten we er nog een jaartje bij doen met deze vele fijne posts!! Ik zou graag de blauwe winnen!!:)๐Ÿ€

 24. ReplyAnnemieke

  Gefeliciteerd!!
  Mijn dochter wil de Lentiz opleiding gaan doen, een nieuwe rijbroek zou dan goed van pas komen. Blauw zal haar goed staan……

 25. ReplyJanneke

  Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum! Ik volg je al een lange tijd met veel plezier! Ik vind dat je echt een hele grote en nieuwe groep mensen aanspreekt! Top!
  Ik zou heel graag de broek willen winnen in donkerblauw of wit.

 26. ReplyMarielle Vd velde

  Wauw 3 jaar alweer wat vliegt de tijd en wat komen er steeds weer mooiere artikelen !!
  Ik zou voor de donkerblauwe kleur gaan mooi klassiek en staat bij alles !!!๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ€succes iedereen wie wil nou niet deze mooie tri-fact Ariat rijbroek ๐Ÿ‘

 27. ReplyHinkelien Goris

  Gefeliciteerd! Ik volg met veel plezier altijd de berichten en vind het echt gaaf om alle nieuwe trends en kleurtjes te zien! Jij bedankt dus! En eh die broek… ohhh in het Beige๐Ÿ˜

 28. ReplyFlorine

  Gefeliciteerd!!! Ik volg je blog al een tijdje en ik vind het heel leuk om alle nieuwe trends te lezen.
  Bedankt daarvoor!!!! De blauwe broek is prachtig๐Ÿ˜๐Ÿด

 29. ReplyD. Heida

  Gefeliciteerd!! Ik zou graag mee willen doen met de winactie. Dan een witte rijbroek in maat 36! ๐Ÿ€๐Ÿด

 30. ReplyN lelieveld

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van pumps en paarden๐Ÿด๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

 31. ReplyLona

  Super leuke actie! de donkerblauwe rijbroek is zooo mooi alleen ver boven mijn budget ๐Ÿ˜…
  duimen voor nog veel jaren met Pumps & Paarden en natuurlijk voor de rijbroek ๐Ÿ˜๐Ÿ‘  ๐Ÿด๐Ÿ’™

 32. ReplyAngenita kraaij

  Van โคte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan. Ik doe heel graag mee met se winactie. Het is zo’n gave broek!!!

 33. ReplyCaroline Calon

  Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan! Normaal ben ik snel klaar met het lezen van blogs, maar omdat die van jouw zo interessant zijn blijf ik aandachtig lezen!! Ik heb pumps & paarden al heel lang geliked op Facebook en Instagram.. Dus check ๐Ÿ’ช๐Ÿป โœ”๏ธโœ”๏ธ
  Ik zal op Instagram mijn reactie plaatsen (want ik weet niet of dit genoeg is?) maar nogmaals exht van harte gefeliciteerd met je jubileum ๐Ÿ’–๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

 34. ReplyAmber otten

  Wow gefeliciteerd!! Op nog 3 jaar (en natuurlijk nog veel meer๐Ÿ˜œ.) Jouw blog blijft leuk en interessant!!
  Groetjes van een trouwe lezer๐Ÿ’—

 35. ReplyElien

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Ik volg hem nog maar net en ben al fan! De naam โ€œpumps en paardenโ€ alleen al, geniaal, love it! ๐Ÿ’•

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *