WINACTIE: 10 redenen waarom je NU een rijbroek van Montar wilt winnen!

 

Update: De winnaar is inmiddels bekend! Emma van der Kooij; van harte gefeliciteerd!

Tijd voor weer een nieuwe winactie! En wat voor één… Ik ben nu al jaloers op de winnaars! In samenwerking met Epplejeck mag ik namelijk twee keer een prachtige rijbroek van Montar verloten; één voor jou en één voor je vriendin/stalgenoot/moeder/zus! Zo leuk! Montar is een heel gaaf, jong en hip merk en ik vind hun rijbroeken geweldig. Nog niet helemaal overtuigd? Ik geef je in dit artikel tien voorbeelden waarom Montar zo’n leuk merk is en waarom jij absoluut een Montar broek wil winnen. 😉

l

MontarMontar2

Nou, dat zijn 10 best sterke redenen toch? 😉 Ik vind ze allemaal zó gaaf!
Hier vind je meer info over de 10 designs:

1. €119,95 – klik hier
2. €119,95 – klik hier
3. €139,95 – klik hier
4. €139,95 – klik hier
5. €119,95 – klik hier
6. €129,95 – klik hier
7. €129,95 – klik hier
8. €139,95 – klik hier
9. €129,95 – klik hier
10. €129,95 – klik hier

WINNEN!
Zoals je in de collage kunt zien mag ik broek nummer 10 verloten, het model ‘Jane’ (denim). Niet alleen jij wint deze rijbroek, ook je vriendin/stalgenoot/zus/moeder wint ‘m! Kans maken op de broeken? Volg dan onderstaande stappen:

 • Stap 1: Like Epplejeck op Facebook – klik hier
 • Stap 2: Like Pumps & Paarden op Facebook – klik hier
 • Stap 3: Like Montar op Facebook – klik hier
 • Stap 4: Laat op de Facebookpagina van Pumps & Paarden een reactie achter en tag degene met wie jij deze prijs wil delen.

Meedoen kan tot en met 27 juli. Heel veel geluk!

15 comments

 1. Reply

  Hoi!

  Ik zou heel graag de gave broek willen winnen! Ben al lang op zoeker naar een mooie spijker look’ rijbroek.

  Groetjes Fé

  1. ReplyConny van Vliet

   Leuk voor mijn dochter en haar beste vriendin om deze prachtige rijbroek te winnen. Ze zijn zo gek als een deur die twee meiden samen, met deze broek maken ze zeker iedereen gek??

 2. ReplyVerena

  Hoi hoi
  Ik wil super graag de rijbroeken winnen
  Ik ben al zolang op zoek naar de rijbroek
  En met 5 keer per week rijden komt zo’n mooie broek goed van pas!

 3. Replysonja

  Hoi hoi
  Het Zou leuk zijn voor mij en Falicia fama
  Wij zijn al zo lang op zoek naar nieuwe mooie rijbroeken

 4. ReplyMarjolein

  Deze gave broek zou ik graag willen ‘delen’ met Mascha Boone. Rijbroeken kan je nooit teveel hebben ?

 5. ReplyDanielle Swinkels

  Super mooie broek! En ook voor mijn vriendin Brendy Lintermans die over 2 weken haar eerste rijles heeft. En dan miet ze natuurlijk wel stijlvol gekleed zijn.?

 6. ReplyAgnes Peeterse

  Wat een ontzettende mooie broek? Wat zou het gaaf zijn om deze te winnen voor mezelf en als verrassing voor mijn lieve vriendinnetje! ?

 7. ReplyAnne

  Hoi Mara!
  Ik zou echt super graag zo’n paar winnen voor mijn zus en ik, omdat zij eigenlijk mijn beste vriendin is 😉 Deze rijbroeken zijn super vet, maar daar is de prijs ook wel naar … 🙁
  Groetjes!
  Anne

 8. ReplyCarla

  Ik zou heel graag deze broek willen winnen. Ik zou het samen met mijn nichtje willen winnen. Zij is in augustus jarig en doet erg leuk met haar pony! Ik gun het haar en ik kan zeker ook wel een nieuwe broek gebruiken. Zou leuk zijn om allebei dezelfde broek te hebben.

 9. ReplyKarina

  Wat een leuke win actie. Het is een hele mooie en leuke broek.mijn dochter Denise vind hem fantastisch ook haar beste vriendin jachtha dochter van Petra van putten vind hem geweldig.de dames hadden een mooi rapport dus verdienen wel zo.n mooie broek.

 10. ReplyIlse

  Yes dit is de paardrijspijkerbroek ? al zo lang op zoek naar een mooie. De broek gaat n geweldig leven krijgen ? bij mij, met de bips op een mooie Friese merrie en heerlijke buitenritjes maken ?

 11. ReplyYvette van Elowijk

  Hoi, ik zou hem dolgraag willen winnen samen met mijn dochter Britt Kouwenbergh om samen met onze trekpaarden in het bos te gaan rijden

 12. ReplyDiana

  Wauw…wat is dit toch een super mooi merk met gave rijbroeken. Omdat ik een maatje meer heb valt het niet mee om echt een mooie rijbroek te vinden en die heeft Montar wel. Graag zou ik de broek ook voor mijn mooie slanke dochter winnen. Zij rijdt naast haar eigen pony ook nog 2 pony’s voor een hengstenhouder…dus hebben haar rijbroeken het zwaar te verduren. Hoop dat Montar slijtvaster is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *