SHOPPEN: De (kleur) set die iedere modebewuste ruiter moet hebben

Een stalgenootje zei laatst tegen mij: “Heb je nou wéér dat zwarte dekje gepakt?! Je rijdt in niets anders!” In het dagelijks leven draag ik veel zwart, maar mijn paard nu ook! Een zwarte set is zo lekker makkelijk: het past bij iedere kleur rijbroek, bij iedere jas én bij (bijna) ieder paard. Ik heb twee zwarte setjes, eentje van Fira Collection en een wat luxere set van ANKY. Deze laatste bevat de nodige bling bling, zodat het niet al te saai wordt. Kijk mee!

 

LijntjeLijn

 

Zwarte ANKY setZwarte ANKY setZwarte ANKY set

 

Zadeldek 3D Dots
Ik heb dit zadeldekje nu een paar maanden en i love it! De buitenste laag stof is suedine, en is dus lekker zacht. De ‘dots’ zijn zilverkleurig. De binnenkant bevat ‘CoolMax’, dit zorgt voor meer vochtopname en werkt ademend. Ik vind de dekjes van ANKY altijd erg fijn. Ze zijn lekker stevig en tegelijkertijd toch zacht van stof. Best belangrijk voor mijn paard Arwen, aangezien zij snel schuurplekken krijgt. Klik hier voor meer info.

Beenbeschermers Shiny
Oooh ik ben zo fan van deze beschermers! Ik weet dat veel mensen ze echt too much vinden, maar ik vind dat eigenlijk wel meevallen. Belangrijker vind ik de technische aspecten van de beschermers. Ze bevatten talloze mini gaatjes, wat zorgt voor extra veel ventilatie. Ook is de binnenzijde uitgerust met een speciaal iets (dit heb ik even moeten opzoeken op de website van ANKY, beetje technisch verhaal): ‘Heat Dispenser System’. Dit is systeem is verwikkeld in aluminium collectoren en deze collectoren verzamelen warmte van het been. Dit voeren ze vervolgens af naar de buitenzijde van de beschermer. Het aluminium blijft hierbij koel. Best ingewikkeld allemaal, maar het zorgt dus voor drogere benen. De moeite waard! Klik hier voor meer info.

Springschoenen Shiny
Zelf gebruik ik geen springschoenen, maar tijdens het schrijven van dit artikel zag ik dat er dus ook matching springschoenen verkrijgbaar zijn. Vond ik wel zo leuk om erbij te plaatsen! 😉 Klik hier voor meer info.

De items zijn onder andere te koop bij Epplejeck!
 

Hebben jullie ook een zwarte set? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

1 comment

 1. ReplyLaura Brethouwer

  Hoiii,
  Prachtige set!!
  Ik wil hem ook graag maar ik kan hem nergens vinden..
  Ik heb toen je hem oknline hebt gezet meteen gekeken.

  Weet jij waar het te koop is?

  Groetjes Laura Brethouwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *