WOON DIY: Stylish wanddecoratie met je eigen paard erop

Je ziet het de laatste tijd steeds vaker in interieurs terugkomen: grote foto’s die als een soort rooster aan de muur hangen. Zo leuk! In deze DIY laat ik je zien hoe je dit gemakkelijk zelf kunt maken met een foto van je eigen paard. Kijk mee!

 

l

 

DIY wanddecoratie paard

 

Dit heb je nodig:

  • Een foto van je paard in hoge resolutie (Heb je die nog niet? Fotograaf Lysanne Eijlander van LE-fotografie is de allerbeste! 😉
  • Photoshop
  • Printer + fotopapier (of ga naar een copyshop)
  • Een achterkant (waar je de foto’s op gaat plakken) zoals een foamboard of een houten plaat
  • Schilderstape
  • Liniaal
  • Lijm (Mod Podge, oa te koop bij de hobbywinkel)
  • Fotolijststrips of haakjes om de wanddecoratie op te hangen (onder andere *hier* te koop)

 

Zo maak je het:

 

DIY3

DIY4Stap 1: Open de foto in Photoshop en split de foto in acht stukken. Geen idee hoe je dat moet doen? No worries, klik hier voor een uitlegblog of klik hier voor een instructievideo. Sla alle acht stukken individueel op. Heb je een printer? Dan kun je de stukken nu gaan uitprinten. Heb je die niet, dan is het tijd voor een ritje naar de copyshop! 🙂

 

DIY wanddecoratie paardStap 2: Wanneer de foto’s eenmaal zijn uitgeprint, kun je gaan bepalen hoeveel ruimte je tussen de platen wilt hebben. Tip: je kunt het beste brede schilderstape gebruiken en die maat aanhouden voor de ruimte tussen de foto’s. Zo weet je namelijk zeker dat er overal evenveel ruimte tussenkomt!

 

DIY wanddecoratie paardStap 3: Tijd om de foto’s vast te plakken op de foamboard of de plaat hout! Laat dit een nachtje drogen en hang daarna je wanddecoratie op met de fotolijststrips of met haakjes. Voila; klaar is je stylish wanddecoratie!

Wat vinden jullie van deze DIY? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

 

(Bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *