WINACTIE & REVIEW: Super chique setjes van PS of Sweden!

Update 4/9: De winnaar werd eind april bekend gemaakt, maar heeft helaas nooit meer gereageerd. Daarom is er in de eerste week van september via Instagram een nieuwe winnaar gekozen. Van harte gefeliciteerd @ramonavarenne!

Oh meiden, wat ben ik blij met het artikel dat ik nu voor jullie ga schrijven! Ik vind het zo leuk! Inmiddels een paar maanden geleden (volgens mij februari) kreeg ik namelijk een ontzettend leuk pakket van PS of Sweden opgestuurd. Hier zaten twee setjes in. Één voor mij en één om te verloten aan jullie!

 

LijntjeLijn

 

De roze set voor mij, de blauwe set voor jou!
PS of Sweden heeft ontzettend mooie producten en ik ben dan ook groot fan. Je hebt hun dekjes waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op Pumps & Paarden, want ik gebruik ze maar al te vaak in mijn artikelen! Zoals hierboven genoemd, kreeg ik twee setjes opgestuurd van PS of Sweden, bestaande uit bandages en een zadeldek. Ik kreeg ze in kleuren Pale Pink en Pacific Ocean.

Omdat ik bij jullie merk dat blauw toch het meest favoriet is qua kleur, heb ik ervoor gekozen om de roze set zelf te testen, en de blauwe te verloten aan één van jullie!

 

tekst1

PS of Sweden

PS of Sweden 2

PS of Sweden 3

PS of Sweden 5

PS of Sweden 4

PS of Sweden 6

PS of Sweden 7

 

De glanzende stof, de luxe bies met zilveren details, het zilveren plaatje in de hoek; de Monogram zadeldekjes van PS of Sweden zijn gewoon harstikke chique! Wat deze dekjes verder nog onderscheidt van andere dekjes, is het dikkere gedeelte aan de voorkant. Deze dikkere gedeeltes zie je vooral goed op de laatste foto’s hierboven. PS of Sweden noemt ze ‘stop pads’ en zorgen ervoor dat het dek niet gaat schuiven onder je zadel.

Ook bij mij bleef het zadeldek mooi op m’n paard liggen. Doordat het dek voorgevormd is, trekt het ook niet op de schoft en volgt het mooi de rug. Fijn! Ook nam het zadeldek prima vocht op.

De bandages zijn gemaakt van fleece en zijn anti-pilling. De bandages zijn 3,5 meter lang, zodat je ze kunt knippen op je gewenste lengte. Zelf maak ik bijna nooit gebruik van bandages, dus ik heb niet kunnen testen of ze daadwerkelijk anti-pilling zijn. 🙂

Oh enne: mijn knappe paard Arwen maakt vandaag haar fotodebuut! Ik heb haar afgelopen week gekocht en ze doet het al zo super! Jullie zullen deze knappe bruine parel waarschijnlijk nog wel vaak voorbij zien komen op Pumps & Paarden. Volg mij op Instagram voor meer foto’s en updates – klik hier!

 

 

tekst2PS of Sweden

PS of SwedenBron foto’s: PS of Sweden

Jaaaaa de blauwe variant van het setje mag ik dus verloten aan één van jullie! Kans maken? Volg onderstaande stappen:

Stap 1. Like Pumps & Paarden op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt) – klik hier
Stap 2. Laat op Facebook een reactie achter onder het bericht over de winactie en geef hierin even aan dat je meedoet. Zo simpel is het!

De winnaar wordt maandag 24 april gekozen. Veel geluk! Wil je meer info over PS of Sweden? Klik hier voor hun website! UPDATE: Vanwege de vele reacties en alle enthousiasme laat ik de winactie nog een paar dagen langer door lopen! Stay tuned 🙂

89 comments

 1. ReplyManon

  Ik doe heel erg graag mee! Wauw wat een mooie dekjes!
  Van harte met je mooie nieuwe paard! Wat een leuk dier om te zien. Heb je je pony Daisy ook nog of heb je die verkocht?

  1. ReplyIris

   Super Leuke winactie
   Ik doe mee voor mijn merrie Anky zei verdient dit setje omdat ze altijd zo goed haar best voor mij doet en ik ook zo veel van haar mag leren en natuurlijk we zijn er nog lang niet .
   Dit setje zou haar prachtig staan dat mooie blauw en ik denk dat ze er ook heel blij mee is .
   Dan kan ze al haar vriendjes laten zien hoe mooi ze is want mooi dat is ze zowiezo al ?

 2. ReplySandra Textor

  Superleuk! Nadat ik al kennis gemaakt heb met de hoofdstellen, kan ik mijzelf helemaal indenken hoe de kwaliteit is van dit setje.. De pacific ocean zou dan ook super kleuren op mijn bruine paard Zirocco.. Ik zou er met trots mee gaan rijden!
  Gr Sandra uit Rosmalen

 3. ReplyRebekka

  Omg!! Geweldige actie!! Ik ben echt fan van PS! Ik zou er alles voor doen om een setje van hun bezit te krijgen voor mijn zwarte boef!??

 4. ReplyLara Verburgh

  Ik doe mee aan de actie ?! Die roze set is ook prachtig? Maar aangezien ik al een stuk of 4 verschillende roze setjes heb waag ik de kans voor eens een blauwe te winnen?. Ps.: Super mooi paardje en toffe blog!

 5. ReplyKimberley van Meegdenburg

  Hallo Pumps en Paarden ik volg jullie al een tijdje!! En vind dat jullie super mooie setjes plaatsen…ik zou deze set zo graag willen winnen omdat het zo goed gaat met rijden de laatste tijd deze set maak het plaatje helemaal af waaaaauuwww wat wil ik dit graag winnen!! Super leuk ik heb jullie win actie gelijk even gedeeld…

 6. ReplyLillian speelpenning

  Ik ben al lang op zoek naar een zadel dek dat goed blijft liggen.
  ik heb pas een nieuw dressuurzadels gekocht van custum zit heerlijk maar het dekje schuift soms zou deze heel graag willen uitproberen.
  Groetjes lllian

 7. ReplyNathalie Steringa

  Wauw wat een gave setjes met erg mooie kleuren! Naar zoiets was ik nog op zoek, dus ik ga heeeel hard duimen! De blauwe kleur zal Jorike fantastisch staan.

 8. ReplyCharlotte Donker

  Deze set zou zo ontzettend gaaf staan op mijn 3 jarige KWPN hengst ❤ zelf gefokt en nu ook zelf aan het beleren. Kan ik met dit mooie setje schitteren op mijn gouden vos King of Vabis

 9. ReplyDanielle Bons

  Omg?? de dekjes zijn zo mooi en zouden ook zo ruig zijn op mijn knapperd ❤ en van harte gefeliciteerd met u nieuwe pony??
  Ik wens iedereen super veel succes en stay positive ????❤

 10. ReplyJolien Vaeck

  Ik doe mee! ? Ik wil al zooooo lang een setje van PS of Sweden? Ik ben er zeker van dat mijn Daybreak er prachtig mee zou staan. ?

 11. ReplyIrene van der Meij

  Wow wat een super mooi setje die zou super meuk op mn bruine paardje staan ik doe graag mee

 12. ReplyCill

  WoW, wat een prachtig merk!!
  Doe heel graag mee voor de prachtige blauwe set voor Mn knappe mannetje ??

 13. ReplyLeonie

  Wauwwww!! Dit is echt een wereldkleur! Zo ruig! Op mijn zwarte parel wordt dat fantastisch! Door jou review ben ik zeer benieuwd naar dit product. Ik die mee!

 14. ReplyIrene

  Heel erg mooi setje zowel de roze als de blauwe. Dit zou super mooi staan onder mijn nieuwe zadel op mijn schimmel. Ik doe dus heeeeeel graag mee.

 15. ReplyLatissa van Reeuwijk

  Wauw ik doe zeker mee! Dit setje zou super goed staan op mijn donkerbruine dikzak?? Deze kleur is zo gaaf! En dit dekje is echt super mooi?? Ik gun het iedereen om te winnen. Maar ik ga zeker duimen

 16. ReplyHeveja

  Wat leuk, een nieuw paard. Dat geldt ook voor mij! Sinds kort eigenaar van een drie jarige merrie die binnenkort zadelmaker wordt gemaakt. Wat zou het gaaf zijn als ik alvast haar eerste eigen dekje heb.

 17. ReplyEva

  Een superchique dekje in een mooie zomerse kleur! Zie ze regelmatig voorbijkomen op Instagram. Ik volg een paar sponsorruiters van PS of Sweden.
  Lijkt me supertof om zelf ook zo’n mooi dekje te hebben. Daarnaast zou de kleur super staan op mijn black beauty.

 18. ReplyDaphne

  Natuurlijk wil ik mee doen! Wat een gave set, fantastische kleur ook, gaat zeker goed staan bij Mn topper. Kunnen we mee voor de dag komen.

 19. ReplyKirsty hargreaves

  Wauw!
  Ik doe heel graag mee.
  De chique blauwe setje (zadeldek + bandages) van PS of Sweden is ? gorgeous.

 20. ReplyKarin

  Super deze kleur blauw…
  Echt onwijs mooi,zal zeker goed passen bij mijn kwpn’r
  Maar ja de kans is zo klein dat ik zoiets win.
  Kan er een heel verhaal van maken..Dat ik deze set graag zou willen winnen,alleen is de keuze aan jullie Hoe de loting verloopt.
  Succes?

 21. ReplyKim Engelen

  Die zou ik nu echt zo graag willen winnen! Super mooi merk alleen iets te duur voor mijn portemonnee! Dus bij deze doe ik mee! En hopelijk win ik dat super leuke setje!! I’m already in LOVE with it!!?

 22. ReplyEvelien Martens

  OMG!! Zou super gaaf staan op m’n knappe Friese merrie, zou een mega gaaf kado zijn voor m’n verjaardag die op 21-04 is!!

 23. ReplySofie

  Ik doeeeee meee ????. Echt een te leuke actie en een zo leuke kleur set. Zou perfect staan bij mijn friesje! I am innn♥️?

 24. ReplyAndrea Tienstra

  Prachtig winactie. Doe graag mee ?
  Zou fantastisch staan op de Haflinger van mijn dochter ?

 25. ReplyNaomie

  Wow dat is echt een super vet setje ik doe mee hoor hij echt super mooi staan bij mijn paard we zijn met sprongen vooruit gegaan en daar ben ik echt zeker trots op en ik ben ook bijna jarig

 26. ReplyKarin bakker

  deze kleur staat ieder paard…..als ik het setje win zou hem geven aan mijn neefje die al jaren mijn paard rijd,verwend,verzorgd.??

 27. ReplyAmber

  Dit setje is super gaaf en ik zou m daarom graag willen hebben! ?
  Met mijn net nieuwe 3,5 jarige paard zou dit super gaaf staan op zijn mooie bruine kleur en dit kleurtje is ook super leuk voor de zomer die eraan komt! ?
  Dus bij deze doe ik graag mee met de win actie.?

 28. ReplySanne Lampers

  Aangezien mijn paard Her Royal Highness 30 april jarig is, zou dit PS of Sweden set (met ?!) haar prachtig staan!

 29. ReplyFabiënne Leeuwenburgh

  Beste Pumps en Paarden,
  Ik zou super graag dit setje van PS of Sweden willen winnen. Ik heb jammer genoeg geen Facebook maar wel instagram, en in plaats van dat ik jullie like op Facebook volg ik daarom jullie op instagram. Ondanks dat ik geen Facebook heb zal ik het super leuk vinden als ik dit setje kan winnen voor mijn paard 🙂

 30. ReplyCarmen Buursma

  Wat een gave kleur blauw! Dat zal de dressuurFriezen erg goed staan! Natuurlijk doe ik mee (ook op Facebook)

 31. ReplyLouise Spruijt

  Wauw super gaaf setje!!??
  Dit zou super gaaf zijn voor mijn knappe vos ?!
  Ik wil graag nog een fotoshoot doen met mijn paard en dit zou echt geweldig daarvoor zijn!

 32. ReplyLisa Stokman

  Woooow echt heel mooi zijn ze!! Ik zou deze set graag natuurlijk onwijs graag willen winnen! Van de week heb ik van mijn zadelmaker te horen gekregen dat mijn paard uit zijn (vrij nieuwe) Custom zadel is gegroeid. Fijn natuurlijk dat hij het zo goed doet, maar minder fijn voor mijn portemonnee als HBO student zijnde… Voorlopig ligt hij nu iets beter met een gelpadje eronder, maar niet voor lang. Aangezien ik nu dus moet sparen voor een nieuw zadel, gaat een gave nieuwe set er voorlopig niet in zitten. Nu wil ik wel met fijn liggende dekjes rijden, al helemaal omdat mijn zadrl nu niet optimaal ligt. Deze set zou dus, mede omdat hij heel mooi zal staan, heel goed gebruikt kunnen worden!! DUIMEN!

 33. ReplyEmma

  Hai ik zou graag mee willen doen maar ik heb geen Facebook daarom heb ik jullie gelikt op Instagram en ik hoop dat ik kans ga kan maken om te winnen voor mijn verzorgpony smurf

 34. ReplySabine

  Hi, ik zou graag mee willen doen. Het is echt een supermooi setje en die zou ik graag willen winnen! Ik zoek al langer naar een dekje die ook mooi kleurt bij mijn vos pony. En deze kleur is zoo mooi. ? Kan je ook op insta meedoen? ik heb geen Facebook.

 35. ReplyAlice Neef

  Wat een mooie set ,de blauwe zou super staan op mn mooie vosmerrie ,dus JA ik foe heeel graag mee!!???

 36. ReplyKaat Vandeweyer

  Die kleur zou echt prachtig staan op mijn paard <3 ik vind dat merk zoooo mooi, helaas wat duur dus zo'n dekje winnen zou echt top zijn ?
  Wish me Luck 😀

 37. ReplyLuce

  Prachtig setje!!!!
  Alleen super spijtig dat je de winactizs alleen maar via fb doet?, had hier zo graag mee meegedaan.
  Proficiat met je nieuw paard! Wat een shiny! Heb zelf ook vorige week na 9jaar zagen een paardje gekregen?.

 38. ReplyDenise Booij

  Wow! Die is gaaf! En mn 21jarige bink zal dan toch shinen in de baan. Nu vrijwel ieder dekje onder m’n zadel door schuift en paard schuurplekken krijgt hiervan, zou ik deze graag testen! De roze staat je paard ook fantastisch! Veel geluk samen!

 39. ReplyAngela Jongen van Dongen

  Ik ga 10 Juni mijn eerste springwedstrijd doen na 35 jaar. Op die zelfde dag heb ik ook een dressuurwedstrijd. Ik zou graag met jullie setje willen gaan showen.

 40. ReplyJosephine lansink

  Ik krijg mee eersten eigen paardje! En het is een dressuur paard! Ik hoop dat ik voor me eersten paard een super cute setje kan scoren!!??

 41. ReplyGerianne

  Wauw, wat super gaaf!
  Zo wordt jou harde werk ook prachtig beloond!
  Ik ga snel liken delen en een reactie geven!

  Xoxo

 42. ReplyRoos

  Wauww !!? Wat gaaff!! Ik doe natuurlijk mee ❤️ Mijn facebook: maritmolenaar ( het fb account van mijn moeder heb zelf geen fb )

 43. Replynayomi

  Ik doe mee , ontzettend mooi setje , zou ik goed kunnen gebruiken aangezien mijn paard net onder het zadel is en nog niet echt complete setjes heb ?

 44. ReplyAmarens de Graaf

  Wauw ik ben mega groot fan van PS of Sweden! Zo gaaf! Hun dekjes zijn mega sjiek! Wat heb je trouwens een gaaf paard! Gefeliciteerd met de aankoop! Ik heb inmiddels ook net een nieuw paard en dan zou een nieuw setje natuurlijk mega gaaf zijn! Ook op instagram heb ik een account van mijn 2 paardjes (Hollamando) en plaats ook graag foto’s in mooie setjes ?. Dus hierbij like en deel ik dit bericht en hoop ik dat ik kans maak! ?

 45. ReplyMaaike

  Hallo, natuurlijk doe ik mee voor dit gave setje ! Waarom ik heel graag dit setje wil staat op jullie Facebook pagina ! Wat een toffe winactie zeg ! Xx maaike ❤️

 46. ReplyPeggy

  Ik doe graag mee! Mijn knappe caprice is vandaag jarig en het zou een prachtig cadeau zijn voor deze prachtige merrie! ?

 47. ReplyEva

  Super mooi setje!!! Ik doe graag mee. Over 2 weken komt mijn eerste eigen paardje aan en wat zou het super zijn om haar gelijk al met zo’n mooi setje te laten shinen ???
  Hebben allebei onze nieuwe paardjes een mooi nieuw setje!

 48. ReplyDebby lorist

  Ik doe mee! Lijkt me echt super gaaf om dit setje te winnen. Naar die kleur ben ik al even opzoek. Dat zou mijn spaanse paard americano echt super staan

 49. ReplyJessica

  Wat een onwijs mooie set! Wil als mijn portemonnee het ooit toelaat het prachtige anatomische hoofdstel van PS of sweden kopen, want wat een prachtig merk is het ook!

  Nu even heel hard duimen. Afgelopen tijd onwijs veel ongeluk gehad, dus nu maar eens hopen dat ik daar uit kan komen!

 50. ReplyAn

  Heel mooi setje. Zowel het model als de kleuren passen perfect bij die mooie grote bruine BWP merrie Ice waar ik mag op rijden. Ik ben een hele grote fan van PS of Sweden en wil dit setje uiteraard heel graag winnen.
  Uiteraard volgt er dan een fotoshoot! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *