WINNEN: 3x zadeldek van Harry’s Horse / NT Ruitersport

 

Update 28/8: De drie winnaars zijn inmiddels bekend. Anique Meijerink, Gail Duijsens & Lisa van Tilburg: van harte gefeliciteerd!

Yes, weer een nieuwe winactie! In samenwerking met NT Ruitersport verloot ik namelijk maar liefst drie dekjes uit de Satin collectie van Harry’s Horse. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, grijs en koper!

l

nt ruitersport

NT Ruitersport
Als je mijn blog langer volgt, herken je de naam NT Ruitersport misschien wel. Ze staan al een tijdje in het webshop overzicht (klik hier) en ze zijn ook al eens webshop van de week geweest. Het is een fijne, overzichtelijke webshop met leuke items. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze ook nog wel eens items in het assortiment hebben die al uit oudere collecties komen. Die zadeldekjes, rijbroeken en shirts vind je natuurlijk nooit meer in de grotere winkels, maar nog wel hier bij NT Ruitersport.

Lancering Shopping app
NT Ruitersport heeft een paar dagen geleden een shopping app gelanceerd, waardoor shoppen nog makkelijker is geworden! Speciaal om dit te vieren stelt NT Ruitersport 3 zadeldekjes van Harry’s Horse ter beschikking die ik mag verloten!

dekjes

Maak kans!
Deze drie dekjes komen uit de Satin Collectie van Harry’s Horse en hebben dan ook een glimmend en glanzend stofje. Ze hebben allemaal een vrij basic kleur, waardoor ze eigenlijk wel bij ieder kleur paard mooi passen. Wil jij één van de drie zadeldekjes winnen? Volg dan onderstaande stappen en maak kans!

Stap 1: Download de shopping app van NT Ruitersport – klik hier  voor de Apple Store & klik hier voor de Play Store (Android).

Stap 2: Ga naar de Facebookpagina van Pumps & Paarden en laat onder het bericht over de winactie een reactie achter met welke kleur jij het liefst wil winnen – klik hier!

Meedoen kan t/m 27 augustus, heel veel geluk!

2 comments

  1. ReplyWendy gielen

    Koper maat full zo graag voor mijn toppertjee echt een mooie kleur en leuke win actie hoop dat ik dit keer meer geluk heb ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *