FASHION: Persoonlijke shopping service voor ruiterkleding

 

Onlangs kreeg ik een berichtje van Maaike Schut, de eigenaresse van Equi Más. Ze vroeg of ik het leuk vond om wat meer te weten te komen over Equi Más en of ik misschien gebruik wil maken van de diensten die het bedrijf aanbied. Uiteraard kon ik dat niet afslaan! 😉 Lees snel verder!

l

Equi Más is een nieuw concept, het is geen webshop en ook geen ‘tastbare’ winkel. Je kunt Equi Más het beste zien als een persoonlijke shopping service voor ruitersport kleding. Kernwaarden zijn maatwerk, eigen inbreng voor design en goede kwaliteit. Wanneer je dus op zoek bent naar kwalitatief goede spullen, die goed passen en die helemaal naar jouw smaak en wens zijn, kun je een afspraak maken bij Equi Más. Ze staan op evenementen, maar Maaike kan ook gewoon bij jou thuis komen en je zo helpen de juiste items te kiezen.

Je kunt bij Equi Más onder andere terecht voor:

  • Rijlaarzen van Petrie (ook op maat gemaakt).
  • Wedstrijdjasjes, t-shirts & accessoires van Elitz Equestrian.
  • Rijbroeken & bovenkleding van PK International.
  • Setjes van EQuest, (oa zadeldekken, bandages, oornetjes etc) die je helemaal zelf kunt ‘ontwerpen’. Je kunt je eigen kleurencombinaties kiezen, een logo erop laten zetten of een naam erop laten borduren.
  • Dekens van Equest, die je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen.
  • Caps van Kep Italia

Mijn nieuwe rijbroek van PK International via Equi Más
Ik ben al een tijdje op zoek naar een fijne, donkerblauwe rijbroek en was dan ook blij verrast toen Maaike mij deze broek van PK International gaf.

PK1Helemaal blij met mijn nieuwe rijbroek!

PK2
PK3

De broek heet ‘Galandro’ en  is van de wintercollectie. De broek heeft heel leuke, kleine details: het rode metallic ritsje op de linkerachterzak, het PK glitterlogo op de rechterachterzak en de zakjes aan de voorkant met slangenprint. De pijpen zijn van lycra, wat ik veel fijner vind dan pijpen met klittenbandsluiting. Dit zit zo lekker zacht en je laarzen gaan gemakkelijk aan!

Zoals je op de foto’s ziet heeft de broek een leren zitvlak. De broeken waar ik nu veel mee rijd, hebben dat niet en zijn dus veel ‘gladder’ in het zadel. Ik moest de eerste keer met rijden dan ook ontzettend wennen toen ik deze broek aan had, je zit opeens een stuk vaster! Moet je nagaan hoe ik me voel als ik een rijbroek aan zou doen met een siliconen zitvlak, dan kom ik al helemaal niet meer los 😉

Ik vind de broek heel fijn en ook na een paar keer wassen ziet hij er nog tip top uit. Hij slijt niet snel en de kleuren blijven mooi. Ook de service van Equi Más is helemaal in orde. Maaike is heel vriendelijk en spontaan.  Aanrader dus!
Meer info vind je op EquiMas.nl – Like Equi Más ook zeker even op Facebook (klik hier!) om meer te weten te komen over dit leuke bedrijf! 

0 comments

  1. ReplySandra

    Equi Más, Maaike Schut, geeft met liefde en passie voor de ruitersport advies op maat! Met oog voor detail en materialen heeft zij mij ook voorzien van deze geweldige rijbroek! Ik ben er super blij mee en zal zeker gebruik blijven maken van Equi Más. Zegt het voort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *