TIPS: Zó maak je jezelf & je paard herfstproof!

 

tumblr_n33zlogPzO1tnqksvo1_1280
Het is 3 oktober en de herfst is dan ook wel écht begonnen. De ochtenden voelen kouder en de eerste bladeren zijn al van de bomen gevallen. Tijd voor wat aanpassingen!

kledingkast

 

 

outfit kledingkast
Laarzen
– Petrie – €94,97 – Klik hier om ze te shoppen
Regenjas – QHP – €19,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
Vest – Cavallino €79,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
Handschoenen – BR – €8,97 – Klik hier om ze te shoppen

Pumps & Paarden Favourite: Mijn favoriet is toch wel echt het transparante regenjasje van QHP. Je kunt ‘m heel klein opvouwen en in je tas bewaren. Zodra er een flinke herfstbui naar beneden komt, kun je snel het jasje over je wedstrijdjas of andere jas aantrekken. Pluspunt: hij is met €19,95 ook nog eens super betaalbaar!

stal

 

 

outfit stal


Uitrijdeken
– HV Polo – €59,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
Zadeldek – Eskadron – €54,38 – Klik hier om ‘m te shoppen
Reflectie hoofdstelset – Divoza – €6,95 – Klik hier het te shoppen

Pumps & Paarden Favourite: Hoe gaaf is deze uitrijdeken van HV Polo? Ik vind ‘m heel chic! Perfect voor de koude ochtenden om je paard warm te houden met inrijden. Ook kan ik niet zonder reflecterende items. Nu de dagen korter worden komt het nog weleens voor dat ik nog op buitenrit ben als het begint te schemeren. Met reflecterende items voel ik me altijd een stuk veiliger!

rond
Laat de dekens van je paard op tijd wassen, voordat het echt veel kouder wordt. Huidvet, zweetresten en haren kunnen namelijk voor irritatie zorgen. Epplejeck heeft een gemakkelijke dekenwas service; het wassen van een winterdeken kost je €15 en je kunt ‘m binnen een week weer ophalen. Handig! Voor meer info, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *