TREND: Naadloze rijbroeken die je ook als sportlegging kunt gebruiken

 

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de Nederlandse ambassadrice van het merk Goode Rider, dat gevestigd is in San Francisco. In mijn vlog van gisteren kon je zien dat ze mij een pakketje vol met leuke kleding toestuurde (klik hier als je dat gemist hebt). In dat pakketje zat ook de ‘Seamless Designer Tights‘ en daar vertel ik je in dit artikel alles over!

l

De Seamless Designer Tight is een super zachte, dikke legging met anti slip zitvlak. Onlangs kwam ik zo’n soort rijbroek ook al bij een ander merk tegen, ik voel een trend aan komen! 😉

Deze broek is bedacht voor busy ladies die, voordat ze naar hun paard gaan, ook nog even yogalesje pakken of een bezoekje aan de sportschool brengen. Zelf doe ik dat niet zo snel (sportscholen en ik? Geen goede combi hihi), maar ik vind de broek gewoon super fijn omdat het zo zacht zit! Ik krijg van veel rijbroeken schuurplekken op mijn knieën, vooral van de rijbroeken met een leren zitvlak, maar dat is bij deze naadloze rijbroek verleden tijd. Heel fijn!

Deze naadloze rijbroek bevat:

  • Een hoge band rond je taille zodat je buik wat platter en strakker lijkt. (LOVE IT!) Vind je zo’n hoge band niet zo fijn zitten, dan kun je ‘m gewoon omslaan zodat je een lage taille krijgt.
  • Siliconen anti slip strips bij het zitvlak. Je kunt kiezen uit een volledig anti slip zitvlak of alleen bij je knieën.
  • Ademende & geurverminderende stof. Oh, wat ben ik toch dol op items die dat hebben! Ook deze legging voorkomt dat je mega erg gaat zweten en stinken. Bij de knieën zit zelfs een ander, luchtiger stofje zodat het allemaal lekker koel blijft tijdens het sporten.

Text

Donkerder2

Donkerder4

Donkerder3Op de foto’s combineer ik de rijbroek met mijn oranje antibacteriële shirt die je een tijdje terug via mijn website kon bestellen. De bestelronde is inmiddels gesloten maar wil je alsnog graag zo’n shirt? In verband met de hoge verzendkosten heb ik meerdere bestellingen of shirts nodig en dan kan ik weer gaan inkopen! Lees hier meer over het shirt, de kleuren en de maten en stuur vervolgens even een mailtje met jouw wensen naar info@pumpsenpaarden.nl

Ik vind de rijbroek zo fijn zitten dat ik hem zelfs nu (op het moment van het schrijven: 20.00u in de avond) nog aan heb. Zo lekker zacht en comfy voor op de bank! Enthousiast geworden? Je kunt ‘m bestellen via de webshop van Goode Rider, klik hier!

Wat vind jij van zo’n naadloze rijbroek? Zou jij het overwegen er één aan te schaffen? Laat je reactie achter op mijn Facebookpagina, klik hier!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *