WINACTIE: Win dit giletje t.w.v. €149 & maak je zomertenue compleet!

 

Update: De winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Djura van Houten; van harte gefeliciteerd!

De ‘winmaand‘ juli stond helemaal in het teken van winacties, maar in augustus gaan we gewoon lekker door met gave items weggeven! We trappen deze maand namelijk af met een héél leuke winactie; in samenwerking met het merk Levise verloot ik een giletje t.w.v. €149 om je zomertenue compleet te maken!

l

knotsssFoto: Laurie Eskes

De hele zomer in je zomertenue rijden
Als je regelmatig wedstrijden rijdt, herken je het vast wel: op die warme, zomerse dagen in zo’n warm wedstrijdjasje moeten starten. Voorheen was het zo dat je toestemming moest krijgen van de official om in je zomertenue te mogen rijden, maar sinds 1 april 2016 is dat veranderd! Je mag nu tijdens het outdoorseizoen (dus van april t/m oktober) zelf kiezen of je wel of niet in het zomertenue gaat rijden. Héél fijn!

Omdat alleen je wedstrijdshirtje een beetje ‘kaal’ kan zijn, heeft KNHS besloten dat er vanaf 1 april ook een nieuw kledingstuk mag worden toegevoegd aan het zomertenue: een giletje. Een stuk luchtiger dan een jasje (= dus veel minder zweten en dus beter voor je eigen prestaties!) en je bent alsnog heel netjes gekleed. I like! Je mag ook zelf kiezen of je wedstrijdshirt met lange of met korte mouwen aan doet.

 

G1G2

De giletjes van Levise
Het merk Levise speelt mooi in op deze veranderingen; Het merk leverde al exclusieve, op maat gemaakte wedstrijdjassen, maar ze komen nu ook met twee prachtige giletjes in de collectie. De pasvorm is echt prachtig; heel mooi getailleerd, dus je ziet er ook zonder jasje heel chique uit op je paard.

De gilets zijn verkrijgbaar in twee kleuren: donkerblauw met oranje satijnen paspelzakken en zwart met zwarte satijnen paspelzakken. De gilets lopen in de maten XS t/m XL en ze kosten €149,- per stuk. Meer info? Klik dan hier!

Winnen!
Zoals ik hierboven al schreef: in samenwerking met Levise verloten we één giletje! Wil je graag kans maken en zo je zomertenue compleet maken? Volg dan de onderstaande stappen:

  • Stap 1: Like Levise op Facebook – klik hier
  • Stap 2: Like Pumps & Paarden op Facebook (als je dat nog niet gedaan had) – klik hier
  • Stap 3: Laat bij Pumps & Paarden op Facebook even een reactie achter dat je meedoet.
  • Het bericht delen, liken, mede-paardenliefhebbers taggen; alles is natuurlijk weer heel welkom! 🙂

Meedoen kan t/m 16 augustus. Heel veel geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *