FASHION: 17x setjes inspiratie voor bruine paarden

Wat is het toch leuk om setjes te bekijken.. Al helemaal als het desbetreffende paard dezelfde kleur als jouw paard heeft! Lekker makkelijk; kun je precies zien wat er mooi op ligt. Ik heb al eens setjes inspiratie artikelen geschreven voor:

Dit keer heb ik 17 setjes verzameld voor bruine paarden, eigenlijk de makkelijkste kleur die er is (vind ik), maar toch werd er veel naar gevraagd door jullie! 🙂  Zoals ook bij de vorige edities; veel dekjes op de foto’s zijn van oude collecties en daarom niet meer te koop. Het gaat er dan ook meer om dat je kunt zien welke kleuren er mooi op een ‘grijs’ paard kunnen staan en om gewoon lekker inspiratie op te doen.

Kijk mee!

 

4

1

6

10

7

13

16

8

5

3

11

15

12

9

14

2

17

 

Wat is jouw favoriete kleur op een bruin paard? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *