WINACTIE: Win kaarten voor het WK jonge dressuurpaarden!

 

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend! Alle 60 winnaars: van harte gefeliciteerd!

Van 28 t/m 31 juli is het zover: het FEI Wereldkampioenschap voor jonge paarden! Dit kampioenschap zal in Ermelo gehouden worden en wordt dit jaar gesponsord door Longines. En leuk nieuws: ik mag namens Longines maar liefst 60 (!!) kaarten verloten voor dit WK! Heerlijk om een gezellig dagje tussen de paarden te zijn en lekker inspiratie op te doen.

l

Longines
Horlogemerk Longines is sinds 1878 (!!) al betrokken bij de paardensport. Naast CHIO Rotterdam sponsort Longines ook de Longines Global Champions Tour (klik hier voor mijn verslag van vorig jaar) én is Longines ook top partner van de FEI. Dit jaar is het eerste jaar dat ze het WK Jonge paarden in Ermelo sponsoren. Super leuk!

Longines is een prachtig merk met prachtige horloges en ik vind het altijd heerlijk om door hun stands te lopen, al die prachtige foto’s van de Longines Equestrian Collection bekijken en natuurlijk ook om de horloges zelf te bewonderen. De horloges van de Equestrian Collection zijn geïnspireerd op de gespen van hoofdstellen en zadels. Het matcht dus ook supermooi bij je rijoutfit!

Kijk mee naar de foto’s van de Equestrian Collection:

1H2H3H

Het WK
Tijdens dit vierdaagse evenement worden er rubrieken voor de vijf-, zes- en zevenjarige paarden gereden. Op de website ermeloyh.com vind je meer over het programma en de deelnemers. Ik mag 30x 2 kaarten verloten, 15x 2 kaarten voor de zaterdag en 15x 2 voor de zondag, dus iedere winnaar kan gezellig een vriendin, stalgenoot of familielid meenemen. Kans maken? Volg dan onderstaande stappen:

 • Like Longines op Facebook – klik hier
 • Like Pumps & Paarden op Facebook (als je dat nog niet gedaan had) – klik hier
 • Laat op de Facebook van Pumps & Paarden even een reactie achter dat je graag kans wil maken en tag daarbij degene die jij mee wil nemen naar het WK.

Meedoen kan tot en met maandag 11 juli, heel veel geluk!

www.longines.com

6 comments

 1. ReplyMarjoleine van Malkenhorst

  Als super Longines fan ( en ambassaseur) zou ik de kaarten aan mijn vriendinen willen geven, Heleen en Barbara, zij zijn helemaal intoo the horses, en ik vertel dan steeds dat er prachtige horloges,bijpassend bij hun geweldige liefde en passie horen. ..maar misschien door deze weg, dat ze dan een mooie Longines bij mij willen kopen. Zou daar zeer trots op zijn!!❤

 2. ReplySusaan

  Mijn nichtje Amira rijdt zelf paard en ze zou dit geweldig vinden. Ik wil de kaartjes graag voor haar en haar ouders winnen.

 3. ReplyEva van Boeckel

  Ik zou er heel graag heen willen samen met Eveline Lavrijssen. Voorgaande jaren moesten we het altijd volgen via Clip nu Horse. Zou tof zijn als we het een keer live kunnen zien, goed begin van de vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *