FASHION: Dit nieuwe merk maakt superluxe rij tights (+win een tight!)

Update 10/1: De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Lysanne, van harte gefeliciteerd! 

There’s a new kid in town! Een nieuw merk in de ruitersport: Pro Riding Gear. Dit merk is ongeveer twee maanden geleden gelanceerd en de eerste collectie bestaat uit vijf riding tights. Uiteraard wilde ik dit nieuwe merk wat beter leren kennen en dus testte ik een tight, kijk mee!

 

LijntjeLijn

 

pro riding gearpro riding gear


Wat:
 Riding tights van Pro Riding Gear
Prijs: €149,95
Te koop: proriding-gear.com

Productspecificaties:

 • Stretchy stof
 • Quick Dry Technology stof
 • Licht siliconen grip op de billen
 • Medium siliconen grip bij de knieën
 • High waist tailleband
 • Zakje aan de achterkant
 • Zakken aan de voorkant
 • Kreukvrij

 

Vijf verschillende kleuren
Ik ben groot fan van rijleggings: ze zijn lekker zacht en daarom ontzettend comfortabel. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik de collectie van dit nieuwe merk zag! Al helemaal toen ik de kleuren van de tights zag, want naast standaard zwart en donkerblauw, zijn de tights ook in bordeauxrood (“crimson”), grijs en army groen. Ik koos voor army groen: die kleur zie je niet veel bij rijbroeken en -leggings, terwijl het supertof staat bij zwart of bruin!

Twee soorten grip
Zoals je in de productspecificaties kunt lezen, zit er lichte grip op de billen en een medium grip bij de knieën. Super slim bedacht: zo zit je niet té vast in je zadel, maar heb je wel grip genoeg om je benen stil te houden. Daarbij denk ik dat (siliconen)grip sowieso noodzakelijk is bij rijleggings. De stof is superzacht, dus zonder toegevoegde grip zou je alle kanten op glijden.
Tijdens het rijden met deze tight merk ik geen verschil met m’n normale rijbroeken. Ik zit niet vaster, maar ook zeker niet ‘losser’. Nu ben ik zelf ook vrij makkelijk qua rijbroeken en -leggings, maar ik vind ‘m echt heel fijn! De grip op de billen is in de vorm van een honinggraat. Leuk detail!

Extraatjes
De tight heeft een hoge taille (daar moet je van houden, ik vind het in ieder geval veel lekkerder zitten dan een lage taille) en aan de achterkant zit er in de tailleband een klein zakje met rits. Daar kun je bijvoorbeeld je autosleutel of wat kleingeld in bewaren. Het zakje is zo ontworpen dat er ook een telefoon ter grootte van een iPhone 7 (of kleiner) in past. Handig! Aan de voorkant vind je ook nog twee zakken, aan beide zijdes. Groot genoeg voor (bijna) alle telefoons. Voor mij toch best wel belangrijk, omdat ik veel naar buiten ga met mijn paard en voor de veiligheid m’n telefoon wil meenemen.

Pasvorm en stof
Tsja, deze tight zit gewoon zoals alle tights: superzacht en comfortabel. Zo’n rijlegging die je, zodra je thuis komt van stal, niet uit wilt doen. Je springt ermee op de bank en chillt er de hele avond in. De pasvorm is door de mega stretchy stof heel mooi, het sluit mooi om je lichaam heen. De stof is overigens ook verrassend dik. Bij een legging denk je al snel aan zo’n dun stofje, maar deze legging is echt een stuk dikker dan mijn andere leggings en daarom ook geschikt in de winter.

Minpunten?
De tights zijn niet super goedkoop, maar ik kan dat echt geen minpunt noemen: de tights worden gemaakt van een ontzettend goede stof en eigenlijk nog belangrijker: de productie wordt gewoon hier in Nederland gedaan. Duurzame kleding dus, dat op een eerlijke en mensvriendelijke manier gemaakt is.
Wel is het zo dat ik m’n tight niet aan doe als het 5 graden of lager is, ondanks de dikke stof. Ik ben een gigantische koukleum en met zulke lage temperaturen heb ik echt m’n winter rijbroek met een fleece binnenkant nodig. Een tight is voor mij dan wel te dun en te koud.

 

pro riding gear

Win een tight naar keuze!
Ik heb contact gehad met Pro Riding Gear en ik mag van hen een tight verloten onder Pumps-lezeressen! Yay! Meedoen? Volg onderstaande stappen:

Stap 1: Volg Pro Riding Gear op Instagram – klik hier
Stap 2: Volg Pro Riding Gear op Facebook – klik hier
Stap 3: Laat bij mij een reactie achter (op Facebook/Instagram/hieronder op de website, waar jij wilt), waarin je laat weten dat je meedoet. Geef daarbij aan welke kleur jij zou willen winnen: army groen, zwart, blauw, grijs, of crimson.

Over een week kies ik de winnaar, veel geluk!

145 comments

 1. ReplySandra Textor

  Wauw! Wat een luxe mooi afgewerkte rijbroek. Die zou ik heel graag willen proberen in de army groene kleur mt 38. Ik rijd intensief paard op ZZZ niveau en weet als geen ander hoe belangrijk goede kleiding is!

 2. ReplyClaudia

  Ik zou graag de Army willen winnen, de grootste maat.
  Dit omdat ik belt weer ben begonnen met mijn oude inmiddels weer nieuwe sport!

 3. ReplyMarit

  Wauw wat zijn ze mooi! Ik zou hem ontzettend graag winnen omdat ik 30 kg afgevallen ben & dus niet meer in mijn rijbroeken pas. Of nouja, passen wel maar als ik 2 stappen zet vallen ze van mijn kont af haha.
  Heb al een hele nieuwe garderobe moeten kopen, heel leuk natuurlijk maar wel een flink kostenplaatje. Heb nu 1 paardrijbroek die past maar zou graag deze mooie tight aan mijn garderobe willen toevoegen! Vooral die groene, prachtig! Idd mooi bij zwart en bruin!

 4. ReplyPascalle

  Ik doe graag mee! Wat een toffe tight! Ik ga dan toch voor de kleur zwart, ik vind dat gewoon erg chique staan 🙂

 5. ReplyCorella

  Geweldig !! Ik heb nog geen rijlegging ! Zou het graag willen proberen lijkt me heerlijk!
  De kleur crimson is geweldig bij mijn vos en bruine tuig ! 😍

 6. ReplySaskia hakze

  Wauw, dat zie er goed uit en heel belangrijk dat hij ook comfortabel zit tijdens het rijden. Ik rij voor mijn werk heel veel lange ritten in het bos en dan is een rijlegging echt heerlijk! Ook tijdens het lesgeven is een broek die fijn zit een must. Bovendien vind ik het ook een belangrijk aspect dat de broek duurzaam en hier in Nederland is gemaakt.
  Graag zou ik de crimson willen winnen in maat 36.

 7. ReplyEsther Boddeüs

  Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik volgend jaar ga studeren dus zo min mogelijk geld moet uitgeven en ik voor mijn studie een zwarte rijbroek moet hebben. Het zou natuurlijk perfect zijn als ik deze nu kon winnen! En deze tights zijn ook nog eens super mooi!

 8. ReplyFrederieke Verhaar

  Wat een gave tight! Die zou ik wel aan mijn collectie willen toevoegen. De kleur army past mooi bij m’n schimmel en zwarte. Maar vooral het duurzame aspect van deze tight spreekt me erg aan!

 9. ReplyWillemijn

  Toffe tights! Die komt goed van pas bij mij! Dagelijks in weer en wind stallen en weides uitmesten en natuurlijk rijden! Dan is zo’n tight super comfy! En dan mag hij ook mee naar de Eper paardenvierdaagse! Twee jaar geleden helemaal doorweekt geregend in m’n rijbroek met leren zit. Dat was echt vreselijk! Dus een broek met sneldrogende stof: 😍!

 10. ReplyMarly

  Oeh gaaf! Ik ben al langer aan het azen op zo’n rijbroek. Kingsland heeft ook mooie. De reden dat ik hem graag wil is omdat ik ook vaak nog even een rondje hardloop na het paardrijden. Met zon tight kan ik in een keer door, ideaal! Ik zou graag grijs maat 38 willen hebben.

 11. ReplyChantal

  Wauw gaaf!! En met hoge taille ik hou er van!
  Ik vind alle kleuren mooi, maar ik ga dan voor army green. Die past mooi bij een setje die ik heb.

 12. ReplyMaaike

  Grijs, blauw of armygroen heeft mijn voorkeur. Dit jaar ga ik weer paardrijden en mijn jonge paard zadelmak maken. De tight lijkt me erg comfortabel hierbij.

 13. ReplyElisa

  Wauw gave actie. De Army tight, mooie kleur, gaaf detail van de honingraat siliconen op het zitvlak. Ben eeg benieuwd naar de grip van de broek. Hoge taille is ook fijn!

 14. ReplyLotte weersma

  Wauw super gave legging!!! Ik doe zeker mee. Zou hem graag in de kleur army green willen en maat 38.ik heb een zwart dekje met army green details maar ik kon nergens een mooie rijbroek of legging vinden die erbij past.

 15. ReplyAnne-Fleur Wauters

  Wow! Zo’n legging zou ik best eens willen proberen😍👍 in de kleur crimson, weer eens iets anders!

 16. ReplyAnnet Keijnemans

  Super mooie legging graag in crimson grote maat. Hoge taille is helemaal geweldig. Meeste tuinbroeken zitten op de heupen wat ik heel lastig vind. Zou het dus heel leuk vinden als ik er 1 mag winnen!

 17. ReplySabine Voltman

  Deze leggings zien er erg mooi uit! Ik ben heel benieuwd hoe dat rijd. Ik doe graag mee voor de kleur Crimson 🙂

 18. ReplySofie Wilms

  Ik doe heel graag mee! 😍😍 graag de leger groene zou heel gaaf zijn.
  Ik ben nogal kieskeurig met rijbroeken en ik denk zomaar dat ik deze wel heel fijn vind!!

 19. ReplyPatricia

  Wauw, gaaf product. Ik ga voor Army groen. Hoewel ik de andere kleuren ook erg mooi vind. Ben benieuwd naar de pasvorm :-).

 20. ReplyNathalie Steringa

  Wat een fijne broek, naar zo’n broek/legging ben ik op zoek! En dat ook nog in een mooie crimson kleur! Die zou ik erg graag willen winnen in maat 38. Dus doe zeker mee!

 21. ReplyMirjam

  Dat ziet er geweldig uit. Fijn dat je zo’n uitgebreide beschrijving geeft. Ik zou graag de zwarte willen winnen.

 22. ReplyVera

  Ik doe mee met deze gave actie voor de kleur crimson. Perfect voor mijn trainingen om in april wedstrijden te starten! Heel heel gaaf en hij staat ook super mooi!

 23. ReplyMarijke

  Ik zou heel graag een legging willen winnen zodat ik het kan uitproberen. Zo benieuwd of zo’n rijlegging iets voor mij is! En met grip, dat is wel echt handig. Ik heb een nieuwe collectie broeken nodig omdat de oude inmiddels versleten is maar aan de leggings durf ik nog niet. Voor nu zou ik graag de grijze willen winnen en als hij bevalt komen er vast meer in mijn collectie <3

 24. ReplyBianca

  Hmmm ik ben nog geen fan van de tights. Ik heb t idee dat ze snel gaan lubberen en snel afzakken omdat je er geen riem op kan doen ofzo.
  Desalniettemin zou ik er dus wel eentje willen proberen die mij kan bewijzen dat ik totaaaaal ongelijk heb!
  Ik zou dan qua kleur kiezen voor army green, dat past mooi bij mijn andere spulletjes!

  1. ReplyArenda Faber

   K zou deze rijlegging super graag willen winnen. Rijleggings zitten super comfortabel. Ik rijd veel paarden en dus is een goede legging een must.
   Ik ga voor de kleur crimsom😍

 25. ReplyLianne harsevoort

  Hallo
  Ik doe zeker mee met de gave actie
  Ik win graag de blauwe broek zou super van pas komen op Mn werk waar ik nog al vaak moet switsen van paadrijbroek naar gewonen en weer terug etc..
  plus ik vind hem super gaaf en denk dat ie ook heerlijk zit helemaal net na Mn zwangerschap en nog niet alle kilo’s kwijt ben.
  Ik duim voormijzelf 🤞🏻😁

 26. ReplyJoyce Sintubin

  Wat een leuke actie weer, Mara! Ik doe dus graag mee! Ik zou graag deze legging in de kleur Crimson winnen!

 27. ReplyAnneruth

  Ik ben nog wel nieuwsgierig hoe hij zou passen bij lange mensen. Ik ben ruim 1.85 groot en heb dus enorme stelten ;-). Zou de rijbroek dan ook passen?

 28. ReplyEefje van Griensven-Marinus

  Wauw hij staat je goed!!! Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot nu toe twijfels had over tights om mee te rijden, maar wat ziet deze er fijn en mooi uit! 😍 onze paarden staan thuis en ik rijd dus altijd buiten, waarna ik het liefst gelijk voor de houtkachel op de bank plof, dus het klinkt als een geweldige uitkomst haha. Ik vind de crimson kleur heel gaaf!

 29. ReplyIlse

  Wat gaaf! Ik zou graag de army green willen willen in maat 38. Ik ken dit soort rijkleding nog niet, want ik kies eigenlijk altijd gewone broeken. Ik ben heel benieuwd of deze tight me van mijn geloof doet afstappen 🙂

 30. ReplyMonique Blom

  Ohw heel gaaf!! Dit klinkt als de perfecte rijbroek, veel stretch waardoor je goed kan bewegen en voldoende grip. De kleur groen lijkt mij inderdaad ook heel gaaf omdat je deze kleur haast nergens ziet. Ik heb maat 36. 😇

 31. ReplyJojanneke

  Wat een mooie tights 😍 wil ook al een tijdje zo een testen en ook een silicone grip. Zou mooizijn om op deze manier van beide te ondervinden hoe het voelt, zit en rijdt. Hoewel in de bordeaux erg mooi vind, staat dit iets minder bij mijn paard, dus zou ik graag de kleur Army winnen in maat 40 (denk ik).

 32. ReplyGabrielle

  Wauw! Ik vind ze er echt onwijs leuk uitzien en zou er heel graag een keer eentje willen proberen. Ik rij altijd eigelijk alleen maar met rijbroeken, omdat ik het idee had dat die rijleggings afzakken tijdens het rijden. Ik doe dus zeker mee om mezelf te bewijzen dat het niet zo is. Als ik win zou ik heel graag de grijze willen winnen!😍

 33. ReplySeline van der Wiel

  Wauw wat een leuke winactie ik zou graag de army groene willen winnen dat is zo’n gave kleur en een keertje wat anders. Ik hoop heel erg dat ik win omdat ik al zo lang opzoek ben naar een fijne rijlegging🍀💕

 34. ReplyKlara Hulselmans

  Wauw die ziet er leuk en comfy uit! Ik zou geweldig blij zijn met deze, alle kleuren zijn mooi maar ik zou voor de grijze gaan. Duimen maar! 🙏🏻🍀🍀

 35. ReplyKiki van driel

  WoW heel gaaf! Wat zou ik graag mee doen voor een army tights (maatje 36) om deze uit te proberen. Een kleur die je nog niet veel ziet bij anderen rijbroeken. Zelf nog nooit met een rijlegging gereden maar lijkt mij zeker het proberen waard aangezien ik 7 dagen per week op een paard zit.

 36. ReplyCarmen

  Jaa ik doe mee!! Wat een gave winactie! Ik heb altijd problemen met de juiste rijbroek vinden omdat ik een smal model nodig heb. En de meeste rijlegging pas ik omdat hier zo veel rek in zit en deze meestal smaller zijn. Ik zou hem heel graag in army green willen winnen omdat ik dit een prachtige kleur vind! Heel veel succes met een winnaar uitzoeken 🍀🍀

 37. ReplyRosanna

  Ik heb altijd mijn twijfels over rijleggings, ik sta ermee in mijn handen en besluit dan om het toch niet te doen. Deze zien er anders uit dan de anderen, en lijken te doen wat ze beloven…ik hoop dat ik er een mag winnen, en dat die ervoor zorgt dat ik van gedachten verander over rijleggings! Mocht ik winnen; dan graag een blauwe, blauw blijft altijd m’n favoriete kleur!

 38. ReplyBojenna van Gils

  Wauw wat een gave broeken! Na het lezen van je blog ben ik helemaal overtuigd dat ik zo’n broek wil! En hoe fantastisch is het dan dat je de broek ook nog kunt winnen, natuurlijk doe ik dan ook mee en hoop ik hem te winnen! Voor het zadelmak maken van paarden heb je natuurlijk een broek nodig met goede grip dus dit zie ik zeker wel zitten, de kleur is lastig ze zijn allemaal zo gaaf! Ik denk dat ik dan toch goor Crimson ga maar ik zou met ze allemaal super blij zijn, nu maar duimen 😍🍀

 39. ReplyRia van Brummelen

  Yeah. Lijkt mij heerlijk zitten. Een groene, maat 40. Ben echt heel benieuwd naar dit merk.

 40. ReplyDonna

  Ik doe graag mee! Wat een toffe tight! Ik ga dan voor de kleur army groen, ik vind dat gewoon zo mooi staan 😍

 41. Replyandrea

  Ben heel erg benieuwd naar de rijlegging en doe daarom graag mee voor de kleur zwart of armygreen in de maat 38!

 42. ReplyEvelien Vos-van Well

  😍😍 WoW, ik doe graag mee voor een Army green tights in maat 40! Huidige rijbroek zodanig versleten dat ik mezelf kapot rij…😖 Kan ‘m dus erg goed gebruiken…

 43. ReplyMagda Meijer

  Ik zou graag de army groene willen winnen! Lijkt mij een erg fijne rijlegging. Praktisch met goede grip maar ook zeer fashionable!! Maar 36.

 44. ReplyMandy Sevenans

  Ze zien er heel mooi uit en ook heel comfortabel!
  Ik heb nog nooit een rijlegging gehad dus zou het wel is uit willen proberen ☺️
  Ik zou graag de blauwe kleur willen in maat 36 🙂
  Hopelijk maak ik kans!

 45. ReplyAnique Mulder

  Super mooie legging!!😍
  Ik zou heel graag een donkerblauwe willen winnen, want ik zou een keer heel graag een rijlegging willen! En deze lijkt mij ook echt perfect!!! 🍀

 46. ReplyJantine

  Super gaaf! Een zwarte staat bij mij denk ik het mooiste. Ze zien er echt heel comfortabel uit. Leuk dat je weer zo’n mooie win actie hebt 😊

 47. ReplySonja

  Wow echt hele mooie ❤ Als ik mag winnen zou ik graag een grijze willen winnen.. Na een zeer lange periode van verschillende blessures heel voorzichtig weer aan het opbouwen met mijn paard..

 48. ReplyFardau Klopstra

  Oeeh wat een mooie rijlegging! 😍 Ik heb zelf ook een rijlegging van Harry’s Horse en qua stof zit die heerlijk maar tijdens het rijden echt afschuwelijk aangezien ik compleet zit vastgeplakt. Deze zou dus een perfecte vervanging zijn! Ik vind de kleur Army echt mooi en de indeling van de siliconen spreekt me ook zeer aan. Maat 36/S 😊

 49. ReplyMariëlle

  Wauw, ik ben al zo lang benieuwd naar zo’n broek! Super mooi! Heel graag wil ik army groen in maat 38 of M.

 50. ReplyAlana

  Gaaf! Dit is de kans om een tight te proberen. En wat voor eentje!😍 Ik ga voor de kleur army green, helemaal mijn kleur.

 51. ReplyBente

  Helemaal verliefd op de army green kleur! 😍 Ik ben al langer op zoek naar een rijlegging met silliconen, maar tot nu toe nog niet de juiste gevonden. Ben zeker benieuwd naar dit product! En een keer wat anders dan een blauwe broek is inderdaad zeker niet verkeerd! Ik ga zeker duimen! 👍🏼✨

 52. ReplyIlse van Dijk

  Oooh wauw wat een gaaf merk! Wat lijken mij die Tights fijn!! 😍 ik doe mee voor de army groen! 🍀🤗🤞

 53. ReplyMazarine

  Wauww😍 wat zijn die mooi, ik doe moe hoor om deze legging te winnen in het grijs. Zien er erg mooi en fijn uit. Fijn dat ze wat dikker zijn, want ik rij altijd buiten in het bos😄

 54. ReplyIsabel

  Ik doe mee!! Herl graag in het blauw! Ik ga naar een nieuwe stal die duurder is. Hierdoor is het helaas over met de pret qua rijkleding kopen. Dus deze legging zou super zijn!

 55. ReplyAmber

  Wow! Hele leuke winactie😱ik zou het geweldig vinden om zn broek te winnen, het liefst in het donkerblauw maat 38, maar alle andere kleuren zijn natuurlijk ook hartstikke mooi😍

 56. ReplyIlse Rustenburg

  Wat een gave rijbroek😍 ik zou hem heel erg graag in het zwart willen en dan maat S🤞🏻🍀.

 57. ReplyEvelien

  Wat een mooie broek! Heb vorige week voor het eerst een tight gepast en het zit idd echt heerlijk. Zou er heel graag 1 willen en dan het liefst de zwarte

 58. ReplyKimberley Brandsma

  Wauw army green is echt mijn favoriete (kleding)kleur!! Echt super mooi! Dus ik doe heel graag mee voor de army kleurige (mt 38). Ik rij 8x in de week dus super welkom!!

 59. ReplyNaomi

  Ik doe graag mee voor donkerblauw maat 34.
  Ik vind ze er super gaaf en leuk uitzien maar bovenal ook erg comfortabel !

 60. ReplyLana Bruin

  Ik zou suuper graag de grijse of de army groen in maat 42 willen hebben, wauw, wat een mooie rijbroek/rijlegging😍💖

 61. ReplyThyra Hoek

  Ik zou super graag de army green willen winnen! Ik heb nog nooit van deze tights geprobeerd en zie ze overal er mee lopen. Ze lijken me echt super comfy en deze zien er ook erg stylish uit❤️ En met mijn rode grote knollie zal het super leuk staan

 62. ReplyMarlies

  Wauw! Super mooi! Ben altijd aan t uitstellen een nieuwe rijbroek te halen. Deze zou zo ideaal zijn. Army groen ishelemaal geweldig. Maatje 36. 😍

 63. ReplyEvelyne

  Dit is echt een uitkomst! Hoge taille, niet zo’n stugge band die in je buik snijdt en ook nog eens in groen😍. Ik zou er graag 1 winnen! 😊

 64. ReplyAnouk van Donselaar

  Wat een ontzettend toffe rijbroek! Ik ben al een poosje opzoek naar een rijbroek met hoge taille band en siliconen grip, deze is perfect!😍 Ik zou hem graag in het blauw winnen in maat 36😁

 65. ReplyJulia van der Mast

  Ik doe graag mee. Wat een mooie broek! Graag zou ik de kleur crimson willen winnen want die vind ik toch zo mooi

 66. Replymarie

  Ik zou graag willen winnen , de grijze …
  Dankjewel voor deze kans, echt waar.
  Ik kijk uit naar het resultaat!

 67. ReplyLisa Liedermooij

  Ik doe graag mee , ben helemaal gek op deze rijleggings! Donkerrood is mijn favoriet maat 42

 68. ReplyIrene

  Jeetje ik ben al mega fan van de rijlegging maar hoe gaaf is deze zeg!!!!
  Ik doe heeeeel graag mee met deze winactie en vind de army groene wel heel mooi. Vind jou pagina trouwens ook erg leuk. Je komt altijd met leuke nieuwe merken. Zo heb ik via jou een dekje van psofsweden en equestrian Stockholm welke de beste tot nu toe zijn, dus daarvoor een dikke bedankt.

 69. ReplyInge de Wit

  Jaaaaa😍 bordeaux rood zou super zijn. Ben al zo lang opzoek naar die kleur en in mijn maat.. animo heeft de kleur ook maar niet in mijn maat. Deze zou perfect zijn😍👌🏻

 70. ReplyHellen van de Graaf

  WOW dat is nog eens een giveaway! Ik wil heel graag meedoen ben ook fan van rijleggings en heb er een paar van HH die zijn van een soort dikke jogging stof, deze zien er erg luxe uit. Ik zou graag voor de Army Groene gaan! (kleur van mijn werk hahaha) Trouwens de beste wensen nog voor het nieuwe jaar!!

 71. ReplyLaura de Jong

  Super winactie; de army groene legging in maat L zou een heel goed huisje vinden bij mij 😁😍

 72. ReplyMonique

  Jaah!!! Zou deze graag eens willen proberen.. ik heb namelijk PDS (prikkelbaar darmsymdroom) waardoor ik vaak last heb van mijn darmen. Misschien zit zo’n tight dan wel een stuk confortabeler.. dus hoop heel erg dat ik hem win.. dan graag in de kleur grijs.. 😀

 73. Replymarja

  jaaa ik zou het ook erg leuk vinden als ik de army kleur rijbroek mag winnen. ik heb maat 34 of 36 en volgens mij zal ik erg lekker en stevig zitten met deze broek.

 74. ReplyElma

  Nieuwjaar, nieuwe rijbroek, nieuw merk!
  Wat een vet gave rijbroek! Army iT is! I like iT!
  Zou echt fantastisch zijn. Spannend…🤞🏼🌟

 75. ReplyChantal Stelzer

  Zeer nieuwsgierig naar de Pro Riding Gear tights!
  Buiten paardenliefhebber ben ik ook een fashionista en besteed veel aandacht aan mijn rijkleding afgestemd op mijn mooie zwarte fries. De kleur keuze laat ik dan ook graag aan jullie over😃

 76. ReplyMiranda van den Berge

  Wauw deze zien er echt gaaf uit! Ik ben heel nieuwsgierig naar een rijlegging. Ik heb altijd problemen met het vinden van een rijbroek, aangezien ik bij mijn knieën ik maat 36 heb en in mijn taille maat 40. Heel lastig. Wie weet is de rijlegging wel de uitkomst voor mij! De Crimson vind ik echt wat voor mij!

 77. ReplySabine Schaap

  WoW wat een gave actie hier een groot fan van tights en zou deze met alle liefde willen proberen . Vooral de extra zakken en lichte grip op de billen lijkt me erg prettig vooral omdat ik er de hele dag in rond loop en zo mooi mijn spulletjes bij me zou kunnen houden . Hihi dus vanaf nu fingers crossed

 78. ReplyPetra van den Berk

  Ik wil ‘m graag proberen als de lente aanbreekt! Voor nu is de wind- en waterdichte Fouganza (zie jouw andere blog) absoluut mijn favoriet, maar in de lente is deze natuurlijk hartstikke gaaf!! Ik zou graag een groene hebben, maat 40 of 38 past vast prima.

 79. ReplyMaud

  Wat een leuke actie! De kleur army green vind ik echt heel mooi en het model lijkt me echt heerlijk zitten. Goed begin van het nieuwe jaar!

 80. ReplyMichelle

  Oh my! Wat een gave rokbroek! Mooie kleur ook😍 Hier wil ik zeker aan meedoen! Fingers crossed 👌🏼🦄✨

 81. ReplyJulienne

  Deze broeken/leggings zien er zo comfortabel uit. Ik zou graag de army kleur willen winnen in mt 38. Ik heb altijd al zon rijlegging willen proberen omdat ik toch vaan last krijg van de dikkere naden bij de meeste rijbroeken. Ook ga ik met mij verzorgpaard vaak op lange bosritten waarbij de zakken waar een telefoon in past ook onmisbaar zijn in een rijbroek.

 82. ReplyJuliette

  Ik doe ook mee. Ik heb altijd zoveel problemen met de juiste rijbroek vinden. Ik ben namelijk 1.80 en heb erge lange benen. Het lijkt soms wel onmogelijk om een goede rijbroek te vinden die goed aansluit. Zeker nu ze eigenlijk overal alle lengte maten eruit aan het doen zijn. Graag zou ik de Army groen willen. 😀

 83. ReplyFenna

  In een woord: wauw! 😍 prachtige kleding die ik goed zou kunnen gebruiken! Mijn pony krijgt over 3 maanden een veulentje dus ik kijk per dag of ik kan rijden met of zonder zadel of dat ik ga wandelen! Met deze legging kan ik het allemaal op een super comfy manier! Ik zou graag de blauwe willen in het kleinste maatje! (32 of 34) 🍀☘️☘️☘️🍀

 84. ReplyDemi de Geus

  Heee, ik zou graag mee willen doen om de army groene broek te kunnen winnen!! Want ik vind hem super tof!!! En hij past perfect bij mn nieuwe setje! Groetjes Demi

 85. ReplyEvelien De Greef

  Wauw, wat ziet dat er een aangename rijbroek uit, zeg! Comfort is voor mij belangrijk, aangezien ik uren in het zadel doorbreng, maar stijl is evenzeer belangrijk! En ik denk dat deze rijbroek hier helemaal aan voldoet. De army green lijkt me het leukste, wat een moeilijke kleur om te vinden.

 86. ReplyEsmee

  Super gave winactie op je leuke blog! Ik ben mega fan van je blog, super leuke teksten en goed geschreven. Ik doe mee aan de winactie!!! De broek zou goed van pas komen omdat ik veel in het duin rijd en vaak een regenbui op mij krijg. Ik zou graag de zwarte broek winnen. Gr Esmee

 87. ReplyMilika Kupers

  Mij zou je mega blij maken met de Army groene variant😍 dit zie je niet vaak maar ik vind het super tof bij jou staan! Ook sluit hij heel mooi aan😊 graag de kleinste maat, maat 34.

 88. ReplySascha

  Oh die zou ik graag willen proberen!
  Ik heb erg veel moeite met rijbroeken kopen doordat ik korte beentjes heb, een normale kuit, maar toch een wat dikkere bovenbeen en kont.
  De meeste broeken zitten dan ook of te ruim aan de onderkant, of ze zijn te lang, of ze zitten te strak aan de bovenkant (wat soms resulteert in een mooie ‘camel toe’ 🙈) Niet echt een pretje dus.
  Omdat ik onlangs wat ben afgevallen zijn wat broeken te groot geworden en ik ben me al voor aan het bereiden op een hele dag broeken passen, wat niet echt mijn hobby is.
  Maar deze thight zou misschien de oplossing zijn!
  Omdat het goed aansluit door de rekbare stof zou dit mij ideaal lijken. En de hoge tailleband ook! Bye bye cameltoe🎉
  Ik zou hem graag in het grijs willen proberen en ik denk een maatje L.
  Alles geliket op instagram en facebook dus we gaan duimen!!
  Groetjes 😊

 89. ReplyRobin M

  Hoi!
  Ik zou graag zo’n legging winnen. Ik ben net uit mijn oude paardrijbroek gegroeid en dit zou echt super zijn!

  Zwart heb ik het liefst in maat 34

  🐴🐴

 90. ReplyLuna Heylen

  Hey ik vind jou blog echt super tof!!!💕💕💕 Ik zou graag ook de super mooie en handige rijbroek winnen we starten binnenkort in M met springen en dat vind ik super leuk! Maar ik wil ook graag een nieuwe rijbroek voor een nieuwe (start) dus zou ik heel heel heel graag de rijbroek in hey zwart willen winnen en als het mogelijk is maat 34!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *