WOON DIY: Maak van een hoefijzer (en paardenhaar) deze dromenvanger!

Yes, WEEKEND! Heb je behalve een training of ritje met je paard nog niks gepland? Wellicht is deze Do It Yourself leuk om te maken tijdens je vrije weekend!

 

LijntjeLijn

 

Onderstaande dromenvangers zijn gemaakt van een hoefijzer en worden versierd met kralen, veertjes én: zoals je hieronder op de foto’s kunt zien, worden sommige hoefijzers versierd met plukjes paardenhaar. Ze worden handgemaakt door een Duitse vrouw die ze verkoopt op social media onder de naam “Hufeisenträume“. Klik hier voor haar Instagrampagina en klik hier voor haar Facebookpagina.

Maar het is stiekem ook wel heel leuk om zelf te maken denk ik zo! Hartstikke leuk om te maken als dierbaar aandenken van je paard, om aan iemand cadeau te geven of gewoon om je interieur een beetje persoonlijker te maken. Ik heb geen kant en klare uitleg voor jullie, maar de foto’s spreken voor zichzelf. Wil je weten hoe je zo’n “spinnenweb” knoopt? Klik hier voor een uitleg.

Kijk mee naar deze prachtige exemplaren en doe inspiratie op:

 

Hoefijzer dromenvanger

Hoefijzer dromenvanger

Hoefijzer dromenvanger

Hoefijzer dromenvanger

 

Wat vinden jullie van deze Do It Yourself? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

4 comments

 1. Replymarit

  Leuk! Dit hadden wij vorige zomer gedaan als knutselactiviteit bij de ponykampen.
  Leuk om te zien hoe iedereen er weer wat anders van maakt.

 2. ReplyAnja

  Dear Mara,
  oh my goodness! I found your article here because of the traffic statistic on my facebook side.
  Unfortunately I don’t speak a word dutch but the translater was helping. Thank you very much for your kind words! I didn’t know your website before but your pictures look fantastic. I definitively will come back here soon.
  Thank you again :-*
  Hugs Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *