WINACTIE: Win een armband met bit of stijgbeugel naar keuze!

Update 12/3: De winnaar is inmiddels bekend gemaakt! Puck Haverkate, van harte gefeliciteerd!

Vandaag heb ik weer eens een leuke winactie klaarstaan! Dit keer met een item uit mijn eigen VIP Fashion Club (webshopje), namelijk een equestrian armband van het merk Parade Perfect Wear!

 

LijntjeLijn

 

Equestrian armband met bit

Equestrian armband met bit

Equestrian armband met stijgbeugel

Equestrian armband met bit

Equestrian armbanden van Parade Perfect Wear
De armbanden zijn van het Zuid-Afrikaanse merk Parade Perfect Wear en worden handgemaakt in Zuid-Afrika van het zachtste Afrikaanse leer. Er zijn drie verschillende designs: armband met bit groot, armband met bit klein en armband met stijgbeugel.Zoals je hierboven ziet, zijn de armbanden verkrijgbaar in talloze kleuren(combinaties): van wit met oranje tot aan basic bruin. Voor ieder wat wils!

Hieronder staan alle designs en kleuren waaruit je kunt kiezen:

 

Equestrian armbanden stijgbeugel

 

Equestrian armbanden met bit

 

Equestrian armbanden met bit

 

Kans maken?
Wil je graag een armband naar keuze winnen? Volg onderstaand stappenplan:

1. Like Pumps & Paarden op Facebook (als je dat nog niet eerder hebt gedaan) – klik hier
2. Laat op Facebook een reactie achter onder het bericht over deze winactie en laat daarin weten welk design (bit groot, bit klein of stijgbeugel) én in welke kleur je de armband graag zou willen winnen!

Meedoen kan t/m vrijdag 10 maart.

 

Geen zin om te wachten op de uitslag?
Vind je de armbanden erg leuk en heb je geen zin om te wachten of je de gelukkige winnaar bent? Je kunt de armbanden ook gewoon direct shoppen! De armband met bit groot kost €34,95 en de armband met bit klein en de armband met stijgbeugel kosten beiden €29,95. Klik hier om ze te shoppen of om ze beter te bekijken!

 

25 comments

 1. ReplyPeggy elizen

  Wat is dot een super leuke actie.dit zou een leuke verassing voor mijn dochter zijn ze is echt helemaal gek van paardrijden .ik gun haar dan ook deze geweldig super leuke armband .burgundy/zwart met stijgbeugel.

 2. ReplyMiranda

  Super stoer en mooi …. aangezien ik een allergie heb voor zilver en veel metaal soorten …. zou het super zijn om zo een mooi sieraad te kunnen dragen ! De olijf/ bruin stijgbeugel vindt ik het mooist.

 3. Replysuzanna

  Ik vind ze geweldig. Ik vind de armband met stijgbeugel in het olijf/bruin het mooist en zou mijn dochter er enorm mee verrassen.

 4. ReplyMarja

  Zou heel leuk zijn als ik het bruine en kleine bit mag winnen. Zijn echt super gaaf. Zal ze heel veel dragen, dat zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *