MUST READ: Pumps & Paarden bestaat 1 jaar! (+ win een VIP pakket!)

 

Update: De winnaar heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen. Joscelyn Weychan, van harte gefeliciteerd!

Yes, vandaag op 20 maart is het precies een jaar geleden dat ik Pumps & Paarden heb opgericht! Dat vier ik met een leuke winactie én ik wil graag jullie mening weten! Lees snel verder!

l

TotaalIk draag: jasje van Euro-star, broek van BR en rijlaarzen van Mondoni!

Bedankt!
Ik ben Pumps & Paarden een jaar geleden begonnen als afstudeerproject. Nooit geweten dat de website een jaar later zóveel bezoekers en volgers zou hebben! Afgelopen weken ben ik zelfs een nieuwe uitdaging begonnen: de VIP Fashion Club, waarbij ik dit keer de antibacteriële shirts verkoop. (klik hier als je het gemist hebt). Zo gaaf! Ik wil jullie dan ook heel erg bedanken voor al jullie leuke reacties, likes en steun van de afgelopen 12 maanden. Zo ontzettend leuk!!!

Maak Pumps & Paarden nog beter
Hoewel jullie altijd heel positief reageren op artikelen, wil ik Pumps & Paarden natuurlijk nog veel leuker, beter en interessanter maken. Dus ik ben benieuwd:

 • Welke rubrieken/onderwerpen vind je het leukst?
 • Wat vind je minder leuk aan Pumps & Paarden? Welke onderwerpen lees je minder graag?

Ook als jullie nog andere tips, ideeën of opmerkingen hebben, hoor ik het natuurlijk heel graag! Zo houd ik Pumps & Paarden leuk voor jullie! 🙂

Winnen!
Bij zo’n feestelijk moment hoort natuurlijk wel een winactie, dus ik heb een mooi VIP pakket samengesteld, die ik aan één van jullie weggeef! Het VIP Pakket bestaat uit een fotoshoot van le-fotografie.nl, met jou en je paard!  Je moet natuurlijk wel mooi op de foto staan, dus in het pakket zit ook een rijbroek van Epplejeck naar keuze én het prachtige hoofdstel “Athena” van Premiera! (Je mag kiezen tussen wit onderlegde neusriem of een lak neusriem) Echt, ik zou willen dat ik het pakket zelf kon winnen..

prijs

Kans maken op deze pakket?
Stap 1: Like le-fotografie.nl op Facebook, klik hier!
Stap 2: Ga naar de Facebookpagina van Pumps & Paarden –klik hier!– En laat onder het bericht van de winactie een reactie achter waarbij je antwoord geeft op de twee vragen die ik hierboven aan jullie stelde:

 • “Welke rubrieken/onderwerpen op Pumps & Paarden vind je het leukst”
 • “Wat vind je minder leuk aan Pumps & Paarden? Welke onderwerpen lees je minder graag?”

Meedoen kan t/m 26 maart. Veel geluk! Oh enne, het Facebookbericht delen of je vriendinnen taggen mag natuurlijk altijd! 😉
Nogmaals: heel erg bedankt voor al jullie leuke reacties het afgelopen jaar! Op naar nog veel meer jaren wegzwijmelen bij de mooiste stallen, leuke setjes bekijken en met elkaar praten over welke kleur nu wel of niet mooi op je paard staat! 😉

Liefs!
xoxo Mara

0 comments

 1. ReplyDenise Aa

  Welke rubriek ik het leukst vond? En welke het minst leuk?

  Je kan beter vragen, welke rubriek vond je het aller best?

  Nou, dat is zeker weten deze! Want super gaaf dat een afstudeer opdracht zo “uit de hand” kan lopen! En wat helemaal gaaf is, is dat je zelfs een VIP pakket kan weggeven!

  Helemaal supersupersuper!!!!

  P.S. Ga zo dooor hihihi (_)(_)(_) jes van Speedy en knuffels van mij!

 2. ReplySimone

  Proficiat met jouw jubileum!!! Al geruime tijd volg ik pumpsenpaarden, de “we ❤️ Setjes”, “deze paarden zouden nu van jou kunnen zijn” alles gepost met de links ??en de vele kleding adviesen vind ik top!! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de rijtechnische tips niet altijd volledig lees. Terugkijkend op jouw timeline, valt me op dat ik ook echt alle posts gelezen heb!!!
  Proficiat en dat we nog vele jaren mogen genieten van alle leuke en bruikbare info!!

 3. ReplyCarmen Wessels

  Super leuk! Ik volg je al super lang!
  En van allemaal vind ik…. Het leukst, ik zou niet kunnen kiezen!! Ik vind ze altijd allemaal super leuk om te lezen!! En ik doe vaak leuke ideeen op!
  Het YouTue kanaal waar je soms een video op zet is ook echt super!! ❤️

  Dingen die je zou kunnen verbeteren heb ik niet! Het is zo super!! ?

  Natuurlijk doe ik ook graag mee voor dit gave vip pakket!?
  Een fotoshoot is super! En al helemaal als die van le-fotografie is!! ? Een nieuwe rijbroek kan ik altijd wel goed gebruiken! En een nieuw hoofdstel zou vast ook super staan bij mn paarde!?

 4. ReplyLisa

  Allereerst gefeliciteerd met het eenjarig bestaan! 🙂 Eigenlijk is er niks wat ik niet leuk vind .. ik lees het allemaal met plezier. Het leukste vind ik de posts over de setjes (dit is ook de reden dat ik je ben gaan volgen :p ). Verder vind ik de posts over paarden en villa’s die te koop staan geweldig. Ik hoop nog lang je artikelen te kunnen lezen

 5. ReplyChimene jansen

  Echt een super leuke site heeft u! Ik vind geen een post gelezen die ik niet interessant of leuk vond!
  Echt super leuk! En leerzaam en vool met inspiratie!
  Echt vet leuk!
  Liwfs Chimène en Amadeus ( mijn haf )

 6. ReplyGinouque Schuurmans

  Aller eerst Gefeliciteerd met jou jubileum! Ik moet volgend jaar beginnen met afstudere, maar heb geen idee waar, hoe of wat ik moet beginnen ben. Wel hoop ik dat ik er net zoiets moois aan over goud, zoals jij met Pumps en Paarden ! Ik lees jou artikelen graag en vind het ook mooi dat je naar jou bezokers luistert, dus ga zo Door!

  Goed dat nu antwoordt op jou vragen.

  Het leukste om te lezen vindt ik toch de rijtechenische artikelen, ik moet ook eerlijk zeggen dat die can mij ook vaker naar voren mogen komen. Soms mis ik iets diepgang in de artikelen, met diepgang bedoel ik niet zozeer dat er altijd een ‘boodschap’ in een artikel moet zitten. Maar ik bedoel het ‘leren’, ik ben een persoon die graag artikelen leest waarbij ik wat kan leren, dit is natuurlijk heel persoonlijk. Dit betekent ook niet dat dit in elk artikel moet, soms is ‘makkelijk’ lezen ook heel fijn!
  Verder vind ik de artikelen waarin je kleding reviewt super handig! Zo ook laatst over dat antibacterieel shirt, ik weet nu waar ik aan toe ben als ik er koop. En ja er 1 kopen wil ik heel graag! Helaas ben ik nog steeds een arme student die op dit moment spaart voor een nieuw zadel haha.

  Dan nu een onderwerp die ik minder leuk vind, of minder snel aanklik. Zoals je hierboven kan lezen vind ik de kleding review artikelen echt heel fijn. Echter heb ik niks, maar dan ook niks net setjes . Mijn paarden lopen thuis soms wel eens met 4 verschillende peesbeschermers, omdat de ‘andere kant’ vd peesbeschermer kapot is en dus niet meer gebruikt kan worden, haha!
  De artikelen over setjes, klik ik dus minder snel aan en vind ik niet zo heel leuk. Maar zoals je ziet is ook dit weer heel persoonlijk.

  Over het algemeen vind ik dus dat je het super goed doet! Ik lees je artikelen graag en kijk ook regelmatig op je pagina of er al een nieuw artikel is gepubliceerd. Ik kan dan ook niks ander zeggen dan Door gaan waar je mee bezig bent!

  Hopelijk heb je iets aan mijn bericht en veel succes met het vinden van de winnaar van het mooie VIP pakket! Super gaaf pakket !

 7. ReplyMaaike Schut

  Joehoeee natuurlijk doe ook ik mee!
  Wat een mijlpaal, ben jaloers hoor!

  Mijn tips.. Ik vind zelf artikelen wat minder leuk over de andere stallen. Misschien wel leuk om artikelen te maken met simpele diy hoe je jouw stal kan pimpen..

 8. ReplyEmma

  Ik vind eigenlijk alle onderwerpen waarover je het hebt echt top! Maar als ik er 1 moet kiezen (wat een echt dilemma is) ga ik voor de setjes want ik weet namelijk nooit waar ik een leuk setje kan scoren maar dankzij jou hulp straalt mijn paard! En eigenlijk heb ik geen onderwerpen waarover ik niet graag lees op deze blog! Ik wil je feliciteren voor wat je hebt bereikt! Ik denk dat iedereen iets aan deze blog heeft! Doe zo verder!

 9. ReplyVirginie Vileyn

  Hey,

  wow, superveel respect dat je een eindwerkproject zo hebt kunnen uitbouwen! Doe zo verder!
  Je moet zeker de link naar de artikels op facebook blijven plaatsen. Het is telkens via facebook dat ik de artikels zie en dan doorklik om ze te lezen. Anders zou ik na enige tijd het toch een beetje vergeten dat deze site bestaat.

  “Welke rubrieken/onderwerpen op Pumps & Paarden vind je het leukst”
  Ik vind de setjesrubrieken leuk. En ik vind het vooral leuk dat er onderaan dan een lijstje staat met de producten en waar je ze kan shoppen en vooral de prijs is handig. Want dan zie je direct dat een leuk setje niet altijd een fortuin moet kosten.

  “Wat vind je minder leuk aan Pumps & Paarden? Welke onderwerpen lees je minder graag?”
  De rubriek met de “herkenbare situaties” vind ik soms een beetje te ver gezocht of te dramaqueen-achtig.
  Maar dat is een persoonlijke mening, waarschijnlijk te wijten aan mijn heel nuchter karakter. Maar ik kan me zeker voorstellen dat anderen dat wel heel leuk vinden, dus zeker die rubriek niet laten vallen. 🙂

 10. ReplyIlse

  Heeeii,
  Gefeliciteerdd met je jubileum !?

  Welke rubrieken/onderwerpen ik het leukst vind van pumps & paarden zijn de onderwerpen de over setjes en kleding gaan. Ik hou heel erg van mixen en matchen met verschillende setjes en wat ik er zo handig aan vind is dat je altijd onderaan het lijstje kan zien van welk merk het is, waar je het kan kopen en wat de prijs is, want dat is natuurlijk wel fijn om te weten.

  Ik heb eigenlijk geen onderwerpen/rubrieken die ik minder leuk vind aan pumps & paarden ik vind alles wel interessant en leuk om te lezen en sommige tips zijn ook echt handig.

  Ga zo door ! Ik vind dat je echt een leuke blog hebt 🙂

 11. Replybrit

  wauw gefeliciteerd
  ik vindt je site echt geweldig, de meest geweldige diy, mooie setjes en ook natuurlijk al die mega villa’s met paard aan huis.
  ik heb ook echt veel geleerd van je site 😉
  en ooo die winactie 0.O misschien toch maar is facebook aan gaan maken. ;D

 12. ReplyElien die gek is op Pumps & Paarden ( Elien Van der Velpen )

  hoi,

  ik vind jullie echt geweldig! 😮
  ben blij dat er eindelijk zo een leuke pagina bestaat over paarden, maar ook een paar andere interessante onderwerpen!
  lees bijna elke dag wat jullie erop zetten 🙂
  Die tips zijn soms echt handig! 😀
  LOL XD
  ow ja, de vragen nog ( vergat het bijna omdat ik wel kan blijven doorgaan over hoe geweldig jullie en deze pagina zijn! 😉 )

  1. Vraag: Welke rubrieken/onderwerpen op Pumps & Paarden vind je het leukst?
  Antwoord: Goh, dat is vrij duidelijk voor mij aangezien ik dus verslaafd ben aan setjes 🙂
  2. Vraag: Wat vind je minder leuk aan Pumps & Paarden? Welke onderwerpen lees je minder graag?
  Antwoord: Nou ik vind alles leuk aan Pumps & Paarden! Geweldig gewoon! Doe zo voort! Ik kijk altijd uit naar weer een leuke post van jullie 🙂 <3

  Ik hoop echt dat ik win!!!!!
  Ik vind jullie echt top!!!!!
  Als ik moest winnen, krijgen jullie zeker en vast wat foto's van een tevreden winnares!
  Heeeeeeeeeel veel groetjes van mij <3

 13. ReplyElien die gek is op Pumps & Paarden ( Elien Van der Velpen )

  Hoi, nog 1 tip: misschien tips geven over op wedstrijd gaan en hoe het jou is afgegaan bij je eerste?
  Info over jezelf geven ( Q & A ? ), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *