MUST HAVE: De nieuwe collectie van Subscribe Sports (+ winactie!)

 

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend! Christel van Uijtert, Eva Mensink, Kirsten Dekker, Rianne Eikelboom en Dimitra van Steen; van harte gefeliciteerd!

Kennen jullie het merk Subscribe Sports nog, dat merk met al die unieke zadeldekjes? Ze zijn even van de radar geweest, maar vanaf vandaag zijn ze weer helemaal terug met een nieuwe collectie! De collectie is echt waanzinnig leuk en ik ben dan ook heel trots en blij dat ik namens Pumps & Paarden als één van de eerste een dekje mocht uitkiezen. Én: ik mag vijf dekjes weggeven aan jullie!

l

collectie

“Dare to be Different”
De collectie bestaat vooralsnog uit vijf verschillende designs: Flower, Hearts, Jeans Lian, Rembrandt en Roe. Stuk voor stuk zijn ze allemaal heel apart en origineel, het motto van Subscribe Sports is dan ook “Dare to be Different”.

Ik denk dat het bij deze collectie wel een gevalletje “you love it or you hate it” is. Ik kan mij best voorstellen dat mensen het verschrikkelijk vinden. Zelf vind ik het juist heel leuk dat het eens iets heel anders is dan de dekjes die we al kennen, dit kom je nergens anders tegen. Love it!

Ik was dan ook razend enthousiast toen ik een dekje voor Daisy mocht uitzoeken. Het werd de Subscribe’s Flower. Kijk mee naar mijn foto’s:

Sub1Sub2Sub4Sub3Sub5

Hoe vrolijk staat dit dekje?! Ik ben er zo blij mee! Ik was eerst een beetje bang dat het misschien te druk zou worden: een dekje met bloemen op een bonte pony, maar gelukkig is dat helemaal niet het geval. Stiekem zit ik nu al te twijfelen of ik ook Subscribe’s Roe zal aanschaffen, vooral omdat ik benieuwd ben hoe dat bont op bont zal staan.. 😉

Verder vind ik het dekje heel fijn op Daisy liggen. Het trekt niet op de schoft en ligt er gewoon mooi op. Prima zadeldek! De dekjes kosten €69,95 en zijn verkrijgbaar via www.subscribesports.nl.

Win één van de vijf zadeldekjes
Yes! Samen met Subscribe Sports verloot ik van alle vijf de designs één zadeldekje, ik mag dus vijf lezeressen blij maken! Dit moet je doen:

 • Like Subscribe Sports op Facebook – klik hier
 • Like Pumps & Paarden (als je dat nog niet gedaan hebt) – klik hier
 • Laat op de Facebookpagina van Pumps & Paarden een reactie achter met welk dekje jij het leukst vind en welke jij dus het liefst zou willen winnen.
 • Het bericht op Facebook delen en mede-paardenliefhebbers taggen is natuurlijk ook gewenst. 😉

Meedoen kan t/m zondag 10 juli, heel veel geluk!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze dekjes vinden, laat zeker even een reactie achter op mijn Facebookpagina, klik hier!

2 comments

 1. ReplyPetra de wit

  Subcribes Flower dat is het dekje waar ik mijn dochter en haar pony Flower heel erg blij mee maak.

 2. ReplyS Ruchtie

  Ik zou zooo graag het flower dekje willen!
  Prachtig dekje wat super zou staan op een donkerbruin en zwart paard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *