WINACTIE: Win een prachtig hoofdstel naar keuze van BR!

 

Update: De winnaar is inmiddels bekend gemaakt! Margot Thomas; van harte gefeliciteerd!

Nieuwe week, nieuwe winactie! Deze week mag ik een hoofdstel naar keuze van BR verloten. Zó leuk! BR is toch wel één van mijn favoriete merken (de prijs/kwaliteit verhouding is top!), dus ik ben best een beetje trots dat ik een item uit hun collectie mag weggeven aan één van jullie. Lees snel verder voor meer info!

l

Verschillende type hoofdstellen
BR heeft in de collectie verschillende type hoofdstellen. De winnaar van deze actie mag helemaal zelf bepalen welk type, welke kleur en welke maat het wordt. The choice is yours! Je kunt kiezen uit de volgende types en kleuren:

BR hoofstellen

BR Hoofdstel Swindon
Swindon is een symmetrisch stang & trens hoofdstel met anatomisch kopstuk. Het leer is heel zacht en soepel en de keelriem heeft een sluiting aan de onderzijde. De frontriem bevat twee rijen grote Swarovski steentjes. Swindon is verkrijgbaar in maten cob en full. Klik hier voor meer info over dit hoofdstel.

BR Hoofdstel Grantham
Grantham is een Mexicaans hoofdstel. De twee-rings neusriem is zacht gevoerd en bevat een afneembaar schapenvacht neusdeel met klittenbandbevestiging. Het kopstuk is anatomisch gevormd. Het hoofdstel is voorzien van ronde fournituren en het neusdeel is voorzien van ton sur ton sierstiksel. Grantham is verkrijgbaar in de maten cob en full. Klik hier voor meer info over dit hoofdstel.

BR Hoofdstel Hereford
Hereford is een hoofdstel met lage neusriem. De neusriem loopt over het kopstuk en dit kopstuk is ook weer anatomisch gevormd. De frontriem is ingelegd met kleine Swarovski steentjes. Hereford is verkrijgbaar in de maten pony, cob en full. Klik hier voor meer info over dit hoofdstel.

BR Hoofdstel Andover
Andover is een hoofdstel met hoge neusriem en een sperriem. De gesp van de sperriem heeft een extra beschermflap en de neusriem en het kopstuk zijn beide anatomisch gevormd. De frontriem bevat Swarovski steentjes in drie verschillende kleuren. Andover is verkrijgbaar in de maten cob en full. Klik hier voor meer info over dit hoofdstel.

_M_17060

Kans maken op het hoofdstel van BR?
Ben jij ook zo dol op BR en zou je graag het hoofdstel naar keuze willen winnen? Volg dan onderstaand stappenplan:

 • Like Pumps & Paarden op Facebook (als je dat nog niet had gedaan) – klik hier
 • Like BR op Facebook – klik hier
 • Laat in een reactie hieronder weten welk hoofdstel jij graag zou willen winnen en waarom.
 • Het berichten liken, delen, mede-paardenliefhebbers taggen: alles is natuurlijk héél erg welkom! 🙂

Meedoen kan tot en met 19 juli. Heel veel geluk!

497 comments

 1. ReplyMaaike

  Ik zou heel graag het zwarte Andover hoofdstel willen winnen met wit onderlegde neusriem! Het hoofdstel ziet er prachtig uit. Op de manege hebben we sinds kort een 4-jarig paard staan, die ik mag rijden. Zo’n mooi hoofdstel zou daarbij erg goed van pas komen! Als hij niet past doneer ik hem aan een vriendin wiens paard al bijna een jaar stil staat vanwege een peesblessure. Dat zal helpen om weer een mooie nieuwe start te kunnen maken 😀

 2. ReplyJulia Janzen

  Heel graag het hoofdstel met de lage neusriem (maat cob). Ik denk dat ik het enige paard ter wereld heb die het beste loopt met een lage neusriem. Helaas is er veel minder keus in mooie hoofdstellen met een lage neusriem. Deze is echt prachtig en zou ik heel graag willen winnen!
  ik ga duimen voor mezelf….. ?

 3. ReplyNatascha Bos

  Ik zou heel graag het stang en trens hoofdstel Swindon willen winnen in de maat Full en met de zwarte neusriem. Ik zou hem cadeau doen aan mijn dichter die dit jaar haar junioren debuut gaat maken en de looks en verzorging nu eenmaal voor de eerste indruk zorgen in de ring. Zoals in het stuk geschreven staat BR voor een super prijs-kwaliteitsverhouding weet ik uit ervaring en dit hoofdstel zou een zeer mooie en welkome aanvulling zijn op de garderobe van haar paard.

 4. Replykavawa

  Ik zou graag het bruine Andover hoofdstel full winnen voor mijn liefste 28 jarige merrie Goberlina. Als je zo oud bent en nog zo wil werken voor je ruiter verdien je een mooi en comfortabel hoofdstel vind ik. Dat en ze is nogal ijdel aangelegd 😀

  1. ReplyKathleen Van Walle

   Vreemd ik ben ingelogd geraakt met een heel oude blog van me. Anyway, kavawa haar naam is eigenlijk Kathleen Van Walle 🙂

 5. ReplyKim

  Heel graag de andover! Dan kunnen we shinen op dr Brabantse kampioenschappen! Super gaaf is die in het zwart met wit onderlegd!!!

 6. ReplyAnet oosterhof

  Ik rij met mijn pony met een bij elkaar geraapt hoofdstel dus een nieuwe zou zeer welkom zijn! De andover maat cob

 7. ReplyPatricia Jaspers

  Ik wil graag het Grantham hoofdstel winnen. Omdat wij (mijn dochter van 9 en ik) binnenkort een nieuwe pony hebben en er dan dus heel veel spullen nodig zijn en ik heel graag dit hoofdstel voor haar wil.

 8. ReplyTessa van Sterkenburg

  Ik zou heel graag de zwart met wit swindon willen hebben. ( maat pony ) Omdat mijn pony zo erg der best doet en we al zoveel hebben bereikt.❤ En als wij der niet hadden gekocht was ze al 4 jaar dood geweest.?? ik hou van haar en wil haar nooit meer kwijt ze verdient het.

 9. ReplyBarbara Born

  Het zou super leuk zijn om de zwarte Andover te winnen, zwart onderlegd. Ik heb net een nieuw paard, ze is meteen de eerste week erg ziek geweest. Nu ga ik haar langzaam oppakken en ze heeft nog geen hoofdstel en moet het doen met het hoofdstel van mijn andere paard.

 10. ReplyCarla

  Ik zou graag hoofdstel Swindon willen winnen in het zwart maat cob. Mijn paard en ik mogen M starten en dat is super motivatie om naar de Z te komen

 11. ReplySharon Mannes

  Wat heb je toch altijd leuke acties!

  Ik ga voor Andover hoofdstel, zwart onderlegd in maat full.

  Mn merrie van 25 zal het hoofdstel heel mooi staan.

 12. Replyleen

  Ik zou graag de wit onderlegde swindon in full winnen, ik hoop binnen een jaartje Z te starten en dan zou dit misschien wel van pas komen. Ik heb nu de br kingston en het hoofdstel is na al die jaren nog steeds prachtig, daarom weet ik dat dit ook het geval gaat zijn bij de swindon.

  Heel leuke actie trouwens 😀

 13. ReplyChantal

  Ik zou heel graag de zwarte grantham(cob) willen winnen. Mijn paardje is behoorlijk voorwaarts met springen en ik zou haar heel graag eens met een mexicaan willen springen.

 14. Replydirk hermans

  swindon maat COB..ik geef het aan mijn zus. Onlangs is ze haar paard wat ze nét geen 25 jaar bij zich had, verloren aan koliek. Daar is ze heel erg kapot van.Ook haar andere paard heeft nog steeds verdriet. Daarom.. gun ik haar het prachtigste stang en trens hoofdstel dat ze zéker zal hebben op de wedstrijden als ze dit wint !

 15. Replyloes1996

  Graag de Andover! Ze is stiller in de aanleuning met een gecombineerde ipv de lage neusriem. En op dit moment hebben we alleen een lage. Dus een gecombineerde van een top merk als BR is erg welkom!

 16. ReplyBirit

  Ik zou heel graag het Mexicaans hoofdstel winnen. Die zou geel mooi staan bij mijn verzorgpaardje. Ze verdient het echt. Het hoofdstel is heel mooi!

 17. ReplyIlona

  De andover is echt gaaf zwart met wit onderlegd zou echt heel mooi staan bij mijn wit zwarte paardje ik ben druk aan het sparen voor zon mooi hoofdstel dus als ik hem win zou dat super gaaf zijn

 18. ReplyDieuwke

  Ik zou graag Andover full willen winnen voor Scooby Doo, omdat hij ook een keer in het zonnetje kan staan en shinen! Hij is niet heek geliefd als manege paard omdat hij niet de makkelijkste is maar als je hem echt kent doet hij alles voor je!

 19. ReplyHannah van der Veen

  Ik zou heel graag een Andover maat full willen winnen. De zwarte die wit onderlegd is. Mijn hoofdstel is ondertussen wel aan vervanging toe. Mijn paard is altijd erg gevoelig als het om zijn hoofd gaat, een anatomisch gevormd hoofdstel is voor hem dan ook een heel stuk prettiger.

 20. ReplyLizette

  Jeetje, wat heb je elke keer weer toffe actie!
  Ik zit graag de hereford willen winnen, omdat mijn jonge paard soms wat nerveus kan worden en dan met zijn tong begint de prutsen. Om hem hierbij de helpen zou ik heel graag zo’n hoofdstel willen proberen, om te kijken of hem dat helpt.
  Zelf rij ik met een BR hoofdstel wat anatomisch gevormd is, en hij zit een staat super mooi!

 21. ReplySandra

  Graag de Swingen met witonderlegde neuriën, die vind ik heel mooi. In de maat cob of full dat ligt eraan hoe of het hoofdstel groot of klein valt, mijn paard heeft een heel fijn hoofd (arabier) Ik ga duimen.

 22. ReplyIris Otten

  Ze zijn echt heel gaaf en ben erg benieuwd hoe de kwaliteit en de zachtheid van het leer is is van de geheel zwarte Andover (mt. Cob) . Huidig hoofdstel bladert inmiddels af en het lak blijft helaas niet mooi. Na alle pech wat mijn paard en ik de afgelopen 5 jaar hebben gehad zou dit een super cadeautje wezen zodat we weer mooi binnenkomen in de dressuurring!

 23. ReplyAnneloes

  Wauw! ? Als ik zou mogen kiezen ga ik voor het zwarte lak Andover hoofdstel! Ik heb een superleuke schimmel merrie van 7 jaar en hebben pas onze eerste springwedstrijd gestart. Om onze springoutfit compleet te maken, zou ik nog heel graag een nieuw hoofdstel willen hebben. Ik heb meerdere BR hoofdstellen (en spullen) gehad voor mijn paarden, en als je er zuining op bent en het goed bijhoudt dan blijft het echt jaren “als nieuw” ?… Ik ga duimen! ?

 24. ReplyLinda

  Ik zou graag de wit onderlegde Andover winnen in maat cob. Of in full als ze klein vallen.hij zou mijn paard heel mooi staan.

 25. ReplyJessica Kranendonk

  wow ! Ik zou heel graag de zwart witte Andover willen winnen. Ik ben vorig jaar namelijk van mijn stang en trens weer overgestapt op een trensje ( heerlijk). Alleen rij ik nu dus met dat hoofdstel waar ik gewoon de extra bakstukken van verwijderd heb…dus een nieuw mooi trens hoofdstel zou zeer van pas komen!

 26. ReplyDenise

  Ik zou heel graag de (witte) Andover willen winnen in maat Full. Ik ben zo blij dat ik mijn verzorgpaardje altijd – voor niks – mag rijden en het is zo’n superpaard, dat ik heel graag zijn kast een beetje bij wil vullen. Ik denk dat het hem prachtig staat!

 27. ReplyLisa

  Ik zou heel graag het Andover hoofdstel winnen in maat cob (zwart onderlegd) 🙂 toen ik anderhalve maand geleden mijn eerste paardje kocht zat ik een heel eind door mijn budget heen, hierdoor ben ik voor een voordelig hoofdstel gegaan maar deze past mijn knappe paardje helaas niet al te best. Dus een mooi hoofdstel van BR zou top zijn!

 28. ReplyGreetje

  Ik ga voor de swindon met wit onderlegd omdat deze exact is wat ik in mijn hoofd heb. Nog een paar puntjes en dan mogen we!

 29. ReplyFemke Procee

  Ik zou graag de zwarte andover willen winnen. Een super mooi hoofdstel dat ook leuk bij mijn paard zou staan. Mijn paard is toe aan een nieuw hoofdstel des de andover zou goed te pas komen!

 30. ReplySabrina

  Ja de andover zwart lak met wit onderlegt maat full. Ik wil al heel lang een zwart lak hoofdstel met wit onderlegt en dan heb ik er gelijk 1 voor als is start met de wedstrijden ? Dan kunnen we samen shinen ?

 31. ReplyMichèle Fellinger

  Wat ziet er er allemaal toch weer mooi en goed uit van BR. Heb nog geen hoofdstel van BR maar andere ruitersportart. van dit merk bevallen mij super. Prachtige uitstraling en goede kwaliteit! Ik zou heel graag het stang en trens hoofdstel Swindon zwarte/wit willen winnen (mt full) Start nu met mijn paard M2 en kan dit dan super gebruiken voor de klasse Z! Dat zou nog eens een mooi kado zijn om zo weer een stapje verder te gaan! Zo zal hij nog knapper zijn als we de ring in rijden!

 32. ReplyCarlijn Brinkman

  Ik zou heel graag het zwarte Grantham hoofdstel krijgen! Mijn andere springhoofdstel is een beetje aan het einde van zijn tijdperk… Dus deze zou een mooie vervanging zijn.

 33. ReplyWendy gielen

  ik zou echt heel graag grantham hoofdstel willen winnen voor mijn toppertje?❤️ ook omdat we veel aan springen? doen maar ook omdat ik deze zo mooi vind en mijn paard dan minder last krijg van de neusriem daar heeft die soms paar wondjes er onder? en bij dit hoofdstel kan dan niet het liefste zou ik hem in zwart willen maar ben blij met allebij ik hoop zo te winnen maat full ? Veel suc6 allemaal ??❤️en alvast gefeliciteerd aan de winnaar ??

 34. ReplyAnouschka

  Ik zou graag het BR Andover hoofdstel willen winnen in de kleur zwart met zilver in de maat Cob. Over twee weken komt mijn (eerste paard!) aanwinst, een 5e jarige Apache x Rousseau merrie, naar huis en ze heeft zo’n mooi klein hoofdje dat de maat full te groot is! ? De Grantham lijkt me heel gaaf als spring hoofdstel maar ik moet er nog achterkomen of ze dat leuk vindt en er aanleg voor heeft.

 35. ReplyMarijke

  Voor het paardje en haar eigenaresse dat ik mag rijden, nu ik mijn eigen paard in heb moeten laten slapen. Het BR hoofdstel Swindon zou fantastisch staan bij Voske en hoe leuk zal het zijn om straks mijn wedstrijddebuut met Voske te maken met dit prachtige stang en trens hoofdstel!!

 36. ReplyBojenna van Gils

  Super leuke actie, graag zal ik het bruine Andover hoofdstel willen winnen. Nadat ik gestopt ben met rijden heb ik al met spullen verkocht, zo ook mijn hoofdstel. Na een week of 3/4 toch besloten mijn grootste hobby weer op te pakken en nu moet ik alles weer opnieuw kopen. Hierbij zal zo’n mooi hoofdstel goed te pas komen tijdens de wedstrijden.

 37. ReplyMaaike

  Het Swindon stang en trend hoofdstel met zwart onderlegde neusriem zou echt een uitkomst zijn en prachtig staan bij m’n powerpaard! Hij straal zoveel kracht uit, en dit hoofdstel is mooi klassiek afgewerkt, mooie combi! Samen komen we van ver, onbestuurbaar als hij was, gaan we nu langzaam steeds een stapje verder omhoog. Dit hoofdstel winnen zou echt een leuke boost zijn!

 38. ReplyRenske dost

  Wauw wat een kans! Ik zou ontzettend graag het grandham hoofdstel willen winnen! Heb nu een paar geweldige jonge paarden ingereden en die ik nu mag starten maar ik rij met een bij elkaar geraapt zooitje tuig! Dit hoofdstel zou helemaal ten goede komen bij mij en krijgt de kans om mega te shinen met mijn kanjers!

 39. ReplyLoes Megens

  Ik zou heel graag de zwarte Andover maat full willen winnen.
  Dit omdat een nieuw hoofdstel nooit mis is en BR is by far mijn favoriete merk!

  Ps. De blog van Pumps & Paarden is super tof!

 40. ReplyLinda

  De grantham in het bruin zou mijn topper super goed staan. Ze heeft hem echt verdiend om dat ze zo’n grote doorzetter is.

 41. ReplySandra

  Ik zou erg graag mijn 9 jaar oude hoofdstel willen vervangen door een BR Andover. Ik kan niet kiezen tussen die met of zonder lak in het zwart onderlegt. Dat mogen jullie voor mij doen, als ik hem win! Mijn paard Zirocco wn ik zullen jullie erg dankbaar zijn, en hij zal het hoofdstel met trots gaan dragen daar ben ik van overtuigd-

 42. ReplyAnneke Kollen

  Hoofdstel Andover vind ik heel mooi! Mijn paard Bruce is toe aan een nieuw hoofdstel voor zijn supermooi hoofd. Hij verdient het ook, want hij doet zo zijn best de laatste tijd!! ( En ik ook) ?

 43. ReplyMarieke

  Heel graag de Andover! Paard heeft nu net een maand stil gestaan vanwege een breukje in haar kaak en doordat dit hoofdstel anatomisch gevormd is denk ik dat ze deze heel fijn past!

 44. ReplyMasja

  Wauw wat gaaf! Graag de Swindon voor mijn mooie meisje! Ze heeft mij zoveel zelf vertrouwen gegeven dat wij nu lekker de polder door rijden en daar willen wij natuurlijk in stijl bij rijden?

 45. ReplyNienke

  Hoofdstel andover zou echt top zijn voor mijn toekomstige paard waar ik nog geen hoofdstel voor heb!

 46. ReplyMarleen

  Heel graag zou ik het hoofdstel Hereford met de lage neusriem willen winnen!! Ik vind het echt een mooi hoofdstel en mijn paard loopt gewoon het fijnste met een lage neusriem! Hij heeft een chique kop en dit hoofdstel zou hem echt prachtig staan! Ik hoop dat ik geluk heb en dit hoofdstel mag uitkiezen! ik win nooit iets namelijk met dit soort acties 🙂 en BR is gewoon een topmerk dus ik zou graag mijn paard voortaan rijden met dit gave hereford hoofdstel!!

 47. ReplyPuck Wilmink

  Wauw! Het zwarte Andover hoofdstel ? Die zou heel mooi staan op mijn friese merrie. Waarom we die graag zouden willen? Het hoofdstel zou onze prachtige set compleet maken. Ons zadel heeft lakleren randjes en steentjes achter op en dit hoofdstel zou daar prachtig bij staan! Mocht ik het hoofdstel winnen, dan zal ik een foto sturen om het te laten zien… 🙂 fingers crossed!

 48. Replyirene van der meij

  ik zou voor de br andover wit onderlegt gaan , die zou super mooi bij mn paardje staan

 49. ReplySaskia Möhrke

  Ik zou ontzettend graag het Hereford hoofdstel willen winnen. Mijn merrie is best gevoelig op haar hoofd, en kan dus weinig hebben qua hoge neusriemen. Het hoofdstel zal dan niet alleen heel goed zitten, maar het zal er ook prachtig uit zien!

 50. ReplyAmber Muehlhaus

  Ik zou heel graag de Andover winnen voor het paard van een vriendin van me.Deze breng ik sinds kort uit in de sport.
  Een mooi hoofdstel heeft hij zeker verdiend!

 51. ReplyIlja

  Ik zou supergraag het Andover hoofdstel in maat Full en wit onderlegd willen winnen voor mijn toppaard! Ze doet zo ongelofelijk goed haar best en langzaam maar zeker begint ze te ontspannen tijdens het rijden en probeert ze echt alles zo goed mogelijk uit te voeren. Kortom, ik ben super trots op dr en ik vind dat ze een nieuw hoofdstel wel heeft verdiend.
  (En anders zou de zwarte Grantham maat Full ook fantastisch staan)

 52. ReplyWillemijn van Dinkelaar

  De Andover voor m’n merrie! Haar BR Eston heeft het onlangs begeven, en nu rijd ik haar voorlopig met een ander hoofdstel. Maar die is lang niet zo fijn en zacht als de mooie hoofdstellen van BR! En om haar geheel zwarte grote Grininger hoofdje dan wat te ‘breken’, willen we graag weer een wit onderlegde ?. We zouden er graag een winnen zodat we weer comfortabel kunnen trainen, en kunnen shinen tussen de witte hekken!

 53. ReplyMariska van den Berg

  Andover zwart full.

  Omdat mijn mijn hoofdstel nu al 12 jaar mee gaat en wel aan vervanging toe is. En ik weer goed op wedstrijd mezelf kan tonen. Jammer dat de br Kingston er niet bij zit. Die is ook prachtig!

  Duimen zou echt graag willen winnen een keer. ?

 54. ReplyMonique Blom

  BR is een super cique merk voor een leuk prijsje! Wie wilt dat nou niet winnen… Mijn halve zadelkast is van BR alleen een hoofdstel ontbreekt nog?

  BR Hoofdstel Andover(wit onderlegd)

 55. ReplyRachel kosters

  Ik zou heel graag de br andover willen winnen.. Helemaal zwarr zou echt perfect zijn!
  Dit voor mijn lieve oude dametje omdat zij dit gewoon verdiend!

 56. ReplyEveline

  Voor mijn leasepaard Bonelli het hoofdstel Andover (Full) heel graag! Kan ik echt heel goed gebruiken want de vorige leaser van m’n paard die ermee gestopt is neemt het hoofdstel mee half augustus!

 57. ReplyMaaike

  Jaaaa, leuke actie :):)
  Lijkt me leuk om de Andover in zwart wit te winnen. M’n lieve ruin is toe aan een nieuw hoofdstel en die heeft hij nu ook dubbel en dwars verdient!

 58. ReplyJoyce

  Ik zou graag het BR hoofdstel Grantham winnen in maat cob en in de bruine kleur.
  Het zou perfect passen bij mijn nieuw bruin zadel. Ook zou het fijn zijn om dit hoofdstel te winnen voor mijn mooie merrie omdat ze zo goed haar best doet de laatste tijd. We hebben al heel wat tegenslagen gekend, maar nu gaat alles weer super!

 59. ReplyRianne Eikelboom

  De zwarte met wit onderlegde Andover! Fore sure!!! Zo’n gaaf hoofdstel, die zou zo gaaf staan op mijn Friese merrie. En aangezien ons huidige hoofdstel wel aan vervanging toe is, zou deze prijs heel goed uitkomen! We wachten, vol spanning, af ?

 60. ReplyDenise van Veen

  Een van de mooie Andover hoofdstellen ( maat cob )

  Omdat ik net een heel nieuw mooi paard heb staan ?
  En daarvoor nog een heel mooi hoofdstel nodig ben.

  Groetjes Denise ?

 61. ReplyMarthe

  Ik zou heel graag het Andover hoofdstel maat cob in het zwart willen winnen. Binnenkort ga ik mijn paardje uitbrengen op wedstrijd, maar ik heb nog geen mooi en passend hoofdstel.

 62. ReplyFleur Eijerkamp

  De BR Andover kan geen ander hoofdstel tegen op! My all time favorit <3 helaas is die van mij gestolen en zou ik ontzettend graag hem willen winnen!

 63. ReplyAnke Schut

  Het hoofdstel Andover in het zwart zou mijn knapperd heel goed staan! Dit jaar gaan we starten en met dit mooie hoofdstel shinen we nog meer in de ring! Dan moet het wel goed gaan komen!

 64. Replyilse de landtsheer

  Hallo, graag voor mij de andover, maat cob…
  Zou leuk zijn eens in het nieuw te zitten ?
  Groetjes, ilse

 65. ReplyJamie

  Wauww ! Ik zou graag het BR andover hoofstel willen winnen in de kleur bruin! Heb zojuist een nieuw zadel besteld in het bruin maar nog geen bijpassend hoofdstel kunnen vinden! ?

 66. ReplyNina van Eden

  Hoii,
  Allereerst wat een mooie hoofdstellen zeg?!! Ik vind het hoofdstel Swindon het mooiste! En dat met dat lak en wit onderlegd in maat Full, super gaaf!!! Ik zou die ook heel graag willen winnen, omdat ik een nieuw paard krijg en het lijkt me heel gaaf om dan ook zo’n gaaf hoofdstel erbij te hebben!! Dan is het setje helemaal compleet! Echt een gave winactie!!

 67. ReplyDominique Rotgers

  De andover in maat cob, omdat mijn topper wel een mooi nieuw wedstrijd hoofdstel verdiend. En deze echt heel gaaf is? Ik hoop dat we hem winnen zou echt onwijs gaaf zijn.

 68. ReplyLotte lampens

  Ik zou heel graag het hoofdstel andover hebben, maat full. In februari is mijn paardje doof medische redenen ingeslapen. Ik zag er enorm van af en heb dus alles weggedaan behalve mijn zadel. Nu heb ik een nieuw paard en moet ik dus ook een nieuw hoofdstel. Het zou me enorm helpen!

 69. ReplyEllen van Popta

  Mijn mooie friese paard Teaske verdient een prachtig hoofdstel van BR. Haar hoofdstel is al erg oud en aan vervanging toe. Daarnaast heeft ze het de laatste tijd niet makkelijke gehad. Een nieuw Andover hoofdstel zal haar laten stralen.

 70. ReplyShannen Debie

  Supergraag zou ik het Andover hoofdstel in maat Full en wit onderlegd willen winnen! Waarom? Omdat hij zo mooi is!

 71. ReplyAnnelies

  De Andover graag! Mijn paardje is nu 8 en loopt al sinds hij zadelmak is met het zelfde hoofdstel, ook eentje van BR. Ik ben er super tevreden van maar het is toch wel eens tijd voor een nieuw exemplaar.

 72. Replyannemiek

  Aah wauw! BR is inderdaad een topmerk! Ik zou heel graag de andover in het zwart willen winnen, maat full voor mn lieve friese merrie!

 73. ReplyKim Boonen

  Hoihoi! Ik zou zo graag het Andover hoofdstel willen winnen. Het liefst in het zwart en maat full. Ik wil hem super graag winnen omdat mijn oude hoofdstel echt versleten is (de riempjes zijn kapot) en ook omdat is super trots ben op mijn paardje Ready! Ze verdient een nieuw hoofdstel! Ik hoop dat ik het hoofdstel win voor mijn knollie. Groetjes Kim

 74. ReplyRi

  Het hoofdstel van mijn pony is wel aan vervaning toe, zou gewelidig zijn om deze te winnen zodat we weer kunnen shinen op wedstrijd!!

 75. ReplyTirza Reezigt

  Het Andover hoofdstel in het zwart zou heel mooi staan op mijn verzorgpony. Vooral om de lakneusriem?

 76. ReplyNatalie

  Altijd al heel graag een hoofdstel met Mexicaanse neusriem willen hebben! De Grantham zou mij haflinger fantastisch staan en dan natuurlijk in het bruin!

 77. ReplyFabienne Wolf

  Ik zou heel graag het grantham hoofdstel willen winnen, want ik ga binnenkort officieel starten in het springen en dan komt zo’n prachtig hoofdstel echt wel van pas! Ook imdat mijn paard heel goed reageert op dat soort model hoofdstellen, en hij heeft zijn eigen hoofdstel kapot getrokken. Slim baasje ook.. :3

 78. ReplyHanneke Bartels

  Wat een gave winactie! Het lijkt mij super leuk om het bruine andover hoofdstel in maat full te winnen. Mijn verzorgpaard die kan namelijk wel een nieuw hoofdstel gebruiken en het andover hoofdstel is gewoon super mooi! Ook zou het hoofdstel ons mooie bruine setje helemaal compleet maken! Ook kan ik natuurlijk de eigenaresse van het paardje super blij maken met zo’n mooi en gaaf hoofdstel van Andover!

 79. ReplyAnne Beekers

  Ik zou graag type Andover willen winnen, alvast voor over 3 jaar voor mijn veulentje van dit jaar 🙂

 80. ReplyIlse Frunt

  Ik vind het hoofdstel Andover zwart met de neusriem wit onderlegd (full) echt super mooi. En het zou heel goed van pas komen als ik hem win, omdat in binnenkort ga beginnen met wedstrijden rijden en door zo’n mooi hoofdstel straalt ie alvast een beetje meer ! ?

 81. Replydyonnne

  Echt heel heel heel graag de BR Andover in het zwart met wit onderlegt. Mijn hoofdstel ook van BR is echt toe aan vervanging door het inscheuren van mijn neusriem.

 82. ReplyAnnis Jalving

  Wauw wat een supergave winactie! Ik zou super graag het Grantham hoofdstel willen winnen. Mijn paard is een enorme ster in het slopen van hoofdstellem dus een nieuw hoofdstel, en dan ook nog zo’n mooie, komt heel goed uit 🙂

 83. ReplyMelody

  Oeeeh de Andover wit onderlegt vind ik heel gaaf! Zou super staan bij mijn topper!
  Succes met de keuze maken uit de vele reacties! ?

 84. Replygretha politiek

  de andover graag voor mijn dochter die M2 rijd en Z start gerechtig is en dat ze het met een gewone pony toch maar even doet

 85. ReplyFebe Mestdach

  Ik zou heeel graag het Andover hoofdstel willen! Ik droom van een hoofdstel met swarovski! Mijn paardje is wel toe aan een nieuw hoofdstel dus bij deze is het een uitstekende kans!!!

 86. ReplySonja vrieze

  Wowww de swindon en andover zijn echt super gaaaff?. Wij zijn nu druk bezig met springen en het gaat steeds beter daarom verdiend onze 16 jarige knappe hengst om er nog mooier uit te zien voor de merrie’s?????.?? Zodat hij straks helemaal stralend en showend over de hindernis vliegt!
  We gaan hopenn! ????

 87. ReplyNynke Papa

  Het Grantham hoofdstel zou super zijn voor de 18-jarige merrie waarop ik rijd. Het huidige houdt t nog… Maar voor de wedstrijden zou dit geweldig zijn… Samen nog 1x een nieuw setje!

 88. ReplyClaudia

  Wat een leuke winactie. Maar br is ook een goed product. Aangezien helaas mijn mooie hoofdstel kapot is getrokken. En ik toch graag weer een goed hoofdstel wil hebben aangezien dat net zo belangrijk is als een goed passend zadel zou ik graag de br hoofdstel andover krijgen. Dacht 1x het hoofdstel even voor een ander paard te gebruiken n helaas.. Die dacht daar anders over blijkbaar. En aangezien juist dit hoofdstel perfect bij de mijne zit, maak ik hier graag kans op!

 89. ReplyJordi Froma

  Sinds vrijdag heb ik een nieuw paard op stal staan. Ze is zadelmak maar verder nog helemaal groen. Helaas past ze het hoofdstel van mijn oude pony niet en wat is er nou gaver dan een nieuw hoofdstel winnen voor je nieuwe paard!
  Graag zou ik het hoofdstel Andover willen winnen en graag in de kleur zwart in maat full.
  Wat zou ik daar blij mee zijn en mijn nieuwe paardje ook!

 90. ReplyD. Heida

  Wauw de swindon is prachtig. Ik houd van half rondgenaaid en het liefst alles standaard zwart!

 91. ReplyJinny

  Wauw supergraag de andover! We gaan aardig snel idn de dresuur en gaan binnenkort naar de L1. Onze oude hoofdstel is echt wel aan vervaning toe, leer droogt uit en steentjes vallen uit de neusriem. Zou super gaaf zijn als we met een gloednieuwe wedstrijdoutfit de L1 in kunnen!

 92. ReplyJody van Schaik

  De Andover de meest rechtse zou echt fantastisch zijn! Maat cob! Ik start 2 pony’s tussen de paarden (ivm leeftijd) en dit niet geheel onverdienstelijk! Aangezien het maar ponytjes zijn zou een enorm mooi hoofdstel ze toch helpen er nog meer tussenuit te springen tussen alle heeele knappe dressuurpaarden.

 93. ReplyLotte Voorrips

  De zwart met zwart onderlegde Andover in maatje Full vind ik echt helemaal geweldig! Zal super staan voor wedstrijden en fotoshoots ?

 94. ReplyLynn

  Wauw, het BR Andover hoofdstel in het bruin is PRACHTIG!
  Ik ben pas overgeschakeld van zwarte naar bruine optuiging en ben nog op zoek naar een mooi hoofdstel. Dit hoofdstel zou perfect zijn!
  Graag in het bruin, maatje cob! ?❤️

 95. ReplyFemke borm

  Ik zou super graag de grantham (bruin) ?winnen omdat ik nog op zoek ben voor mijn paard voor een mooi hoofdstel?

 96. ReplyD. Duijs

  Super leuke actie weer! BR is ook een van mijn favo merken, dus hier wordt ik blij van!! ?
  Ik zou graag de zwarte Andover in maat Full winnen.

  Fingers crossed! ?

 97. ReplyJessica Stierp

  Wat een super toffe actie. Ik ben echt van van BR. Met name de kwaliteit is super van hun producten. Ik zou heel graag de grantham willen in het cognac maat full. Heb net mijn oude Mexicaanse hoofdstel weg moeten doen omdat die niet lekker zat. Deze ziet er erg comfortabel uit!

 98. ReplyD. Duijs

  sorry, ik bedoel maat cob! Even vergeten dat m’n nieuwe paardje een kleiner hoofd heeft ??

 99. ReplyGerrianne Vos

  Graag een Swindon! ? We gaan straks Z1 starten, alleen hebben we nog geen stang en trens. En de keuze was voor de actie eigenlijk al gevallen op dit prachtig hoofdstel!

 100. ReplyMargot Thomas

  Eigenlijk verdient mijn knappe hengst Eston M. een BR Eston, maar deze staat niet in het rijtje ?. Vandaar dat ik graag voor de Andover zou gaan. Heeft hij een prachtig eerste wedstrijdhoofdstel waarmee we in de loop van het indoor seizoen in de wedstrijdring zullen verschijnen!

 101. ReplyJoëlle Grannetia

  Ik zou heel graag het BR hoofdstel Andover willen winnen! Het zou een perfect hoofdstel zijn voor de wedstrijden en hij zou mijn paard echt geweldig staan! ?

 102. ReplyBodien Stoop

  Ik zou heel graag het hoofdstel Andover met een wit onderlegde neusriem willen. Want ik vind het echt een heel gaaf hoofdstel van goede kwaliteit. In de maat cob zou die ontzettend mooi staan op mijn pony. Ik ben erg van van het merk BR en dan voornamelijk de kleding. Altijd weten ze weer een leuke collectie uit te brengen in prachtige kleuren. Ik heb zelf nog nooit een hoofdstel van BR gehad dus daarom hoop ik dat ik win☺❤.

 103. ReplyMerel Hoogland

  Ik zou heel graag de andover wit onderlegd in full willen? het zou geweldig staan bij mijn paardje en dan maak ik de andere verzorgers van mijn paardje ook heel blij

 104. ReplyAnnoeska postma

  Een andover met witte onderleg zou heel mooi staan ik wil zo graag een nieuw wedstrijd hoofdstel en dit is precies wat ik zoek in maat cob
  Veel succes met de winnaar uit kiezen!

 105. ReplyJoyce kallenkoot

  Super actie
  Zou graag de Andover hoofdstel zwart maat cob winnen, voor mijn lieve 7 jarige ruin vant winter zijn we kampioen geworden en 5e op het NK zou super tof zijn het hoofdstel te winnen. BR is ook gewoon zo goed en sterk merk heb ben beschermers denk wel minstens 5 jaar oud en een set dat ik gekregen heb die vroeger nog door pony’s werden gedragen en ze zijn nu nog steeds top .gewoon een top merk ?

 106. ReplyJosanne Dannenberg

  Heel erg gaaf! Ik ga voor de Hereford. Ben erg benieuwd hoe mijn verzorgpaard reageert op zo’n lage neusriem.

 107. ReplyVera

  Ik zou heel graag de andover zwart of bruin winnen!
  Heb nu een oud hoofdstel en zou graag een nieuwe willen om er samen helemaal mooi uit te zien!

 108. ReplyMonique Harmsen

  Dan zou ik graag de Andover willen winnen in maat full. Ik heb momenteel al een hele tijd mijn eigen enige hoofstel, dus een reserve en tevens nieuwe zou wel heel goed van pas komen ?

 109. ReplyDemi

  Ik vindt eigenlijk alle hoofdstellen wel mooi mar als ik tovh mag kiezen dan wil ik die van andover wit onderlegd die is echt heel mooi voor wedstrijd dan stelen we de show

 110. ReplySavannah van der kolk

  OMG wat een leuke winactieee!! Ik ben echt verliefd op het grantham hoofdstel!!?? ik zou het zooooooo gaaaaffffff vinden als ik die win!! Ik hou van je blogs vooral de setjes en winacties??❤️

 111. ReplyDaniëlle Sleegers

  De BR Grantham Cob in het zwart!! Zou lichtpuntje in moeilijke tijd zijn aangezien mijn dochtertje van 10 jaar niet kan starten op de Zeeuws Kampioenschappen springen en dressuur omdat wij betrokken waren bij een frontale botsing en zij o.a. gebroken middenhandsbeentjes aan over heeft gehouden. Samen met haar D pony springt en crosst zij graag en het C line kopstuk van dit hoofdstel zou cadeau zijn voor haar Mannie ivm grote gevoeligheid achter zijn oren. Hoofdstel zou dus voor beiden super cadeau zijn!!

 112. ReplyMarloes

  Ik zou super graag het Andover hoofdstel willen winnen! Het zou mijn paard super mooi staan op wedstrijd! Ik heb mijn paard net 4 maanden, hij is sinds 2 weken 5 jaar en we zijn met 2 wedstrijden al weer bijna de B uit! Met dit mooie wit onderlegde hoofdstel zou het vast nog beter gaan! ???

 113. ReplyJ C M Oosterlaken

  Ik vind de Andover in het zwart helemaal mijn droomhoofdstel, fijn afgewerkt, sjiek smal, comfortabel voor het paart en klassiek zwart! Helaas is er niet één van deze dromen in de maat van mijn schatje… Dus voor een evt toekomstpaardje een maatje COB…?

 114. ReplyRoos

  Ooohhhh die bruine Andover is prachtig!
  Eindelijk een bruin hoofdstel dat anatomische gevormd is, en een dressuur look heeft. Deze zou ik super graag willen winnen voor mijn nieuwe, tweede kans pony. Nadat ik met veel verdriet mijn eerste eigen pony heb verkocht, omdat de klik uitbleef en ze niet was wat ik had gehoopt, heb ik Zennith gekocht. Hij is alles wat ik wilde! Zo gelukkig met hem!
  Een mooi bruin Andover hoofdstel zou zeker niet misstaan, hij is bruin bont, en ons zadel is ook bruin!

 115. ReplyDyan

  Enkele maanden geleden heb ik voor mijn paard een nieuwe br gekocht. Nu wil ik wel graag voor mijn andere ook 1 van br. Alleen heb er niet de financiel middelen er nu niet voor. ik zou voor de br andover wit onderlegt gaan. Die vindt ik erg gaaf! Maatje full

 116. ReplyDiana

  Heel erg graag de Andover wit onderlegd. Het is voor mijn nieuwe paard. Na enorm veel meegemaakt te hebben qua ziekte en verschrikkelijke pech met paarden, ben ik nu weer zover om met dit nieuwe ontzettend lieve paard na meer dan 15 jaar geen wedstrijden te hebben gereden, weer de wedstrijdring in te gaan. Helaas zijn mijn hoofdstellen ook gedateerd…en is een nieuw wedstrijd hoofdstel meer dan welkom. Bovendien ben ik het met je eens. Ook ik ben fan van BR. Goede prijs kwaliteitverhouding. Super mooie producten.

 117. ReplyLisa

  Ik zou heeelgraag de swindon willen. Omdat ik anders echt gedwongen ben hem zelf te kopen en dat kan mijn portomonee niet aan? En mijn paard is altijd zo blij met nieuwe spullen!

 118. ReplyDiomy van der westen

  BR Hoofdstel Andover
  Dat zou een mooi hoofdstell zijn voor een fotoshoot
  En zal zeker vanpas komen voor mijn fjordeling?

 119. ReplyZoë Stengewis

  Andover in het zwart die is echt super gaaf in maat full zal echt mooi zijn bij me topper ?❤️

 120. ReplyFrederique Vermaat

  De zwarte swindon zou heel mooi staan bij mijn zwarte paard waarmee ik hopelijk in dit jaar mijn lichte Tour debuut ga maken!

 121. ReplyChloë

  Leuke actie ! Ik zou gaan voor het Andover hoofdstel, in het zwart maat Full. Zou prachtig staan op mijn zwarte parel.

 122. ReplySippy

  Ook ik zou graag het Andover hoofdstel in maat full en in het zwart willen winnen. Onze 3-jarige heeft nu nog een oud hoofdstel vanwege het zadelmak maken. Ondertussen hebben we hem al helemaal zadelmak en hopen we van de winter wat wedstrijdjes met hem te kunnen rijden, dan komt zo’n hoofdstel goed van pas!

  1. ReplyCharelle Barendse

   Graag zou ik het hoofdstel van Swindon willen in maat Full.
   Ik vind het een heel mooi hoofdstel en zou het zo graag voor mijn lieve knappe verzorgpaard willen, die wel een nieuw hoofdstel kan gebruiken!
   Ik hoop dat ik van geluk mag spreken 😀
   Xx

 123. ReplyAnnee

  Heel graag de Andover, mijn hoofdstel is inmiddels 10 jaar oud en nu wel aan vervanging toe haha. Hoe beter dan met zo’n gaaf hoofdstel? 🙂

 124. ReplyIzabelle

  Grantham ( Mexicaans neusriem hoofdstel )

  Omdat ik een nieuwe nodig heb en mijn pony het echt verdiend ?

 125. ReplyJeltje Koopman

  Het Andover hoofdstel zou echt het perfecte wedstrijdhoofdstel zijn! Daar maak je iedereen jaloers mee! En hopelijk brengt het geluk met onze proeven..

 126. ReplyNoa

  Lijkt me geweldig om het andover hoofdstel te winnen? Mijn paard wordt nu beleerd en ben nog opzoek naar een gaaf hoofdstel, dus dit zou echt super zijn! Bij mijn pony had ik ook een br hoofdstel en dat beviel echt topp, maar helaas heb ik het geld er nu niet voor om ook voor het paard nog een hoofdstel te kopen.

 127. ReplyXena Bury

  Ik zou graag het hoofdstel andover winnen in het zwart maat cob omdat het voor het maard van mijn mama is en ze verdiend een zo een mooi hoofdstel als deze !

 128. ReplyAniek Molenaar

  Super gave actie. Ik zou graag het BR Andover hoofdstel willen winnen. Ik zou deze willen gebruiken voor de fotoshoots die ik aanbied. Als mensen dan foto’s met een mooi hoofdstel willen kan ik ze die optie geven.

 129. ReplyJasmijn

  Swindon met die wit onderlegde neurriem die is super mooi! Na een paar tegen slagen, gebroken rug en geblesseerd paard en 4 jaar geleden met een ander paard 4 punten van het Z vandaan is het nu bijna zo ver nog 1puntje en dan mag ik Z starten met mijn eigen paard!!!? in 3 maanden het M2 door waardoor ik super trots op hem ben! Hij heeft een nieuw mooi en fijn zittend hoofdstel dik verdiend! Het BR hoofdstel die hij nu heeft zit ook super fijn!

 130. ReplyMalika

  Wauw ten eerste super gave actie! En ik zou heel graag het hoofdstel Grantham willen hebben in maat COB omdat ik heel graag een nieuw hoofdstel erbij wil hebben voor springen alleen ze zijn nieuw altijd best duur.. En in de zomer heb ik zomerinstructieweken in Ermelo en dan moet je ook veel springen en dan komt dat mooi van pas..? En BR is ook nog een super mooi merk en ze hebben mooie kwaliteit ! Nu maar hopen.. ?

 131. ReplySuze van Donkelaar

  De andover zou echt geweldig zijn al ben ik een echte superfan van BR!!
  Echt een supergave winactie ik zou hem echt heel graag willen winnen voor mijn paardje! Een tijdje geleden schrok ze ergens van en heeft ze me eraf gegooid en is ze helemaal “dol” geworden en alleen maar zitten galopperen en toen later kregen we haar later wel weer?gelukkig?maar ze had dus het hoofdstel overheen gerend en is nu stuk ?dus ik heb een beetje zitten knopen maar nu kan alleen het bit en teugels er nog aan….dus een nieuwe zou echt helemaal super zijn!!!???? en natuurlijk ook om te zien maar dan zit het ook super voor mn paardje!!! Want het zit elke keer een beetje in haar oog???

 132. ReplyCѐleste Enting

  Ik zou heel graag het BR Hoofdstel Grantham willen winnen. Ik zou graag een mooi nieuw concours hoofdstel willen hebben en daar is deze wel heel mooi voor!!! Ik ga duimen!! 🙂

 133. ReplyKelly Hulsman

  Ik zou graag het hoofdstel Andover, maat full in het zwart willen winnen! Mijn friese merrie verdient een mooie nieuwe, aangezien de huidige oud en goedkoop en aan vervanging toe is. En gewoon omdat ze al zo mooi is zonder hoofdstel, laat staan met deze prachtige variant van BR!

 134. ReplyNoa Noortman

  Ik zou graag het grantham hoofdstel willen of de andover, ik ga binnenkort wedstrijden rijden met mijn Verzorgpony dus een mooi hoofdstel om te schinen zou super leuk zijn
  Ze heeft maat pony
  Ik ben benieuwd wie wint

 135. ReplyTessa

  Ik zou heel graag het andover hoofdstel in het zwart wit willen winnen voor mijn verzorgpaardje omdat zijn hoofdstel al best oud is en voor zijn eigenares als kadootje

 136. ReplyArenda van Ee

  Ik zou graag een BR Hoofdstel Grantham willen winnen in de maat full omdat het een mooi hoofdstel is en ik hem graag zou willen gebruiken voor mijn proeven.

 137. ReplySharon

  De Hereford is heel erg welkom! Zoek al even naar een mooie hoofdstel met lage neusriem en die anatomisch gevoerd is maar dat alles in 1 is niet te vinden binnen mijn budget. Wie weet kan ik op deze manier er toch aan komen en kan ik pony blij maken met dat het bit beter blijft liggen en mijzelf met dat het er mooi uitziet ?

 138. Replymarjan van kuyk

  ik zou graag een van swindon willen winnen!!!! helaas heeft mijn paard het hoofdstel kapot getrokken net voor dat ik op wedstrijd moest. dus een nieuwe is echt heeeeel erg welkom!!!! en een lac hoofdstel droomt toch iedereen van……..

 139. ReplyFeline Polak

  Ik zou dolgraag het BR Hoofdstel Andover willen winnen!! Mij lieve paardje is nu op de goede weg van haar blessure (schuurtje in jaar kootbeen) en ze verdient het om lekker verwend te worden met een nieuw hoofdstel!! En voor mij zou het ook heel leuk zijn ben namelijk 16 juli jarig en het zou ook een heel mooi verjaardag cadeau zijn ?

 140. ReplyEmma

  BR Hoofdstel Andover, dit hoofdstel lijkt me helemaal geweldig voor dressuur! ?
  Graag maatje full!
  Hopelijk mogen we binnenkort shinen met dit prachtstuk op wedstrijd ⭐️

 141. ReplyRamona v. Riessen

  Ik zou graag Swindon willen winnen
  omdat ik al bijna een stang&trens nodig heb.
  maar ze zijn zo duur, dit zou de perfecte uitkomst zijn!
  Mijn huidige hoofdstel is ook van BR en is zo superfijn!
  Ik rijd nu M2+14 dus mocht ik het hoofdstel winnen gaan we gelijk overstappen*
  *denk ik.

 142. ReplyRabab Aydemir

  Ik zou graag het andover hoofdstel willen winnen, de bruine in maat full, voor mijn verzorgpaardje. Ik verzorg haar vandaag precies een half jaar, maar ik heb nog geen hoofdstel gevonden wat ik mooi genoeg vond. Het andover hoofdstel daarentegen is heel mooi en dat hij anatomisch is gevormd is natuurlijk ook een plus. Mijn verzorgpaard heeft best een groot hoofd dus een brede neusriem staat haar heel mooi en bruin staat haar geweldig. Ik hoop dat ik win!

 143. ReplyChantal van zantvoort

  Ik wil graag de andover winnen in het zwart wit. Mijn meisje verdient het ze doet zo haar best voor me. Nu gooit een lelijke hoefkneuzing roet in het eten maar ze gedraagt zich voorbeeldig.

 144. ReplyMae

  Het BR Hoofdstel Grantham zou super zijn, ben een groot fan van Mexicaanse hoofdstellen. Naast dat ik mijn jonge merrie nu dressuurmatig goed aan de loop heb, gaan we ook beginnen met crosstrainingen!
  Duimen!

 145. ReplyJennefer

  Ik zou graag het hoofdstel andover willen winnen. Ik heb nu nog een pud hoofdstel en ben toe aan een nieuwe nu ik mn verzorg paard door ga rijden.

 146. ReplyNathalie van Straaten

  Een Grantham hoofdstel voor mijn mooie bonte Fries. Zijn lieve hoofd zal hier super in uitkomen.

 147. ReplyBritta de jong

  Wat leuk dat jullie zoiets doen! moeilijk kiezen want ze zijn allemaal erg mooi! De bruine andover in maat full zou ik persoonlijk voor gaan vanwege de kleur en de brede neusriem. Mijn spanjaard is helaas vroeger met verkeerde optoming gereden waardoor hij een litteken op zijn neus heeft een bredere neusriem zou deze mooi bedekken. Ik hoop dat ik kans maak en anders alvast gefeliciteerd voor degene die wint!

 148. ReplySharon

  Ik zou graag het BR Hoofdstel Hereford winnen in maar full, ik en me paardje hebben nu half jaar pech dat we door een blessure niet konden rijden, we zijn het nu weer aan oppakken en gaat super goed, heb ik een mooi kadootje voor haar ? en kunnen we weer goed voor de dag komen ?

 149. ReplyAnneke

  Ik zou heeeeel graag het Swindon anatomisch gevormde hoofdstel proberen. Mijn paard is momenteel op alle mogelijke manieren aan het proberen om onder het zware werk uit te komen, tong uit steken, tanden knarsen. Vorige week DA bij gehad en er is niks mis met hem, hij vindt het allemaal gewoon moeilijk. Een anatomisch gevormd hoofdstel is hopelijk een oplossing zodat we onwijs goed door kunnen trainen!

 150. Replymirthe

  Ik zou echt heel erg graag de andover willen en het liefst dan de middelste. Mijn eerste eigen echte pony word na de vakantie zadelmak gemaakt en een mooi hoofdstel zou dan heel erg leuk zijn. Verder is br echt mijn lievelingsmerk, omdat ze leuke dingen verkopem die gewoon goed betaalbaar zijn en lamg mooi blijven. Ik heb een roze setje nog 2 andere dekjes rijbroeken peesjes en een jas.

 151. Replydonjavanderstelt

  Ik zou ongelofelijk het hoofdstel andover in bruin maat full willen! 😀 Dit omdat ik een heel mooi dressuurhoofdstel had toen ik nog op pony’s reed, en dat nu op de paarden niet meer past. Ik heb nu alleen een mexicaans hoofdstel, de Andover zou dus perfect zijn!

 152. ReplyMargreet Degen

  Heel graag voor onze nieuwe pony Caatje de Windon in maat Cob. Ze verdient haar eigen chique hoofdstel voor als we straks op wedstrijd gaan 😀

 153. ReplyNienke

  Ik zou heeeel graag de bruine andover willen voor mijn verzorgpaardje van 24 Krista! 🙂 Al een tijdje waren we op zoek naar een nieuw hoofdstel. De andover van BR zou super staan bij haar bruine zadel. Ze verdiend dit hoofdstel omdat ze altijd heel erg lief en respectvol is naar iedereen. Een engeltje, dat is ze! Helaas heeft ze de afgelopen tijd veel probleempjes gehad rondom haar gezondheid, en het zou super zijn als we dit hoofdstel zouden kunnen winnen voor als we het rijden weer kunnen oppakken! Buiten dat het hoofdstel er heel erg mooi uit ziet, denk ik dat de anatonomische vorm erg geschikt zal zijn voor een mijn al wat oudere verzorgpaardje!

 154. ReplyMarjan Boersma

  Het Andover hoofdstel zwart met wit ondergelegd in de maat full zou super mooi op mijn merrie staan! Ze heeft nu een hoofdstel die allemaal riempjes uit andere hoofdstellen heeft en wegens financiële redenen kan ik geen mooie eigen kopen nog. Dus deze zou heel goed van pas komen! 🙂

 155. ReplyCynthia Vrolijk

  Ik zou heel graag het BR Hoofdstel Andover zwart/wit, willen winnen!! (Maat Full) Paard staat helaas al 2 weken stil om te rusten vanwege haar achterbeen, waarschijnlijk kreupel. Maar als ze straks weer goed loopt, hoop ik met dit hoofdstel mooie ritjes te maken en wedstrijden te rijden! *duimen*

 156. ReplyTessa

  Het hoofdstel Andover zou ik heel erg graag winnen in maat cob. Na jaren wachten wordt mijn droom werkelijkheid. ik ga eindelijk mijn eigen pony kopen!! Daarom moet ik dus nog alles gaan aankopen wat voor mij een grote kost is, doordat ik het zelf financier. Daarom zou het super fijn zijn als ik deze zou kunnen winnen, zo kan ik het hoofdstel afvinken van mijn wishlist. Hierdoor zal mijn pony kunnen schitteren met een prachtig hoofdstel.

 157. ReplyKayleigh van der Lugt

  Wow!!! Dat wil je toch zeker winnen!!! De Andover heb ik al!! 😉 dan ga ik voor de Swindon!! Heb nu ook een s&t van BR maar wil er graag 1 met een lak neusriem! Duimen maar!!!

 158. ReplyFloor van bruinesse

  Ik zou echt super graag de andover zwart/wit willen winnen, net lijkt me namelijk suppeerr gaaf op mijn Friese merrie ( maat full is dus wel handig ), ik gun het anderen ook enorm natuurlijk en ben blij dat jullie iemand heel blij kunnen maken
  Succes met de verloting en alvast gefeliciteerd voor de winnaar

 159. ReplyJacqueline Wildemans

  Swindon! ! Wit onderlegd. Supergaaf hoofdstel waar mijn knappe paard echt wel mee in de ring wil shinen!
  Maar de bruine grandham Mexicaanse zou mijn springer bij z’n mooie uitfit ook zeker niet mis staan!! Hele fijne spullen van Br.

 160. ReplyMichelle Vorst

  Ik zou graag een bruin Grantham hoofdstel willen omdat mijn paard iets met zijn gebit had waardoor hij niet kon eten en daardoor werd hij heel dun en kreupel en kon die zo’n hoofdstel niet om omdat dat te veel druk gaf en nu is hij geopereerd aan zn gebit en nu kan hij wel zo’n hoofdstel om en ik vind ze echt heel erg mooi en dan heb ik mijn bruin springset compleet en het zou hem heel mooi staan, ik hoop dat ik win

  Groetjes Michelle

 161. ReplyTijn

  Ik zou graag het hereford hoofdstel in maat cob willen winnen! Ten eerste vind ik hem prachtig maar ik vind het ook erg fijn dat het hoofdstel een lage neusriem heeft die het bit dus beter op zijn plek houdt! Dat is erg fijn ook om makkelijker te kunnen sturen! Want sturen vindt ze nog erg lastig dus dan zou zo’n prachtig hoofdstel erg goed van pas komen! 🙂

 162. ReplyRouwen

  Ik zou het ontzettend gaaf vinden om het Andover hoofdstel te winnen, dit jaar is het doel om te gaan starten en dit hoofdstel zou ontzetten mooi bij mijn maatje passen zodat hij er op en top uitziet op wedstrijd.

 163. ReplyLuna

  Ik zou dit hoofdstel super graag willen winnen! WoW wat een mooi hoofdstel. Het Andover hoofdstel in het bruin maat cob is echt heel mooi. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooi bruin dressuur hoofdstel (helaas kan ik geen mooie vinden, tot nu dan), omdat het huidige hoofdstel niet goed past. Ze krijgt er wondjes van die telkens weer open gaan… Daarom rij ik nu tijdelijk met een hoofdstel met Mexicaanse neusriem, omdat deze het wondje vrij laat. Helaas is dit niet heel handig om dressuur mee te rijden en op wedstrijd is het al helemaal gek haha! Het zou gewoon super goed uitkomen!

 164. ReplyMargaux Hens

  Ik zou super graag het andover hoofdstel winnen! Mijn paardje word net beleerd en het zou heel mooi meegenomen zijn?

 165. ReplyCiara Gundlach

  Echt een super leuke actie!❤️ Ik zou het echt geweldig vinden om het andover hoofdstel in de maat full te winnen?❤️ En dan het liefst in de kleuren zwart/wit. Ik hoop echt heel erg dat ik er een krijg het zou echt super tof zijn!?❤️?

  1. ReplyLynn

   Supergave actie! Vind br ook altijd een super fijn merk!! Het hoofdstel Swindon vind ik heel erg mooi!! Zo super zijn om mee op wedstrijd mee te gaan maar natuurlijk ook op les met mijn nieuwe topper!! Voor mij graag maat cob en met witte onderlaag!

  2. ReplyMayke

   Ik zou heel graag de swindon willen winnen voor mijn topper omdat ze wel een nieuw hoofdstel verdiend heeft na al het goede werk

 166. Replylarissa van reeuwijk

  ik zou graag het Andover hoofdstel willen in het compleet zwart? ik zou m graag winnen voor mijn valliant en grapje (ja zo heten mijn favoriete paarden) ik vind m echt super mooi? de wit onderlegd mag ook, maar mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte met zwart onderlegd maat full❤ je doet t de laatste tijd echt super goed met je blog, ga zo door??

 167. ReplyElke Brink

  Ik zou heel graag een zwart grantham hoofdstel in de maat cob willen winnen. Mijn pony heeft last van zijn rug, waardoor ik een nieuw zadel moet kopen. Ik had altijd een dressuur zadel, maar omdat springen meer mijn ding is, heb ik nu een springzadel aan laten meten. Ook heb mijn hoofdstel vorig jaar een keer uitgeleend, maar die is toen geknapt. Ik heb hem toen gemaakt, maar het blijft altijd zichtbaar. Ik hoop dat ik het hoofdstel win, want deze zou gewelidig staan bij mijn pony en zijn nieuwe zadel!

 168. ReplyEline de Boer

  Ok zou heel erg vraag de andover en dan de laatste in het kader in maat cob. Ik rij drie paarden bij, dus een extra hoofdstel is altijd meer dan welkom!! Ik hoop dat deze dan het vijfjarige paard past, ik hen er al een voor de andere twee.

 169. ReplyMandy vd Velden

  BR Hoofdstel Grantham zwart!!

  Ik ben helemaal fan van een mexicaans hoofdstel!
  Ik zou het graag willen winnen omdat ik een nieuwe pony ook een nieuw hoofdstel aan wil geven, zodat we een hele tijd vooruit kunnen. Én omdat we dan helemaal compleet zijn voor op wedstrijd!

  Ik zou hem ook nog voor andere pony’s kunnen gebruiken, we mogen 3x op de brabantse kampioenschappen komen dus dan wordt het hoofdstel mooi geshowd!!

 170. ReplyJoy Koning

  Wat een supergave hoofdstellen! Ik zou heel graag winnen ?? je site is trouwens echt helemaal super!

 171. Replymanon brons

  ik wil graag de linkse swindon winnen omdat ik met mijn sport haflinger binnenkort richting de z ga en graag met dit hoofdstel wil trainen

 172. ReplySabrina van Vliet

  Haaaa ik zou graag de Andover willen winnen omdat het een super mooi hoofdstel is! Mooie foto ook trouwens ????

 173. ReplyOceane

  Ik zou super graag het Gratham hoofdstel winnen! Mijn prachtige 9jarige KWPN merrie verdiend het wuper hard! Ze doet zo haar best voor mij! Ze is dressuurgefokt maar springt toch maar even parcour 1m20 op training. Ik rijd momenteel met een gewoon trenshoofdstel maar ze loopt nog niet 100% hoe het moet zijn. Mijn trainer heeft gezegd dat ik me een mexicaans hoofdstel moet aanschaffen, maar met dat ik als tiener alles uit mijn eigen zak moet betalen en de osteopaat en hoefsmid me al bakken kost, lukt het me niet 1 te kopen met er ook nog bij dat het anatomisch moet zijn door haar gevoelige oren. Dit hoofstel is dus perfect en het dan nog winnen is nog perfecter.

 174. ReplySofie van uden

  Ik heb net een nieuw friesje om te rijden, maar zijn hoofdstel is voort een beetje stroef en hard dus t zou heel mooi uitkomen. 🙂 en natuuurlijk zijn ze gwn zoooo moooi!! Ik zou heel graag de andover willen winnen??

 175. ReplySimone

  WAAAUW ik zou echt suuuper graag de BR Hoofdstel Grantham in het zwart winnen ?? m’n pony en ik hebben grote problemen gehad met het springen, we zijn nu weer begonnen en het gaat echt top. Hij is alleen heel enthousiast en dit hoofdstel wil ik al een tijdje voor het springen. Helaas ging het toen mis, nu we weer zijn begonnen en het goed gaat kan ik hem super gebruiken ??

 176. ReplyPaulien Schip

  Wow, wat een actie! Ik zou graag het Andover hoofdstel winnen in de kleur zwart/wit en in de maat full. Mijn verzorgpaard heeft een heel oud hoofdstel en ik zou graag een nieuwe willen. Het is trouwens ook nog is een leuk cadeautje voor mijn verzorgpaard want hij is pas jarig geweest! Hij is 4 geworden!

 177. ReplyMarloes

  Ik zou heeeel erg graag de Swindon hoofdstel met witte onderkant willen winnen!!! Deze vind ik echt heeel erg gaaf en kan ik mijn lieve pony weer eens verwennen met een nieuw hoofdstel!!! ? ?

 178. ReplyKamille Dupon

  Voor mij is het gelijk welk hoofdstel.
  Ik wil hem graag winnen voor mijn oudste paardje die heb ik het minst lang en ik had een oud hoofstel van iemand gekregen maar zou graag een nieuwe willen.

 179. ReplyDany

  Ik zou t gaaf vinden om het Andover hoofdstel te winnen! Voor me nieuwe verzorg Fries Isa-beau, lijkt me super!!!?

 180. ReplyAnouk

  Ik zou heel graag een nieuw hoofdstel van BR willen winnen, want ben zo langzamerhand wel aan een nieuwe toe. We waren al wat opzoek in de winkels, maar eentje winnen is nu dus helemaal leuk natuurlijk! 😉
  Het model andover zou ik dan graag willen in de kleur zwart. Het zou heel erg leuk zijn als ik won! 🙂

 181. Replymyrthe mooij

  Ik zou heel graag het hoofstel Grantham willen winnen in maat full en dan in de kleur bruin! Ik ben gek op BR artikelen en heb dan ook al een aardige collectie. Dit hoofstel zou super van pas komen want mijn paard reageert niet fijn op een normaal hoofdstel. Ik leen wel eens een mexicaan maar om er zelf 1 te hebben is nog veel handiger! Daarbij staat het super mooi op concours in de springring 🙂

 182. ReplyVancoillie Chloë

  Ik zou heel graag een swindon hoofdstel willen winnen in de maat full en in het kleur zwart. De hoofdstellen van de manege zijn niet zo goed en het zou handig zijn als ik zelf een hoofdstel heb. Ik ben dol op het merk BR en heb heel veel dingen van dat merk. Je site is heel leuk!!

 183. ReplyDanique

  Wauw!! Super gave winactie? en wat een mooie hoofdstellen!!! Ben zelf helemaal fan van de peesjes van br al die leuke kleurtjes?? het hoofdstel zal dus ook wel heel erg gaaf zijn! Ik zou heel graag het hoofdstel andover willen winnen de zwarte met lak in maat full?? mijn paardje verdient gewoon een mooi hoofdstel na al haar moeilijke tijden?

 184. ReplyNienke Feenstra

  Ik zou graag de BR Andover in het bruin willen winnen voor mijn vos blonde merrie. Heb nu een bruin zadel en daar moet nog een mooi hoofdstel bij ?

 185. ReplyMarleen Veneberg

  Geweldig wat een gave actie! Altijd welkom!
  De bruine Andover is echt super!! Helemaal verliefd.
  De vriendelijk gebogen hoofdstuk achter de oren langs bied het paard veel vrijheid.

 186. Replynaomi hesseling

  Ik zou het enorm leuk vinden voor mn Lease-paard, ik wil namelijk sowieso al een hoofdstel voor dr zoeken, maar ik dacht zo kan ik het ook een keer proberen. ?

 187. ReplyAlessa Dalessi

  Ik zou heel graag het hoofdstel grantham in het bruin?. Het zou super leuk zijn als ik zou winnen, want dan kan ik het gebruiken op de Brabantse kampioenschappen, waar ik en mijn zus allebei naar toe mochen✌. Mijn paard heeft al zijn hoofdstel alleen die is al wel 3 tot 4 jaar oud en dan zou een nieuwe wel mooi zijn, dus nu maar duimen ❤?

 188. Replynaomi hesseling

  ik was vergeten er bij te zetten welk hoofdstel ik zou willen.. ?. oeps.
  ik zou heel erg graag de swindon hoofdstel met witte ondertoon willen! voor mn lease-paard. ^^ . k zoek al een hoofdstel, maar ik dacht het is het proberen waard om mee te doen.

 189. ReplyMariken Duncker

  Voor onze nieuwe pony willen we graag een nieuw hoofdstel. De BR Hereford zal hem goed staan ? En ideaal met een lage neusriem, omdat hij te weinig ruimte heeft voor een gecombineerde neusriem. Hij heeft maat cob! ?

 190. ReplyMarjan leeuwenstein

  Ik zou graag voor mijn sanneman het hoofdstel andover willen winnen. Hij is mijn maatje en doet altijd en eeuwig zo goed zijn best voor mij. Het br hoofdstel wat hij nu heeft is inmiddels 12 jaar oud en hij verdient het echt om een mooi nieuw zwart hoofdstel om te krijgen.

 191. ReplyRianne

  Ik zou super graag de andover willen winnen.
  Mijn hoofdstel is kapot gegaan en dit zou super goed uitkomen!
  Ook is het een mooi hoofdstel voor op wedstrijd <3

  Ik volg je fb pagina al heel erg lang en ik vind het leuk om elke keer weer te lezen.
  Die huizen met paarden vind ik altijd het leukst 😀
  Ook zijn de setjes interessant en heb je mij 1 keer geholpen aan een leuk dekje :)!

  Zelf heb ik ook veel spulletjes van BR. Vooral veel peesjes 😀

 192. Replycharlotte

  super leuke winactie 🙂 ik zou graag een BR Hoofdstel Hereford willen winnen maat pony. omdat mijn hoofdstel net 2 uur geleden kapot is gegaan en heb een nieuw hoofdstel nodig. ik heb mijn zo lang gebruikt dat die gewoon op is. het hereford hoofdstel enorm gaaf hij lijkt op mijn ouder en dat vind ik ook erg leuk.

  groepjes charlotte

 193. ReplyEmma Bottcher

  Ik zou heel graag het andover hoofdstel in maat cob willen winnen in het zwart hij is zooooo mooi ???

 194. ReplyIlse

  Het hoofdstel Andover in het bruin maat full is zeeeeer welkom om onze bruine set compleet te maken! In het zwart heb ik de BR Adlington en daar ben ik al een aantal jaar zeer tevreden over, dus met een nieuw hoofdstel van dit merk zou ik heel blij zijn.

 195. ReplyErna

  Ik zou heel graag dat mooie Andover hoofdstel willen winnen in maatje cob. Mijn lieve merrie kan heel goed een nieuw hoofdstel gebruiken.

 196. ReplyLinda Maasdam

  Tsja, deze hoofdstellen van BR zijn nou eenmaal heel fijn, zeker qua kwaliteit/prijs verhouding. Ik heb er zowel een trens- als stang en trens hoofdstel van. Ik mag met met maatje inmiddels Lichte Tour starten en dan zou het wel erg goed uitkomen als wij een type Swindon zouden kunnen winnen, zodat we samen weer compleet fris voor de dag kunnen komen!

 197. ReplyEline de Boer

  Ik wist niet zeker of ik het al had ingevuld, sorry als ik dat al wel heb gedaan! Voor herhaling: ik rij drie paardjes, voor de oudste twee (16 en 17) maar voor de jongste zou ik graag de zwarte andover in maat cob!! Een extra hoofdstel is hartstikke welkom, al helemaal zo mooi!

 198. ReplyDamelza Visser

  Ik zou graag de BR Swindon willen winnen voor de eigenaresse van mijn bijrijdpaard. Ze heeft het afgelopen halfjaar veel pech en ongeluk gehad maar in september gaan ze na lang wachten hun Z2 debuut maken. Dit stang en trenshoofdstel zou daarbij erg mooi staan in de ring.

 199. ReplyFemke

  Zou zo geweldig zijn om een br andover hoofdstel te winnen ? Ik ben aan het sparen voor een goed hoofstel voor mijn vriend. Wand hij is er wel aan een nieuw toe voor een frisse nieuwe start en natuurlijk zou het ook geweldig staan?

 200. ReplyNisrine Nura

  Hoi, wat een leuke actie! Ik zou graag een swingdon hoofdstel willen! Maat mini het is namelijk voor een shetlander. Ik wil heel graag winnen omdat de Jitske (de shetlander van mijn vaders werk/ponyclub) haar hoofdstel stuk heeft gemaakt. Daarom loopt ze nu met een te groot hoofdstel…

 201. ReplyMarijke slootmans

  Hey! Ik zou graag het hoofdstel andover winnen ik maat cob en kleur zwart/wit , ik heb nog niet zoveel gerief voor de pony’s/paarden , die ik en mijn schoonzus uit een een slechte omgeving halen, we vangen ze op , op onze weide verzorgen ze hoefjes tandjes alles, worden dan opgeleerd doorgereden en een perfect thuis gezocht. De pony’s kunnen wel wat goed gerief gebruiken, ze zijn enorm gevoelig op harde dingen 🙂 en ik weet dat br hoofdstellen enorm zacht zijn 🙂 alvast mijn deelname hier 🙂

 202. ReplyKimberley Wijzenbroek

  Het model Andover vind ik helemaal geweldig! Fijn anatomisch gevormd, de lak neusriem en mooie frontriem maken het hoofdstel helemaal af. Ik zou het hoofdstel graag in het bruin of helemaal in het zwart willen winnen in maat COB ?

 203. ReplyCharlot Otten

  Ik zou graag de Andover willen winnen voor mijn verzorg paardje in maat Full. Nu zijn we een half jaartje aan het trainen en we hebben nu al zoveel bereikt.

  Graag in het bruin of zwart met wit onderlegd?

 204. ReplyGayle Bosch

  Ik zou heel graag de BR andover lak zwart willen winnen voor mijn nieuwe paardje. Ik had altijd een super mooi BR Hoofdstel voor mijn oude paardje maar die had een cob een deze helaas een full dus die past niet? Dus zou heel graag deze willen ??

 205. ReplyAttie

  Graag de Swindon voor mijn dochter. Ze rijdt M1 dressuur maar met het oog op de toekomst zou deze erg welkom zijn. Ze heeft nu ook een BR hoofdstel wat erg goed bevalt.

 206. ReplySelena imminga

  Wat een leuke actie!
  Ben echt fan van BR fijne hoofdstellen!
  Ik wil graag de BR Hoofdstel Swindon voor mijn Merrie Asirika winnen die net een prachtig veulen op de wereld heeft gezet Limited Edition SI!
  Zodra Limited gespeend is mag ze weer de wedstrijd sport in inmiddels M2 dus mogen bijna gaan trainen met Stang en Trens dus de BR Hoofdstel Swindon zal heel erg welkom zijn!

  1. ReplyMichella

   Ik zo heel graag het Andover hoofdstel willen winnen voor mijn paard. Het hoofdstel is na een kauwsessie van de veulens wel aan vervanging toe.

  2. ReplyJoyce Dewel

   Zou ik deze actie winnen heeft het bruine Andover hoofdstel mijn voorkeur voor mijn kleine paardje een maatje cob dan liefst. Wegens mijn andere hoofdstellen of niet meer passen voor haar of deze toe zijn aan vervanging. Het zou haar zeer mooi staan als we na al onze harde training wedstrijden kunnen beginnen rijden en ook met een Photoshoot in zicht zouden de foto’s nog mooier worden.

 207. ReplyAnnemiek v B

  Het hoofdstel BR Andover is mijn favoriet. Mijn nieuwe paard heeft nogal een klein hoofdje en al mijn spullen van mijn overleden paard zij veel te groot. Al vele gaatjes bij geprikt, maar daar wordt het ook niet fraaier van. Nu ik binnenkort wil gaan starten in de wedstrijden, is een nieuw, passend hoofdstel toch wel een grote wens.

 208. ReplyChelsea van de Wynckel

  Het Br andover hoofdstel zou heel leuk zijn! Wit onderlegd, maat full (denk ik haha, nog maar 1 hoofdstel overgekocht 2ehands voor mijn haflo-arabier, dus zou het eens moeten checken) 🙂 Omdat ik eigenlijk nog nooit een nieuw hoofdstel heb gekocht (of gewonnen) voor mijn pony, enkel 2ehands, waar natuurlijk niets mis mee is… Maar een gloednieuw hoofdstel is toch altijd net dat beetje specialer ^^ Het zou alleszins heel fijn zijn en wie weet zou ik hem nog net op tijd hebben voor mijn 2e (oefen)dressuurwedstrijd ooit 30 juli!

 209. ReplyMerel Berwald

  Ik zou heel graag de grantham full zwart willen voor mijn knappe paardje. Zijn hard aan het trainen en mijn andere hoofdstel is een beetje oud aan het worden.

 210. ReplyNicole

  Wat een super leuke actie!!!
  Het model Andover zou heel mooi staan als ik straks voor het eerst in de Zz zwaar mag starten met mijn ruin!
  ‘shinen’ in de baan met de Swarovski steentjes?

 211. ReplyDorothy

  Ik zou graag het swindon maat full winnen met witte neuskussen 😀 is voor mijn geweldig draverke. Hij doet steeds zijn best en we hebben al bloes zweet en tranen beleeft om te staan waar we nu staan we hebben veel dromen samen en ik weet dat we stapje voor stapje er graken en een nieuw hoofdstel zou een geweldige eerste stap zijn de hoofdstelletjes zijn prachtig

 212. ReplyBritt De Mol

  Ik zou het super gaaf vinden als ik het hoofdstel andover kan winnen in het zwart met zwart onder stuk .
  Ik zou het aan mijn mama geven omdat we nu ook een paard gaan kopen voor haar .
  Liefst maat cob ( het is voor een tinker ) .
  Groetjes Britt .

 213. ReplyAnke Fierens

  Ik zou heel graag het Andover hoofdstel maar full winnen in de prachtige zwart/wit kleur. Dit omdat ik nog maar net een paardje heb gekocht (dat nu nog met een veulen op de weide staat) en ik nog geen passend hoofdstel heb voor haar. Ik wil met haar een nieuwe start maken en dan zou zo een fantastisch hoofdstel ons zeker helpen om daarna hogerop te geraken. Daarnaast doe ik ook aan amateurfotografie en met zo een chique hoofdstel zal men paardje helemaal stralen op foto’s. ??

 214. ReplyLonne Buts

  De andover zou super zijn wand mij pony heeft een bedje dat uitsteekt en dan passen niet allen hoofdstellen maar die van BR wel? Ik heb meer spullen van BR het is een hele goede kwaliteit!!?

 215. ReplyEmma Elias

  Ik zou heel graag het hoofdstel genaamd andover willen winnen in de kleur zwart! Het is echt een prachtige actie en normaal ging ik ern nieuw kopstuk kopen maar ik denk dat ik toch wel nog wat ga wachten! Ik hoop net als iedereen dat ik kan winnen hahah!
  Liefs Emma

 216. Replyfoodbyniek

  Heel graag de Andover in maat Full! ? Ik ga elke zomer en meivakantie naar zuid-frankrijk en daar hebben ze een manege met paarden waar ik dan heel veel op rijd. Het zou super gaaf zijn als ik dan ook een hoofdstel voor ze heb, en al helemaal eentje als deze! ?

  Fingers crossed….

 217. ReplyTamara besteman

  Ik zou heel graag een andover hoofdstel willen winnen in de maat full zwart met witte. Ik heb mijn paardje nu een half jaar en ben zo trots op haar dat ze in zo een korte tijd zo vooruit is gegaan. Nou wil ik ook graag wedstrijden met haar gaan rijden. En een mooi hoofdstel past daar wel bij ?
  Ik win ook nooit wat maar blijf het proberen en hopelijk deze ene keer dat ik wat win zou ik super blij mee zijn met zo een geweldige prijs.

 218. ReplyEllen

  Wow wat een prachtige winactie!? Ik zou er eentje kunnen gebruiken! De eigenaar van de paarden die ik rijd doet zoveel voor mij en dit zou ideaal zijn om iets terug te doen voor hem! Ik duim!

 219. ReplyStephannie

  Ik zou voor mijn paard graag een br andover willen hebben! Maat full en wit onderlegd, dit omdat mijn paard alles nieuw heeft gekregen zoals een zadel en een mooi dekje en nieuwe poets set! En omdat dat best redelijk wat centjes kost zou het megaleuk zijn dat hij een nieuw hoofdstel erbij krijgt om zn look compleet te maken!

 220. ReplyIndy vd Elzen

  Andover hoofdstel maat full?
  Ik gebruik nu een oud hoofdstel van iemand anders dit voort nietmeer zo goed is, en zou daarom graag een nieuwe willen kopen maar de goede hoofdstellen zijn vaak zo duur!

 221. ReplyStephanie

  Ik zou zeer graag het bruine grantham hoofdstel winnen in de maat Cob. Zou mijn jonge paardje zeer blij mee zijn! Hij verdiend dit echt en zou mooi staan bij mijn springzadel van BR.

 222. ReplyNaomi

  Ik zou super graag een andover willen winnen, voor mijn super lieve bijrijdpaard!
  Ik zou het gaaf vinden om een mooi nieuw hoofdstel te hebben voor de wedstrijden ( hij mag bijna starten) en voor de fotoshoots die we elke maand 2/3 maal doen !

 223. ReplySofie Van de Voorde

  Het Br andover hoofdstel zou echt super zijn!
  Ik krijg waarschijnlijk een eigen paard, dus zo een hoofdstel is altijd welkom! Super actie!

 224. Replyevelienmagnus

  Leuke actie! Het zou heel leuk zijn om de Swindon te winnen. Liefs maat full en witte neusriem. Momenteel ben ik met mijn Spaanse hengst volop aan het trainen voor de wedstrijden. Daarom zou het hoofdstel van BR goed van pas komen.

 225. ReplyRenee

  Ik zou graag het hoofdstel Swindon willen winnen. Mijn paard en ik zijn na veel tegenslag weer aan het trainen en ik zou graag met dit hoofdstel weer wedstrijden willen gaan rijden. Ik denk dat die met de zwarte neusriem beter staat en dat ze een cob maat nodig heeft. Met dit hoofdstel komt ze nog mooier voor de dag op wedstrijd!

 226. Replysierou

  Ik zou graag wit/zwart andover maat cob hoofdstel willen winnen ! Zou super vet staan bij mn pony andalusier voor op wedstrijden !

 227. Replymarielle

  Ik zou graaf hoofdstel andover willen winnen, in het zwart maat full, vind het echt een supermooi hoofdstel. zou mijn paard geweldig staan tijdens onze wedstrijden 🙂

  We rijden momenteel M1 & hopen nog heel ver te kunnen komen

  Hopen dat ik deze x geluk heb

 228. ReplyErica Robbertsen

  Heel erg graag zou ik het hoofdstel Br hoofdstel Andover willen winnen. Ik ben er bijna aan toe om in de Z te gaan starten en mijn hoofdstel nu begint echt aan zijn eindje te komen ?.
  Als ik hem zou winnen dan zou ik graag de zwart met zilveren frontriem, zwart onderlegd, kiezen. Echt een super mooi hoofdstel!

  Groetjes Erica

 229. ReplyLiese Magnus

  Ik zou graag een br swindon met wit onderlegd in de maat full willen winnen omdat mijn Spanjaard in 2,5 jaar tijd heel erg verbeterd is! Tijdens de trainingen doet hij altijd zeer goed zijn best en wilt echt voor mij en mijn zus werken. Nu zondag (10 juli) hebben we dan ook waardering gekregen voor ons werk, we hebben een 2de plaats behaald in de E7 met 67%!

 230. ReplyLisette

  Graag zou ik zo’n mooi hoofdstel willen winnen om te shinen op de wedstrijden! Mijn vierjarige topper heeft morgen zijn twee officiële wedstrijd, en met een nieuw hoofdstel zal hij vast uitblinken! De Andover zou hem prachtig staan. 🙂

 231. ReplyAlexandra Snippe

  Ik zou graag de Grantham willen in het zwart voor mijn mooie topper, zou mooi zijn voor op wedstrijd.

 232. ReplyMonique ter Heurne

  Ik zou graag een Hereford hoofdstel maat pony winnen. Voor mijn dochter haar pony Bugs!
  Bugs zijn hoofdstel is helaas kapot gegaan.
  Nu hebben we een hoofdstel wat niet zo goed past.

  Mijn dochter zou er heel mee zijn!
  Dan kan ze weer met een mooi hoofdstel richting de wedstrijd! ??
  We wachten het af….?

 233. ReplyKalinka Verstricht

  Het BR Andover hoofdstel in het zwart/wit zou perfect zijn!? Dit zou prachtig zijn voor mijn paardje Choco, die ik nog maar 3 maandjes heb!☺ Daarbij vind ik BR echt een topmerk!?

 234. Replyxmiriiaammx

  Wauw! Hééél graag de BR Andover in maat cob, de zwarte. Wat is die gaaf zeg! Ben al heel lang grote fan van BR, zoals al gezegd in het artikel is de prijs/kwaliteit verhouding heel goed. Ik ben 2 1/2 geleden weer begonnen met het oppakken van mijn paardje na ruim 3 jaar, dus dat hoofdstel is ook niet meer de beste, na al die tijd maar liggen stoffen. Super gave actie dus, en hij is zeer welkom hier!

 235. ReplySchaap

  Omdat mijn oude Br hoofstel al jaren heb en graag ook een voor mijn jonge paard zou willen ben erg tevreden over de br hoofdstellen

 236. ReplyAqui

  Ik zou super graag een zwart BR Hoofdstel Swindon winnen ! <3 Jammer heb ik niet genoeg geld om het te koppen en daarvoor bedankt ik Br en Pumps & Paarden om deze wedstrijd georganiseert die geef me een kans om deze prachtige hoofdstel aan mijn lieve paard bieden ! Met zijn strass hij is perfect voor een elegant, chic en verfijnd paardje zoals mijn Lasca !

 237. ReplyEsmee

  wauw.. dat swindon met wit onderlegd. Ik vind hem zo gaaf! Helemaal in love met dit hoofdstel. BR vind ik sowieso een topmerk. En de prijs en kwaliteit zijn gewoon super. Ik ga duimen! ?

 238. ReplyKimberley Wijzenbroek

  Het model Andover vind ik helemaal geweldig! Fijn anatomisch gevormd, de lak neusriem en de mooie frontriem maken het hoofdstel helemaal af. Ik zou dit hoofdstel graag in het bruin of helemaal in het zwart willen winnen, maat cob!

 239. ReplyNorine

  Ik wil graag een andover voor mijn nieuwe paardje! Oude hoofdstel is te groot dus word mee verkocht aan het oude paardje.

 240. ReplyFran Teirlynck

  Ik zou heel graag het br andover hoofdstel in het bruin winnen ( maat full). Ik ben zeer tevreden van alle spullen van br en zou nu ook wel eens het hoofdstel willen testen. Na enkele jaren is mijn hoofdstel aan vervanging toe. Met de leuke frontriem zal ik zeker schitteren op wedstrijd

 241. ReplyLeen Joosen

  Ik zou graag het Swindon hoofdstel Winnen omdat ik Br een heel fijn merk vind en ik nog geen stang en trens heb, en omdat ik dit een heel mooi vind!!! En omdat mijn fantastisch paardje deze schoonheid aan zijn mooie hoofdje verdiend! 🙂
  Zwart onderlegd vind ik hel helemaal fantastisch! Maat full

 242. ReplyCheyenne

  Wauw wat een gave actie! Ik zou heel graag de BR Swindon met wit onderlegd willen winnen! Wegens ziekte heb ik helaas niet kunnen rijden maar volgende maand mag ik er weer op dan gaan we ons weer helemaal richten op de wedstrijden!

 243. ReplyMarlies

  Heeeeel graag het Swindon hoofdstel full, wit onderlegd! Na ruim 5 jaar te hebben genoten van ons fijne BR trenshoofdstel, en daarmee van zadelmak tot/met de Z te zijn gereden, zijn we toe aan de volgende stap, stang en trens. Spannend en hoe mooi zou het zijn als ook dat weer met een BR hoofdstel kan starten!

 244. ReplyIris Jongman

  Ik zou graag de Andover hoofdstel willen winnen. Ik vind BR een super fijn merk en wil graag een hoofdstel met sperriem willen?.
  Voor mijn lieve paardje.

 245. ReplySimone van Donderen

  Ik zou super graag de Andover, zwart met wit in maat cob willen winnen. Ik zal binnen een paar jaar graag met de 3 jarige merrie die ik op het moment aan het inrijden ben beginnen in de dressuur. Dan zou dit hoofdstel natuurlijk het plaatje maken!

 246. ReplyAnne

  Ik zou graag een BR Grantham hoofdstel winnen in de kleur zwart maat Cob omdat dit mijn knappe pony heel mooi zou staan op de Brabantse Kampioenschappen springen.

 247. Replylois van zomeren

  Ik zou graag een bruine BR andover hoofdstel willen voor mijn bijrijdpaard. Als bedankje aan de eigenaresse dat ik dit top paard mag rijden en verzorgen!

 248. ReplyHilde

  Ik zou heel graag de BR Grantham
  willen winnen! Graag de zwarte maat full! Ik heb nu een gewoon hoofdstel maar wil graag ook een Mexicaans hoofdstel er bij! ???

 249. ReplyLara Giesselbach

  Ik zou heel graag de andover in het zwart willen winnen (de meest rechtse)! ik ga na de zomer voor het eerst starten met mijn nieuwe bijrijdpony nadat mijn lieve verzorgpaard afgelopen zomer verkocht is..

 250. Replylottebou

  Ik ben helemaal met je eens dat BR een heel fijn merk is met een super prijs/kwaliteit verhouding. Sinds 2 maanden heb ik een hele knappe 2 jarige nakomeling van hofrat in mijn bezit. Hij heeft nog geen hoofdstel en de BR Andover wit onderlegd (mt full) zou hem super mooi staan! Met het anatomisch gevormde kopstuk én anatomisch gevormde neusriem zal het hem ook zeker prettig zitten. Klaar om over een half jaar aan de slag te gaan!

 251. ReplyAnnemarijn van boven

  Ik zou heeel graag het andover hoofdstel willen winnen in maat full, zwart met wit onderlegd! Wat zou dat mooi staan bij Higgens!! Ik heb al veel spulletjes van BR, ben zo tevreden over dit merk! Het heeft een goede kwaliteit prijsverhouding en zou het iedereen aanraden!

 252. ReplySophie

  Ik zou heel graag het hoofdstel BR Hoofdstel Grantham winnen.
  In december komt mijn droom uit en komen mijn 2 spaanse hengsten en hafje in ons nieuw huis met wei te staan.
  Eindelijk genieten van deze 3 toppers en dan mijn oude passie voor de springsport met mijn hafje die heel graag springt terug opnemen.
  Dit hoofdstel zou hem heel goed staan, in de maat cob en kleur bruin 🙂
  Fingers crossed!
  Vele hoefjes van Jerte, Maltez en de haf Ares 😉

 253. ReplyAmber van Eekelen

  Ik zou super graag het BR hoofdstel Andover in het zwart willen hebben! Die is echt super mooi! En zou echt super mooi staan bij mijn verzorgpony. En zou ook een mooi bedankje zijn voor de eigenaresse van mijn verzorgpony waar ik ook op mag rijden!???

 254. Replynadia sluiman

  De Swindon wit onderlegd. De eigenaresse van mijn bijrijdpaardmag bijna Z starten. Als dank voor haar vertrouwen en de kans die ik krijg om haar paard ook uit te brengen (m1) zou ik haar dit mooie hoofdstel cadeau willen doen.

 255. ReplyNikita

  Ik zou heel graag de swindon willen winnen wit onderlegt. Die zou mijn schimmel prachtig staan zeker met de fotoshoot die ik over tijd heb met hem en m’n vrachtwagen erbij.

 256. ReplyKyrah

  Zou zo gaaf zijn om een keer iets te winnen!!
  Andover zwart met wit onderlegd is zo onwijs mooi!! Maat full voor mijn brokkenpiloot waar nu allemaal geld voor uit gaat naar de dierenarts en tandarts, fysio etc.

 257. ReplyAnnelieke Dekker

  Met een klein paard alles in de maat cob gekocht, maar nu komt er een joekel bij! 🙂 Voor hem zou de andover in full heel goed uitkomen. Mooi zwart past altijd. Een goed hoofdstel is zeker belangrijk voor Kees! ?Br heeft inderdaad altijd leuke spullen in vele kleuren voor leuke prijzen en super kwaliteit. We love BR!! ❤

 258. ReplyVienne Renes

  Ik zou graag de BR andover willen hebben, de rechter in maat pony! M’n toppertje is alweer 22 geworden en we rijden nog fanatiek wedstrijden en dat doet ze super! We winnen de ene na de andere! Dus zou ik graag een nieuw hoofdstel voor m’n knapperd willen winnen! Een echte topper verdiend af en toe een nieuw mooi hoofdstel☺️☺️

 259. ReplyTatiana

  Ik zou het liefst het BR Hoofdstel Andover winnen mat full in het zwart, wit onderlegd dat zou prachtig staan bij mijn zwarte merrie! Ik heb onlangs een nieuw hoofdstel gekocht maar het is al stuk aan het gaan, daarom zou een nieuw meer dan welkom zijn!

 260. ReplyAngela

  Als eerst: wauw wat een gave actie!
  Ik ben zelf al mijn hele leven allergisch voor paarden, maar nu heb ik een hypoallergene verzorg pony gevonden.
  Nu kan ik eindelijk écht genieten met het paard!
  Omdat het een Palomino kleur paard is, lijkt mij het bruine Grantham hoofdstel erg mooi staan!

 261. Replysarah descheemaeker

  dit is echt een heel leuke actie ik zou graag een BR Hoofdstel Andover in het bruin maat full als ik win het is voor mijn net geleerde schimmel zou hem echt heel goed staan 🙂 fingers grossed allezins!

 262. ReplyMadelon

  Wat een gave actie! Ik zou er heel graag 1 willen voor op wedstrijd. Het perfect passende zadel in cognac voor Dais was toch iets duurder dan verwacht waardoor er (nog) even geen geld is voor een nieuw hoofdstel. Ik ga voor het COGNAC kleurige GRAHAM hoofdstel in maat COB! 😀

 263. ReplyIneke Kramer

  Het hoofdstel Andover (wit onderlegd en maat cob). Wat is deze prachtig! Hij zal goed staan op onze zwarte merrie!

 264. ReplyInge van Dompzelaar

  Ik zou heel graag het Andover hoofdstel willen voor ons nieuwe paard. Met zijn 1.83 m hebben we niets passends liggen, dus een nieuw hoofdstel zou zeer welkom zijn.

 265. ReplyAnka Notermans

  Het hoofdstel Andover in maat full❣Die is zo mooi? Voor mijn allerliefste vriendje voor altijd!??

 266. ReplyRombouts Rini

  Het BR Swindon hoofdstel omdat ik ontzettend fan ben van de hoofdstellen van BR en omdat ik binnenkort met mijn merrie met stang en trens mag starten en zij er nog geen heeft ? .

 267. ReplyDebbie

  Ik gaat voor het BR Hereford, zwart, Cob hoofdstel!!!!!! Wat zou dit met 1 woord GÉWELDIG zijn om te winnen voor mijn Fjord Lilo!!!!!

 268. ReplyQuinty Stelloo

  Wauw! Wat een toffe winactie! Ik doe mee voor een Grantham hoofdstel voor mijn lieve merrie “Ninja”. Het hoofdstel die we nu hebben is iets aan de krappe kant 🙁 jullie zouden ons alle 2 er heel blij mee maken!

  Nu maar duimen 😉

  Liefs,
  Quinty & Ninja

 269. ReplyEline Vangroenweghe

  Ik zou super graag het bruine hoofdstel van Andover willen winnen! Ik heb mijn paar net gekocht en ze ging naar het slachthuis gaan omdat ze al 25 is! Ze doet nog super goed haar beste en haar hoofdstel is helemaal kapot! Daarom zou het super leuk zijn moest ik winnen

 270. ReplySabrine Reitsema

  Wat zou het zwarte Andover hoofdstel mooi staan bij mijn lieve en knappe Friese merrie! En wat zou het een troost zijn om het hoofdstel te winnen. I.v.m. mijn zwangerschap rijd ik sinds kerst al niet meer, in augustus ben ik uitgerekend en hoop zo om daarna zo snel mogelijk weer te kunnen rijden, en wat zal het Andover hoofdstel dan de eerste rit grandioos maken!! Dan is het helemaal compleet!

 271. ReplySamarja Haakmeester

  Het BR hoofdstel Andover full wit onderlegd is zoooo mooi!! Omdat ik al heel lang een nieuw hoofdstel wil zou ik deze graag winnen 🙂 ??

 272. ReplyMelanie

  Ik zou ongelooflijk graag de Andover, zwart met wit onderlegd in maat Full winnen!
  Waarom? Ik ben al jaren gek op de hoofdstellen van BR, het leer ziet er soepel en kwalitatief uit. De anatomische vorm ziet er zo perfect uit, moet leuk zijn om achter de oortjes te hebben. …En de afwerking natuurlijk. So classy! Dan nog even met een lakje en Swarosvki steentjes.

  B-E-A-utiful!

 273. ReplyEls De Smedt

  De zwarte Grantham graag, maat full. Vorige maand heb ik voor mijn dressuurknol een nieuw BR hoofdstel gekocht, zwart met wit onderlegd, maar mij springpaardje verdient (en heeft feitelijk ook nood aan) een nieuw BR hoofdstel. En dan zitten mijn beide paarden in het nieuw met hun hoofdstel, zou superfijn zijn!

 274. Replyria hermans

  swindon..omdat ik voor één keer niet wil opvallen met het mooiste paard, maar wél met het mooiste hoofdstel !

 275. Replyadolf cayet

  SWINDON, stang en trens..Ik geef dit aan mijn vriendin . Ze gaat er elke dag weer voor, in weer en wind….voor dat éne winstpunt !!!

 276. ReplyEmily

  De bruine hereford, het is een heel mooi hoofdstel, en nieuwe spullen zijn natuurlijk altijd leuk. Men lieve haflingermeid zou er echt mooi mee staan! Maatje full?

 277. ReplyVankeirsbilck Nathasja

  Ik wil heel graag het Andover hoofdstel in het zwart. Sinds februari ben ik trotse eigenares van een lieve merrie die voorheen in het koerswereldje zat, in augustus vorig jaar hebben we elkaar ontmoet en het was ‘love at first sight’. Sindsdien werken we samen aan een nieuw leventje vol liefde, plezier en teamwork tijdens het rijden. Ze verdient het om te schitteren, daarom de keuze van dit hoofdstel :)!

 278. ReplyDanielle

  Hey

  Ik zou graag BR Hoofdstel Andover zwart willen winnen maat cob voor mijn liefste fay
  Ze heeft het egt verdient
  ze laat me nooit indesteek en ik haar ook niet(ook mijn shetje)
  We zijn dikke friendinnen

  Mvg danielle

 279. ReplyMarijke van den Berg

  Ik zou echt suuuuper graag het zwarte grantham hoofdstel maat cob willen winnen!! Hij is zoooo mooii!!!?? Ik ben al een tijdeje op zoek naar een mooi springhoofdstel en nu maak ik er zelfs kans op om er een prachtige te winnen!?? Ik zou het echt echt heeeeeel erg gaaf vinden als ik hem won, ik zou zooo blij zijn!!? Echt waar, dat hoofdstel, gewoon perfect?????

 280. ReplyJiske vd Bovenkamp

  Het hoofdstel zwart swindon met wit onderlegd maat cob zou ik graag voor mijn Z2 paard willen hebben, zodat hij goed voor de dag komt met de kür op de Gelderse Kampioenschappen.?? Het hoofdstel ziet er super strak afgewerkt uit en dit past precies bij ons voorkomen!!!

 281. Replycarla

  Ik zou graag het mooie BR Grandham winnen.. Past vast heel mooi bij mijn jonge paard dat ik binnenkort zadelmak ga maken..

 282. ReplyMaike

  Ik zou graag de Andover in het bruin winnen maat COB, aangezien ik na de zomer wedstrijden ga starten en het super gaaf zou staan. Daarnaast handelen we sinds kort een beetje in Dpony’s en dit hoofdstel zou prachtig op de foto’s staan…

 283. ReplyAmber

  Model Swindom in zwart met wit onderlegd maar full. Voor als mijn paard die nu helaas een peesblessure weer helemaal op de been is! Dan verdient hij wel zo’n mooi hoofdstel! Tevens kan ik het hoofdstel ondertussen ook goed gebruiken voor andere paarden, echt een heel mooi hoofdstel!!!!!
  En fijn dat het anatomisch gevormd is!

 284. ReplyMyrte

  Ik zou heel graag de super mooie andover met lak neusriem winnen voor mijn stoere paard guess in maat cob. Vandaag is helaas mijn oude br hoofdstel kapot gegaan dus heb dringend iets nieuws nodig voor hem en hij liep super fijn met br!!

 285. Replyalida

  Ik zou graag het BR Hoofdstel Andover willen winnen want zou echt super staan op me puppy paardje ? en vind BR echt een geweldig merk

 286. ReplyHanne Jacobs

  Ik zou graag het BR Swindon hoofdstel winnen met zwart onderlegd maat Full; na bijna 15 jaar is een nieuw stang & en trens hoofdstel toch wel welkom 😉

 287. ReplyRomi

  Het hoofdstel hereford in maat full ☺️,
  Ik vind het merk BR helemaal leuk het is mijn nummer 1 merk !
  Heb er dan ook leuke spulletjes van , maar zo een gaaf hoofdstel ontbreekt nog.
  dat hoofdstel zal hem dan ook prachtig gaan staan.

 288. ReplyMarjolein

  ik zou graag een zwart andover hoofdstel willen, maat full. Mijn paard verdient het om een mooi passend hoofdstel te krijgen.

 289. ReplyAmber

  Ik zou graag het zwart-wit Andover hoofdstel maat full winnen omdat hij zo zijn best doet voor mij en omdat hij kinderen van hun paardenschrik verhelpt. Hij verdient wel iets moois voor wat hij allemaal doet.

 290. ReplyRachelle van beek

  Ik zou graag een br hoofstel andover winnen met de zwart wit gelakte neusriem voor mijn mooi zwart paard ?

 291. ReplyNathalie

  We rijden nu met de Br Kingston, dit is een erg fijn hoofdstel! De punten voor het Z zijn bijna binnen dus de Swindon zou dan heel goed van pas komen!

 292. Replylaura huisman

  ik zou graag het hoofdstel Swindon willen hebben voor mijn super eigenwijze fjord met wie ik deel neem aan de zomer competitie van het fjordenstamboek en zou graag willen shinen met dit hoofdstel op o.a de premiekeuring en natuurlijk de zomer competitie zelf 🙂

 293. Replyhasserombouts

  Het andover hoofstel zwart, wit onderlegd maat full zou prachtig zijn voor mijn schat! Ik ben trouwens ook erg fan van BR. Ons huidige hoofdstel is jammer genoeg na een heel aantal jaren gebruik aan het verslijten dus een nieuw is zeer welkom… Er is natuurlijk heel weinig kans dat ik win maar ja, wie niet waagt niet wint zeker 😉

 294. ReplyLiselottebeijen

  Ik zou heel erg graag het hoofdstel Andover (wit onderlegt maat full) willen winnen, omdat mijn huidige hoofdstel een paar dagen geleden is gebroken tijdens een buitenrit… Heel stom natuurlijk, daarom komt deze actie als geroepen!

 295. ReplySabine

  Br hoofdstel andover wit onderlegd maat cob! Zou heel goed uitkomen nu we net beginnen met wedstrijden rijden!

 296. ReplySuzan Hopster

  Hey BR!

  Jullie hoofdstel Andover vind ik erg gaaf en daarom zou het helemaal geen probleem zijn als ik deze zou winnen ;)!
  Vooral de wit onderlegde Andover in maat full zou m’n paard vast mooi staan. (De helemaal zwarte is ook niet verkeerd trouwens 😉

 297. ReplyEsther

  Andover! Al 16 jaar besmet met het paardenvirus en sinds een week een trotse eigenaar van mijn eerste eigen paard! Dat verdiend een heel mooi nieuw hoofdstel 😀 en BR heeft gewoon erg fijne producten met een mooi design!

 298. ReplyNatasja Bergen-Vogels

  Een hereford maat pony 🙂 zou mijn pony prachtig staan en ideaal om mee te rijden met een jong kind blijft het bit stiller

 299. ReplyEsther Maagdenberg

  BR Hoofdstel Andover! Heel mooi, stang en trens is ook super, maar nog wat hoog gegrepen helaas haha. Mijn lieve pony verdient wel zo’n mooi nieuw hoofdstel. Maat cob!

 300. ReplyWendy Huybrechts

  een zwart Andover zou super zijn. Mijn paard heeft helaas van de week mn oude hoofdstel wat ik al 10 jaar had kapot gekregen aan het riempje het bakstuk. Dus zo een mooie zou heel welkom zijn.

 301. ReplyLouise

  Wauuw ! ? het grantham hoofdstel zwart in maat full. Wat zou die mooi staan op mn lieve paardje! ?

 302. ReplyElien Van der Velpen

  Heey pumps&paarden! Wat een leuke actie! Ik hoop zo dat ik win want mijn paard heeft zijn hoofdstel stukgemaakt :'( Heb echt een nieuw nodig, maar heb al het geld al uitgegeven aan een leuke outfit voor de pimp je pony op ponykamp ;p Dus echt nood want zit zonder spaargeld en zonder hoofdstel! Gelukkig heeft ie nog halsters om mee te rijden 🙂 Graag de swindon in wit onderlegd!!! 😀

 303. ReplyDana van Lingen

  Absoluut de zwart onderlegde SWINDON ?? (maat full, anders past het nooit op paardje?)
  Ik zou het hoofdstel graag winnen voor mijn eerste proef met hem, aangezien zijn huidige stang-trens wat klein en ouder is geworden en natuurlijk omdat het hem gewoon super zal staan en zeker in de ring!!

  XXX een trouwe lezer/volger ( van de meest interessante website ?)

 304. ReplyPetra Dekkers

  Een zwart Hereford hoofdstel maat pony. Zou leuk zijn voor mijn dochter die recent na een jaartje pech weer voor het eerst zijn gestart in de Cbb.

 305. ReplyKarin Van Dyck

  het zwarte hereford (full) zou Watje zo prachtig staan, en ie verdient het zo echt. Watje zag trainen en dressuur niet echt meer zitten maar nu gaat ie er weer voor, 200% dus zou hij verdient het echt maar dan ook echt

 306. ReplyCarmen

  Wat een gave actie! Ik zou dolgraag de BR Andover willen winnen voor mijn bijrijdpaardje. Het huidige hoofdstel is aan vervanging toe en we gaan binnenkort starten in de dressuurwedstrijden. Zijn huidige hoofdstel is van een mindere kwaliteit. Ik weet van BR dat de kwaliteit goed is. De Andover spreekt mij niet alleen qua uiterlijk het meeste aan van deze hoofdstellen, maar ook qua type. We zijn nog niet zo ver om met een Stang en trens te rijden. Een mexicaans hoofdstel vind ik niet zo mooi. Een Engelse neusriem heeft hij gehad, maar bevalt hem niet goed dat de druk lager op zijn neus is. Dus de Andover zou mooi aansluiten op onze wensen. Ik denk dat hij het prettig zal vinden omdat het anatomisch gevormd is. Nu duimen maar!

 307. ReplyMilou

  Leuke winactie! Ik zou graag een Andover hoofdstel willen winnen? Super mooi zijn ze als mijn paardje van de wei af is kan ik genieten van dit hoofdstel. I love it! Hopelijk win ik

 308. ReplyPetra Groen

  Ik zou heel graag een hoofdstel Andover willen winnen. Het is erg vervelend om steeds maar weer de teugels te moeten verwisselen. De ene keer springteugels en een dag later weer de dressuurteugels. Een extra hoofdstel erbij zou een enorme uitkomst zijn.

 309. ReplyCéline

  Helemaal verliefd geworden op Swindon hoofdstel! Zou echt leuk zijn om dit te winnen voor mijn knap zwart paard!

 310. ReplyNadie Meeusen

  Ik zie het helemaal zitten om het zwarte hoofdstel Andover met wit randje aan de neusriem te winnen! Mijn paard Jingles heeft een fijn hoofdje, dus wij komen toe met maat cob;-). Duimen maar.

 311. ReplyEls bosmans

  Het andover hoofdstel met zwart en wit vindt ik super mooi en zou super mooi staan Bj de hengst dat ik sinds kort rijd. Maat full ?

 312. ReplyLaure

  Ik zou graag het linkse andover hoofdstel winnen want ik krijg binnenkort misschien een verzorgpony en dat zou hem supermooi staan maat cob liefst 🙂

 313. ReplyEefje en Cliff

  Ik zou graag een Full Swindon met wit willem voor mijn knappe ruin Cliff! we starten nu 9 mdn en zijn M1 start gerechtegd we zijn in de B begonnen en hij doet elke keer opnieuw zijn best! Omdat we in de Rabobank Ruiterweek Augustus heel de week M1 starten zou dit hoofdstel super van pas komen als prachtig wedstrijd hoofdstel zodat Cliff fancy kan gaan shinen in de wedstrijdbaan! Een prachtige combinatie met zijn knappe snoetje hihi dus nu duimen we samen hihi ❤️

 314. ReplyLianne Kroon

  Ik zou graag het andover hoofdstel in het zwart willen winnen , maat cob ?
  Ik heb nu ook een hoofdstel voor mijn paard van Br maar hij is eigenlijk aan vervanging toe.

 315. ReplyDeborah

  Hoihoi,
  Ik zou echt heel graag het BR Hoofdstel Andover zwart met witte onderlegger willen winnen, omdat ik na de zomer met mijn lievelingspaard op de Manege khns mag starten!! Maar helaas heeft Cobus niet z’n mooi tuig, dus zou dit echt een aanwinst zijn.
  X

 316. ReplyMarjolein

  Voor mijn Groninger merrie graag een Andover maat full. Zij is echt een toppertje (en net 11 juli 4 geworden). Na een zwaar ongeluk met mn vorige paard heeft zij mij over mn angst geholpen terwijl ze zelf nrt zadelmak was. Sinds kort rijden we wedstrijden en zo’n mooi hoofdstel zou haar prachtig staan, met haar karakter en werkwilligheid heeft ze dat echt verdiend.

 317. ReplyLaura

  Wauw. Zou toch mooi zijn. Ik ga voor de stang en trens of die met lage neusriem. Heb nu een oud vodje dus een nieuwe zou fijn zijn. Ben erg fan van br. Heb al vele dingen van dit merk.

 318. ReplyTessa van Rossum

  Hoi Pumps en Paarden,
  Ik zou heel graag het hoofdstel Andover maat cob zwart lak winnen. Dit zou super gaaf staan op mijn pony Isa!!
  Groetjes,
  Tessa van Rossum

 319. ReplyMerel Bakker

  Wauw, ik maak heel graag kans op de Andover zwart, wit onderlegd. Echt een prachtig hoofdstel, die vast en zeker heel mooi zou staan!

 320. ReplyDaphne van Erven

  Oh, ik zou heel graag de Andover, zwart lak in maat Cob winnen. Waarom? Omdat ik het een héél mooi hoofdstel vind en ik nu een bruin hoofdstel voor haar heb. Wou ook een bruin zadel, maar het is toch zwart geworden, dus een mooi zwart hoofdstel zou nu wel goed uitkomen!

 321. ReplyJacqueline Beijer

  Ik ga voor een BR Hoofdstel Andover , kleur zwart/grijs, maat Cob. Mijn hoofdstel is aan vervanging toe en dit is een heel mooi hoofdstel.

 322. ReplyAscha Ancilla Janique van Erven

  Oh wat gaaf! Ik zou heel graag de Andover zwart, maat Cob winnen. Net als mijn zusje! Ben sinds kort weer bezig met mijn paard, nadat ze maagproblemen had, door een heel slecht gebit. Een mooi nieuw hoofdstel kunnen we dus goed gebruiken!

  1. ReplyZoe

   Super leuke winactiee! Ik ben al een tijdje op zoek, maar ik heb niet zo veel te besteden, dit zou super zijn! Voor m’n lieve verzorg paardje en voor fotoss. Ik zou gaan voor andover! Zo mooi en precies m’n smaak! Nu nog duimen dat ik win ??

  2. ReplyRachel Bolscher

   Ik zou een hooofdstell van BR zoooooooo suppergraag willen winnen omdat ik all supperlang op zoek ben naar een mooi en goed hoofdstell en de andover zou dan denk ik het gepast zijn suppergaaf. Ik ben natuurlijk altijd al well van geweesr van BR

  3. ReplyDenise Geelhoed

   Hoofdstel andover maat full zou ik erg graag willen hebben:) De kwaliteit van Br hoofdstellen is altijd goed en blijft ook goed!

 323. ReplyChantal Raemakers

  Wauw supergaaf!! Altijd al groot BR fan geweest! Mijn huidige hoofdstel staat op overlijden dus dit zou extra geweldig zijn op dit moment! Zou voor de Andover gaan! Wit onderlegd.

 324. ReplyIsabel van Geleuken

  Wow! Ik zou super graag het hoofdstel swindon maat cob willen winnen!?? Het zou mijn schimmel heel mooi staan!!? Ik rij het meest buiten met mijn pony, en daar genieten we allebei héél erg van 😛 Maar natuurlijk gun ik het de rest ook! Veel succes iedereen!?

 325. ReplyMonique

  Wat een supermooie prijs…. Van mijn favoriete merk.

  Ik vind ze allemaal heel gaaf maar zou graag de swindon, maat full, willen winnen. Dit zou heel mooi staan bij mijn eigenwijze knuffel.

 326. ReplyCharlotte C

  Allemaal echt zooo’n mooie hoofdstellen!! Ik zou heel graag het hoofdstel Hereford in de maat full winnen omdat ik nu rijd met een hoofdstel met een gecombineerde neusriem maar m’n paard is soms nogal onrustig met z’n hoofd. Daarom zou ik graag een hoofdstel proberen met een lage neusriem, zodat het bit stiller ligt 🙂

 327. ReplyPetronella Curvers

  Dat is nog eens een prijs!! Zo’n geweldig mooi kwalitatief hoofdstel. Droom al jaren van zo’n hoofdstel dus ik waag zeker een kansje! Mocht ik de gelukkige mogen zijn dan zou ik gaan voor de Andover in maat full, wit onderlegd.

 328. ReplyMaaike

  Ik vind dat je de laatste tijd echt gave winactie’s hebt, maar dit is toch wel de leukste ? Andover is bruin/zilver (maat full) staat vast prachtig bij mijn knappe haf ☺

 329. ReplyClaire willems

  Super leuke actie !!! Ben dol op br altijd goede kwaliteit het swindon stang en trens hoofdstel is erg mooi! Zou erg mooi staan bij mijn knappe ruin een betere reden kan ik niet bedenken ? maat full volledig zwart.

 330. ReplyDebbie Roos

  Ik zou graag het Andover hoofdstel willen winnen.
  Net begonnen met wedstrijden rijden met mijn nieuwe paardje en het Andover hoofdstel met wit onderlegde neusriem zou hem zo mooi staan! ?

 331. Replyloulou

  Ik zou graag een andover hoofdstel willen winnen.
  Omdat ik al een tijdje opzoek ben naar een nieuw hoofdstel
  Zou dit geweldig zijn.

 332. ReplySamira Janssen

  Ik zou heel graag het andover of het swindon full hoofdstel willen winnen omdat toevallig allebei mijn hoofdstellen aan vervanging toe zijn. Het zijn mijn toppers en verienen het mooiste van het mooiste en het beste van het beste natuurlijk!

 333. ReplyMaureen Roelofs

  Als ik voor mijn paard iets wil kopen. Kom ik meestal op het merk BR.
  Graag zou ik het hoofdstel ‘Andover’ Full wit onderlegd willen winnen. Dit zou super mooi staan op mijn zwart/witte toppertje.

 334. ReplyHeleen

  Ik zou heeel graag het model Andover willen winnen. Ik gebruik nu een heel simpel en oud hoofdstel dat ik bij mijn paard heb gekregen toen ik hem heb gekocht en die doet prima zijn werk, maar zo’n prachtig hoofdstel met bling en lak zou helemaal gaaf zijn?

 335. Replynynke

  Leuke winactie! Ik zou graag de andover in maat cob willen winnen. Het liefst het hoofdstel dat helemaal zwart is.

 336. ReplyClaudia van Lieshout

  Leuke actie!! Ik wil al erg lang het BR Grantham hoofdstel, maar heb sinds kort ook een paardje waar het heel mooi bij zou staan. We hebben nog helemaal geen tuig voor hem, dus dit zou een mooi begin zijn. In maat cob en in het bruin?.

 337. ReplyChelsey

  Hoi Mara,
  Wat een super leuke site en gave blogs!
  Ik haal er altijd veel inspiratie uit voor mij paard (naamgenoot MARAH).

  Ik zou heel graag het BR hoofdstel willen winnen voor Marah omdat wij afgelopen maand voor het eerst wedstrijd zijn gaan rijden en er nog veel op de planning staan aankomende tijd!

  Aangezien ons hoofdstel al erg gedateerd is, zouden MARAH en ik super blij zijn met het ANDOVER hoofdstel van BR!

  Heel veel liefs,

  Chelsey & Marah!

 338. ReplyShayen

  Super leuk winactie! Ik vind alles van br altijd fijn zitten en is van een goede kwaliteit. Ik zou heel graag een hoofdstel willen winnen want komt goed van pas want heb een zwart zaden en een bruin hoofdstel en zoek dus nog een zwart hoofdstel! Ik vind de andover heel mooi en dan graag in maat cob.

 339. ReplyMarieke

  Ik zou graag het Andover hoofdstel willen winnen. Ik kan wel allemaal onzin gaan vertellen wat toch niet waar is. Mijn pony is niet perfect ik ben ook niet perfect. Maar ik houd wel heel veel van hem. En daar gaat het toch om

 340. ReplyBritt

  Ik zou graag het hoofdstel andover willen winnen.
  Ik zou hem graag willen winnen omdat mijn hoofdstel al erg oud is en echt toe is aan vervanging en ik dit hoofdstel echt super mooi vind!

 341. Replyelise

  Ik heb het naar paar mznsen gedeelt het zou zo fijn zijn een hoofdstel te winnen k had juist een nieuwe nodig het is echt een fijne actie

 342. ReplyKim Geleijn

  Ik ben helemaal verliefd op de BR Andover bruin/zilver(full), die frontriem is prachtig! Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan, maar ik moet nog even sparen..

 343. ReplyLiu van Vliet

  Ik zou super graag het hoofdstel Andover wit onderlegd (cob) voor mijn pony willen. Ze is na een lange tijd eindelijk weer hersteld van haar blessure en doet het echt super goed. Daarom zou ik het hoofdstel graag willen winnen. Als een soort cadeautje voor ons

 344. ReplyShirley Willemse

  Zou heel graag de BR Androver bruin winnen. In de winkel al een keer mee in mijn handen gestaan maar niet gedaan wegens financiële redenen. Eden heeft in september een zwaar ongeluk gehad, hij doet op het moment super maar de fysio, dierenarts en hoefsmid zijn toch iets belangrijker en daarbij moet er ook een nieuw zadel komen
  ?.

 345. ReplyRani Vandenbossche

  Ik zou graag de bruine Grantham in maat full winnen!
  Ik heb namelijk een 3-jarige ruin staan op stal, en die zou wel heel blij zijn met een mooi nieuw hoofdstel aangezien ik nog geen deftig hoofdstel heb voor hem!

 346. ReplyPauline de jong

  BR Hoofdstel Andover Zou ik graag willen winnen voor Lisa. We rijden met een oud hoofdstel die duidelijk aan vervanging toe is. Vaak als ik in een ruitersport winkel sta heb ik een BR hoofdstel vast. Voelt fijn oogt fijn en is heel mooi. Zou er graag 1 willen winnen.

 347. ReplyLois

  Het andover hoofdstel zou ik echt heel gaaf vinden! Ik zou hem graag willen winnen omdat, mijn paard een heel apart dier is waar door ik bij verschillende omstandigheden andere bitten of hackamores nodig heb hahaha en om het elke keer te moeten verwisselen is geen leuke klus en kan soms wel even duren. Daarom zou het makkelijk zijn om meerdere hoofdstellen te hebben voor elk bit/hackamore een ander. Helaas heb ik niet zo veel te besteden aan extraatjes omdat ik 15 ben en mijn paard helemaal zelf moet betelen en op mijn leeftijd verdien ik nog niet zo veel ?

 348. ReplyJasmijn

  Ik zou heel graag het hoofdstel grantham willen winnen! Zou het heel gaaf vinden! En het hoofdstel zelf vind ik ook heel stoer!

 349. ReplyEva

  Wat een gave actie. Dan zou ik graag de Hereford willen winnen voor mijn haflinger. Die zou hem geweldig staan!!

 350. ReplyEliza

  Wat een prachting hoofdstellen!?
  Voor mijn paard zou ik graag het Grantham hoofdstel willen. Ze is best een beetje een aparte, op een mexicaans hoofdstel loopt ze toch net wat beter. Ik had er 1 van een heel goed merk, maarja alles gaat een keer stuk?
  Het bruine hoofdstel zou ook mooi passen bij mijn bruine zadel? het lijkt dezelfde kleur zo te zien. Moeilijk te vinden dat ene kleurtje?
  Ik zou het geweldig vinden om mijn setje af te kunnen maken!?

 351. ReplyIrene Sluijter

  Ik ben sinds een paar maanden steeds serieuzer aan het trainen in de paardensport en aangezien paardensport voor mij echt een hobby is die van mezelf is gekomen en de rest van de familie er helemaal niks mee heeft, is het soms best wel lastig om verder te komen haha! Een eigen paard zit er niet in, maar ik train vrolijk verder met mijn net zo leuke bijrijdpony! Zo’n prachtighoofdstel zou ik echt geweldig vinden 🙂 Spaar al heel lang voor mooi tuig, maar dit zou natuurlijk super zijn! Super gave giveaway en succes met kiezen wie de gelukkige wordt!
  Groetjes,
  Irene

 352. ReplyIrene Sluijter

  Ik ben sinds een paar maanden steeds serieuzer aan het trainen in de dressuur en aangezien paardensport voor mij echt een hobby is die van mezelf is gekomen en de rest van de familie er helemaal niks mee heeft, is het soms best wel lastig om verder te komen haha! Moet alles zelf aanschaffen en een eigen paard zit er niet in, maar ik train vrolijk verder met mijn net zo leuke bijrijdpony! Zo’n prachtighoofdstel zou natuurlijk super zijn voor wedstrijden 🙂 Ik zou het liefst de andover willen winnen, omdat ik nog niet met stang en trens rijdt, maar de 2e van andover is ook wit onderlegt en voor dressuur en die vind ik echt prach-tig! Super gave giveaway en succes met kiezen wie de gelukkige wordt!
  Groetjes,
  Irene

 353. Replyalexandramickaelson

  Super leuke actie !!! Ik zou graag de hereford hoofdstel willen winnen ?. Want dan heb ik nog een hoofdstel in mijn verzameling ! Je kan nooit te veel hoofdstellen hebben ??. Maar ik zou hem graag willen winnen omdat ik al heel lang opzoek ben naar zo’n hoofdstel maar elke keer te duur zijn ? en als 13 jarige kan ik daar noet even voor werken ?. Dus kwam mijn moeder met de oplossing om alleen een lage neusriem te kopen. Maar het is toch mooier om een gloednieuw hoofdstel te kopen inplaats van alleen een gloednieuwe neusriem.

  Groetjes Tara

 354. ReplyAnna

  Super leuke actie!
  Ik zou graag een andover hoofdstel willen winnen, want mijn andere hoofdstel is heel slecht geworden.

 355. ReplyWendy gielen

  Ik hem echt heel graag het hoofdstel grantham ik wil die echt al heel lang en ik vind ze zo mooi ??het liefste in het zwart maat full omdat hij veel wondjes heeft van zijn hoofdstel ?is een nieuwe en zo grantham het beste voor mij toppertje waar ik zo trost op ben ☺️hij is pas 6 jr en doet het nu al zo goed hij gaat mee naar buiten zonder enkele problemen hij spring nu met mij 1,40 zonder probleem en zelf ben ik ook nog maar 15 en hij past zich helemaal aan mij aan het is echt een paard van goud daarom zou ik dit zo graag willen winnen ??

 356. ReplyMarleen Esveld

  Super leukee winactiee. Ik zou super graag willen winnen omdat ik deze week nog een nieuw hoofdstel wou kopen omdat ik het oude hoofdstelletje van mn moeder heb overgenomen en ik wil stiekum toch wel zo’n mooie met witte neusriem en mooie frontriem hebben. Zou super gaaf zijn en erg van pas komen??

 357. ReplyWendy

  Ik hem echt heel graag het hoofdstel grantham ik wil die echt al heel lang en ik vind ze zo mooi ??het liefste in het zwart maat full omdat hij veel wondjes heeft van zijn hoofdstel ?is een nieuwe en zo grantham het beste voor mij toppertje waar ik zo trost op ben ☺️hij is pas 6 jr en doet het nu al zo goed hij gaat mee naar buiten zonder enkele problemen hij spring nu met mij 1,40 zonder probleem en zelf ben ik ook nog maar 15 en hij past zich helemaal aan mij aan het is echt een paard van goud daarom zou ik dit zo graag willen winnen ??

 358. ReplyAngela

  De BR Ander. Ik denk dat het gevormde kopstuk mooi vormt voor mijn paard. Daarnaast ben ik echt toe aan een nieuw hoofdstel, maar nog niets geschikt kunnen vinden. Dit zou natuurlijk super zijn!

 359. ReplyIndy Boonen

  Ik zou suuuper graag het andover hoofdstel winnen voor mijn pony! Ik heb alleen een hoofdstel met een Mexicaanse neusriem voor hem maar voor dressuur is dat hoofdstel helemaal niet geschikt én BR is gewoon een top merk! Mijn hoofdstel met Mexicaanse neusriem is ook van BR en zoals al vernoemd word prijs/kwaliteit verhouding is gewoon super! Ook mijn been beschermers zijn van BR en deze zijn ook top!

 360. ReplyKristel Arns

  Ik zou het super vinden als ik het BR hoofdstel andover zou winnen voor mijn knappe paard! Zij heeft t verdient om zo’n fantastisch mooi hoofdstel te dragen van zulk mooie kwaliteit. ?

 361. Replyfemmm07

  Ik zou graag het br andover hoofdstel willen winnen in maar cob (bruin)! Ik denk dat het mn pomy heel mooi zal staan en we hebben nog geen hoofstel voor de wedstrijden en met dit gave hoofdstel zullen we zeker shinen! Het is natuurlijk altijd leuk om iets te winnen, zeker als het goed van last komt!
  Groetjes femke☘?

 362. ReplySaskia

  Wat een super leuke winactie. De artikelen op pumpsenpaarden vind ik altijd erg leuk en origineel echt een van mijn favoriete sites die ik bekijk! De leukste artikelen vind ik “op stal bij” en “Stanley style” en aan deze winactie doe ik graag mee 🙂 Het BR hoofdstel Andover maat full is toch wel mijn favoriet ?
  Groetjes Saskia ?

 363. ReplyBeau-lisa

  Ik zou het swindon hoofdstel maat full super graag willen winnen, omdat mijn oude hoofdstel wel een beetje oud aan het worden is.

 364. ReplyMaaike

  De Swindon wit onderlegd in maat Full is zeer welkom hier, eindelijk een sjiek en goed passend stang en trens hoofdstel voor mijn meisje!

 365. ReplySofie Van den Brande

  Graag zou ik een Andover hoofdstel willen winnen, ze zijn zo mooi en zoals vermeld bij de link is de prijs/kwaliteit verhouding super, net zoals bij de getten, zadeldoeken,… van BR! Het zou prachtig zijn bij mijn nieuwe paardje, een nieuw hoofdstel is dus welkom!

 366. Replynelissa

  Hoofdstel grantham maat pony die kan toch ook zonder bit gereden worden mijn pony krijgt namelijk last van zijn tanden als hij een bit in krijgt

 367. ReplyIris

  Super leuke actie. Ik zou graag de andover hoofdstel willen winnen voor ons nieuwe paardje die wij binnenkort zullen gaan starten op concours. En dit hoofdstel zal haar geweldig staan.

 368. ReplyTamara

  Ik zou graag het BR Hoofdstel Swindon willen winnen, dit omdat ik binnenkort Z ga starten met een super leuke charmeur merrie! Mijn oude stang en trens hoofdstel is kapot..

 369. ReplyDiana Wiemans

  Swindon zwart lak stang en Trens.Gewoon omdat het een prachtig hoofdstel is en stang en trens hoofdstelen vreselijk duur zijn.

 370. ReplyInge Kiemel

  Graag het andover hoofdstel met wit onderlegd.
  De fries die ik rijd mag binnenkort voor de ibop en wat is dan mooier dan zon prachtig hoofdstel! Een black beauty met een wit onderlegd hoofdstel staat toch een stuk mooier dan de oude zwarte die ze nu heeft.

 371. Replystefanie

  Graag de andover model en daar dan graag weer de BR kingston zwart met wit onderlegd van aangezien mijn topper zelf kingston pride heet was die nog wel een op mijn lijstje om te kopen

 372. ReplyElianne Versluis

  We hadden een bruin hoofdstel en bruin zadel waarvan de kleur precies het zelfde was. Maar helaas paste het zadel niet meer goed en moest er een andere komen. Nu hebben we dus een zwart zadel en een bruin hoofdstel.
  Dus het zou erg leuk zijn om ook een zwart hoofdstel te hebben
  Dan graag de Br hoofdstel Andover. Omdat hij anatomisch gevormd is wat ik erg fijn vindt.
  Graag in maat cob!?

 373. ReplyCaitlin

  Ik zou graag het gratham hoofdstel winnen omdat ik mexicaanse hoofdstellen echt prachtig vind 🙂
  En ik wil men paardje doen schitteren met zo een mexicaans zwart hoofdstel 😀

 374. ReplySien

  De andover omdat mijn paard super staat met die dikke neusriemen en mijn hoofdstel is dringend aan vernieuwing nodig! Zou echt super zijn 🙂

 375. ReplyDaphne

  Aaahhh het bruine Grantham hoofdstel voor mijn oude merrie zodat ze de laatste jaartjes nog met een fatsoenlijk hoofdstel kan lopen! Maatje full.

 376. ReplySanne Teunisse

  Het hoofdstel Andover! Super blij met mn spullen die ik tot nu toe al van BR heb en zo’n mooi hoofdstel kan daar ook wel bij!! Mooi cadeautje omdat ik vandaag jarig ben 🙂 Graag maat cob in de kleur zwart mat.

 377. ReplyIris

  Ik zou heeeel graag het br swindon hoofdstel willen winnen,zodat ik binnenkort alvast kan oefenen met mijn knappe merrie met s&t!! Ik heb nu een heel fijn/chique trens hoofdstel van br dus zou ook de s&t van br willen proberen!

 378. ReplyLaura avermaete

  Ik zou heel graag het Andover hoofdstel in het bruin maar full hebben. Ik vind het een prachtig hoofstel en zou beeldig staan bij mijn nieuw halfstalpaardje staan! Je zou er mij en mijn halfstal paardje er een erg groot plezier mee doen. Zou fantastisch zijn om met dat hoofstel te trainen en nadien ook wedstrijden te doen…

 379. ReplyLonneke Berentsen

  Zou super zijn, een nieuw hoofdstel. Voor onze nieuwe aanwinst , mijn dochters eerste eigen pony, zoeken wij nog een passend hoofdstel.
  Zo’n Andover zwart/wit staat denk ik prachtig bij onze schimmel.

  Succes met een keuze maken straks?

 380. ReplyIlse van Dijk

  Wat een gave winactie, BR is een heel goed merk! Graag zou ik het hoofdstel Andover bruin in maat Full willen winnen, na veel tegenslagen met mijn vorige paard heb ik uiteindelijk afscheid van haar moeten nemen.. nu weer een nieuw maatje die sowieso hoge ogen gaat gooien in de dressuurring!! ?

 381. Replygewooneenpaardenmeisje

  Ik zou heel graag de Andover in het zwart en maat full willen. Puur ondat ik weet hoe goed de hoofdstellen van Br zijn! Nu heb ik een merkloos goedkoop hoofdstel.. Dat merk je zo goed. Het is hard en veroorzaakt zonder (br) bontje wondjes op Flip zijn koppie. Heel vervelend. Daarom zou ik het hoofdstel willen winnen, voor de kwaliteit!

 382. ReplyMélisa

  Dan zou ik graaghet andover hoofdstel winnen zou echt heel mooi staan bij mijn haflingertje het zou zou echt super tof zijn voor op wandeling ofzo
  En zou ik geen wondjes enzo niet meer hebben bij men hafje op zen hoofdj maat cob

 383. ReplyDenice

  Ik zou heel graag een hoofdstel willen winnen! Omdat ik het kan showen in de ring! En dat ik het mooi kan combineren bij mijn wedstrijd outfit!

 384. ReplyIlse van Dijk

  Wat een gave winactie, BR is een heel goed merk! Graag zou ik het hoofdstel Andover bruin in maat Full willen winnen, na veel tegenslagen met mijn vorige paard heb ik uiteindelijk afscheid van haar moeten nemen.. nu weer een nieuw maatje die sowieso hoge ogen gaat gooien in de dressuurring!! Nu duimen en hopen dat ik win ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *