SHOPLOG & WINACTIE: Nieuwe items van Fira Collection, Ariat & meer!

Update 3/6: De winnaars hebben inmiddels een paar weken geleden een persoonlijk bericht ontvangen! Karlijn Leemans, Nienke.vh en mylifeasrosan; van harte gefeliciteerd!

In onderstaande video laat ik mijn nieuwe spulletjes van de afgelopen tijd zien én heb ik een aantal leuke winacties voor jullie klaarstaan! Bekijk snel de video hieronder:

 

Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan en je te abonneren + een reactie achter te laten met je keuze en maat!

17 comments

 1. ReplySylvia

  Hoi Mara, helemaal fan van je blog met supermooie artikelen. Hoop dat ik er 1 win, graag in S. Xx

 2. ReplyAnouschka

  Hey Mara,

  Gave kleuren voor de nieuwe collectie! Lichtblauw vind ik persoonlijk een hele mooie chique en frisse kleur en het lichtblauwe wedstrijdshirt van Ariat zou ik dan ook graag winnen in maat M. Maar zou hem zeker ook als trainingsshirt gaan dragen!

 3. ReplyAnnavb

  Hoi Mara, goeie video’s maak je. Heel tof! Ik zou heel blij zijn met het grijze trainingsshirt in maat s. Groetjes!

 4. ReplyMarieclaire

  Ik hoop heel erg dat ik het grijze trainings shirt win in maat XS ik heb een reactie achter gelaten!❤️

 5. ReplySofie

  Heee mara, wat een leuke video zeg die ga ik zeker vaker kijken!! Zou heel graag het oranje jasje van Fira in maat S willen ??.

  Groetjess ♥️

 6. ReplyElien

  Hoihoi, superleuke video! Ik zou suuuupergraag het trainingsshirt van Fira collection winnen! Dan kan ik het binnenkort meenemen op mijn dressuurstage bij Hester Branssen van Ruitergevoel! Graag maatje Medium ???

 7. ReplySilvana

  Hoi Mara, wat een leuke blog!!! Ook ik ben heel erg verliefd op de kleuren en collectie die je me net hebt laten zien!! ? Daarom vind ik het erg moeilijk kiezen. ? aangezien ik al veel blauw en grijs heb kies ik voor de zomerse kleur: het Fara trainingsjasje Oranje, maat L/XL. Groetjes van Silvana Kortwijk??

 8. ReplyFanny

  Super gaaf alweer ? volg ze met plezier.
  Het jasje wil iedereen winnen en ik natuurlijk ook. Als ze groot vallen maat s en klein vallen maat M.

  Liefs Fanny

 9. Replymarleen

  Leuke vlog weer! en wat een leuke en mooie website heb je! De spullen van deze winactie zijn allemaal erg gaaf maar het liefste win ik de hippe jas van de Fira Collection in maat M. Ik draag al heel lang (13 jaar) een zomerjas van Eurostar dus een nieuwe jas zou leuk zijn om te winnen!

 10. ReplyMarieka

  Wauw, wat een gaafe spullen! Ik vind alle spullen super mooi, maar het blauwe wedstrijd shirtje is wel m’n favoriet! Ik rijd nu niet meer op mijn eigen pony, want ik ben te groot voor haar maar ik rij voor de eigenaar van de manege paarden en ik mag waarschijnlijk ook wedstrijden gaan rijden, dus dan zou het ook nog eens super handig zijn ? Als ik zou winnen zou maat xs fijn zijn en anders maat s ?

 11. ReplyTess

  Hoi Mara,
  Super leuke video! En wat een prachtige kleren!
  Misschien kan je ook een keer een winactie op Instagram doen dat heeft tegenwoordig iedereen.
  Ik zou in ieder geval super graag het licht blauwe wedstrijdshirtje van Ariat in maat S willen winnen! Zou super staan dit outdoor seizoen bij mijn witte wedstrijddekje met een blauw randje.

 12. ReplyLauranne Beyls

  Hoi,
  Ik heb de video al gezien. Ik vind hem echt heel tof. Ik heb daar gereageerd wat ik wou winnen maar zal het hier nog eens doen.

  Het liefst het wedstrijd shirt. omdat het echt heel mooi is en omdat mijn ander allemaal vuil,versleten, te klein, te groot of niet mooi zijn.

  Maar de andere twee zijn ook heel leuk en zou ik ook wel graag willen winnen.

  De maat : ik weet niet welke maten er zijn. maar het liefst zo klein mogelijk. ( S, XS, XXS )

  Ik – ben geabonneerd op je You Tube kanaal
  – vind de video van de winactie leuk
  – heb gereageerd op de video van de winactie
  – volg je op instagram
  – vind je facebook pagina leuk

  groetjes Lauranne

 13. ReplyFardau

  Het lichtblauwe wedstrijdshirt vind ik echt mooi! die zou ik ook heel graag willen winnen in maat S 🙂 Zou erg handig zijn aangezien ik dit seizoen voor het eerst officieel ga starten met mijn nieuwe paard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *